💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 112 156
  • 371
  •   23
Отговори
# 360
УмрЕла работа беше епизода. След снощният посредствен епизод сериала върви стремглаво надолу. Никакви идеи, скучно, жалък монтаж. Изтритите кадри от есента ги вмъкнаха ни в клин , ни в ръкав през зимата. В единия край на Мардин е есен , а в другия зима . Смешна работа, нескопосан сценарий. И страхотно постижение на продуценти и сценарист. Да съсипеш нещо толкова хубаво, напук на аудиторията, трябва или да си много талантлив или пълен дебил. Жалко за прекрасната игра на Озан и Синем!

# 361
Здравейте!
Нямаше как рейтингът да не е надолу.
Струва ми се, че и на самите актьори не им е приятно да играят това.
Имаше много монтажни грешки, които се набиват на очи. Например Алия влиза при прокурора, облечена само с палтото си, без червения шал отгоре, а излиза оттам с него, наметнат върху палтото.
Аз съм от зрителите,  които не обръщат много внимание на детайли от такъв характер, но това беше доста дразнещо.
Що се отнася до ситуацията в триъгълника, то наистина може да се разреши с временна раздяла на ДжихАл.
Мисля си, че беше грешка толкова да бодят очите на Боран с тяхната любов. Да  ние харесваме тяхната връзка, но погледнато от  средата на тамошните традиции дали тя не е грешна? Знаем какви са порядките при съседите.  Една жена, едва ли не е собственост  на съпруга си, а пък, ако е майка е длъжна да няма личен живот.
Катя го каза много правилно за майките и какво искат да ни покажат.
Алия е права за себе си, защото, ако не се отдръпне, кой знае още какви хули ще има по нейния адрес. Боран нали й каза, че е метреса. Той може да сътвори всякакви манипулации, стига да раздели ДжихАл, без да мисли за последствията, най-вече при детето. Егоистът Боран ще стига още по-далеч, ако нещо драстично не го спре.
Джихан и той бърка в поведението си към Алия. Настояването му да е до нея в този момент не е много правилно. И него го разбирам, че иска да изживее любовта си, която категорично показва, без всякакви съмнения и с много прошка, но някъде ми изчезна здравомислещия Джихан. Той в старанието си да я пази я вкарва в ситуации, които й вредят.
Не напразно във фрага Алия му казва да не я притиска. Манипулациите на Садакат, Боран и Еджмел  взеха енергията и позитивизма на онази борбена Алия от първи сезон, в която безпаметно се влюби Джихан.

# 362
https://1plus1tv.com/20994-dalekij-gorod-uzak-sehir-vse-serii-20 … sskom-jazyke.html
За който иска да се поядосва и с текст, с рус суб. Sunglasses

# 363
интересното е че рейта от вчера е почти еднакъв с който тръгна сезон 2 на сериала...

# 364
Здравейте, някой следи ли филма в playtube, тъй като не мога да се регистрирам питам тук. Няма епизод днес , а и старите ги няма. Дали са го премахнали , както става в последно време.

# 365
махнат е от там.

# 366
Къде мога да гледам последната серия с бг превод?

# 367
Сега установих, че не съм изгледала и предпоследния епизод. Достатъчно информация получавам от темата, за да си загубя 5 ч. /миналия+снощния/, предпочитам да погледна нещо друго от новите заглавия, за да видя дали си заслужават. А за ДГ май ще изчакам следващия епизод с надеждата.... /вече няма да пиша за какво, само да има някаква промяна в ситуацията/. Ама като са писали /май/, че Боран може да изкара още доста серии, не знам.

# 368
Хора какво става, къде можем да гледаме? Нямам фейсбук. Толкова серии изгледахме, добри , лоши и сега ще го спрем ли..

# 369
Къде мога да гледам последната серия с бг превод?

За сега никъде.В playtube епизодите са махнати, защото са ги погнали за авторски права. За сега не се знае къде и как ще ги качват. По напред няколко поста има серията на руски. Ако разбирате езика-гледайте.

# 370
  • somewhere near the sea
От една страна всичко е почти като в реално време-бавно, подробно, протяжно- like Bollywood. От друга забуксува в едни и същи проблеми, с едни и същи диалози. От трета-повторение на ситуации с различни герои. Но пък кой ни е крив-да цъкнем компа и толкоз, нали?

# 371
От една страна всичко е почти като в реално време-бавно, подробно, протяжно- like Bollywood. От друга забуксува в едни и същи проблеми, с едни и същи диалози. От трета-повторение на ситуации с различни герои. Но пък кой ни е крив-да цъкнем компа и толкоз, нали?
Дааа, всичко става като в реално време с едни и същи проблеми, едни и същи ситуации, едни и същи диалози.
Обаче ние искаме да става като на кино, ама с много серии. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт