💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 119 232
  • 388
  •   3
Отговори
# 375
не очаквайте да има любовна сцена на джинал поне , защото идва байряма на турците и няма да има такива неща и по-принцип каналите не показват такива неща по-време на празника им. ще има да се чака поне средата на март

# 376
  • somewhere near the sea
Попаднах на трейлър зя сериала и кво? На кадъра виждате Алия с три ръки Simple Smile
Ето: https://www.youtube.com/watch?v=EGaUp4oKpNo

# 377
А някой има ли информация дали и къде ще се качи 48 еп с бг субтитри?

# 378
💢🆕🆕🆕💢
✨Резюме и снимки от
49-ти епизод на "Далечен град"✨
💢Неочакваният изход от процеса съкрушава Джихан. С разкриването на истината за видеото, доверието на Джихан в Алия ще бъде разклатено, докато Боран ще се опита да обърне ситуацията в своя полза и да увеличи съпротивата си срещу развода.
Докато Джихан и Алия се опитват да си дадат пространство, това мълчание води до погрешни тълкувания на много от моментите, които споделят. Напрежението се разпространява не само между тях, но и нарушава баланса около тях.
Въпреки нарастващата ревност, Шахин се опитва да не оказва натиск върху Наре.
Сянката на Ялчин, надвиснала над специалната вечер, подготвена за Наре, отново засилва напрежението между тях.
Алия, осъзнавайки, че не може да се откаже от Джихан, решава да се срещне с Боран, за да сложат край на продължителния им конфликт.
Тази среща се движи по спираловиден път, където контролът се губи. Не е ясно кой ще оцелее и кой ще бъде пометен в края на този път.💢

✨✨✨

✨✨✨

✨✨✨

✨✨✨

✨✨✨✨

✨✨✨✨

# 379
Албена, благодаря за превода на озета.
То е достатъчно ясно, че всичко, което започна да се усложнява,  още повече ще се засили, докато не стане нещо драстично. Стига да не се случва нещо лоша с Алия. Попаднах в турски форум  където се говори за катастрофа и т.н.

# 380
ПРЕВОД НА 48-ми ЕПИЗОД  НА  "ДАЛЕЧЕН ГРАД"
https://videa.hu/videok/film-animacio/e48-amnSYlbouy.C23lh6?fbcl … SnNAH89UwwwDSy18g

# 381
  • София
Има кошмарен откъс от новия епизод...

https://vk.com/dizimania?w=wall-190076650_1158622

# 382

Леле, серията ще бъде огън, както предполагах, че ще има драстични събития. Сигурно ще завърши с катастрофата
ще предстои да гледаме и възможвостите на  турската медицина. Видяхме съживяването на Боран, сега предстои на Джихан. За Джихан още с операцията на Боран се разбра, че има аневризма в мозъка, което ме кара да мисля, че при образът на Джихан е замислено да има нещо от рода на сериозно зравословно премеждие.
Сигурна съм, че ще е спасен, но може би ше има загуба на памет и тогава Алия ще се принуди да му напомня за любовта им. Този сценарий е в моята глава и го споменавам за разтуха и забавление. SmileSmile

# 383
Ма той Боран не може да се примири с това, че няма собственост - няма жена, няма дете, няма племе, няма клан, няма земя. Това му е изначалният проблем. И каквото и да е правил, пак е с празни ръце. Гадюха... Ако и сега ограничената Садакат не прогледне, няма шанс за нея.

# 384
Ма той Боран не може да се примири с това, че няма собственост - няма жена, няма дете, няма племе, няма клан, няма земя. Това му е изначалният проблем. И каквото и да е правил, пак е с празни ръце. Гадюха... Ако и сега ограничената Садакат не прогледне, няма шанс за нея.
Hands Plus1
Тая надежда Садакат да прогледне. Кимането към Джихан и неговата озадаченост ме кара да се надявам тя да се обърне в полза на ДжихАл.

# 385
✨🆕🆕🆕✨
Втори фрагман на 49-ти епизод на
"Далечен град"
💢ПРЕВОД:
ДЖИХАН:-Не смей да ми казваш нещо, което не искам да чуя, Алия. Недей!
АЛИЯ:-Ти знаеш,че никога не ни е било лесно .
ДЖИХАН:-Не е нужно да е лесно. Трябва да е истинско.
Любовта ни е истинска.
Нашата любов е истинска.
Всъщност това донякъде е представително за нашата любовна история.
Две сърца, които са тръгнали по различни пътища, в крайна сметка са се събрали и бият като едно.
БОРАН:-Алия, нека поговорим, можем да се споразумеем.
АЛИЯ:-Не мога да бъда с теб повече. Невъзможно е!
БОРАН:-Знам, че няма да се случи
АЛИЯ:-Забави малко.
БОРАН:-Когато се разделим веднага ще хукнеш към Джихан в момента, в който ме оставиш.
Всичко принадлежи
на Джихан. Ти си негова. Синът ми е негов. Албора е негов. Аширета е негов!
АЛИЯ:-Сри,спри Стига...!
БОРАН:-Какво, по
дяволите съм аз?
И така,какво съм аз?
Аз съм син на проклетия  Еджемел!
АЛИЯ:-Какво правиш...! Спри, спри,стига толкова!
БОРАН:-Кажи, че
няма да си с Джихан,кажи, че няма да си с Джихан, няма да си с него и аз ще спра!
АЛИЯ:-Спри...!!!
БОРАН:-Кажи,че няма да бъдеш с Джихан!!!
АЛИЯ:Спри!!!
 Джихан...?!
https://www.instagram.com/reel/DUa3V1NjMX6/?igsh=Y3dtaDhpbXI0bWdz

❤️❤️❤️

🖤🖤🖤

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 13:59 от Albena Goranova 606011

# 386
  • Тук и сега
Здравейте, може ли да ме насочите с линк към 45 серия, не намирам в сайта от 45 до 47.
Благодаря предварително.

# 387
Здравейте, може ли да ме насочите с линк към 45 серия, не намирам в сайта от 45 до 47.
Благодаря предварително.

Няма ги тези епизоди качени с превод.

# 388

Общи условия

Активация на акаунт