💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 123 011
  • 407
  •   10
Отговори
# 405
  • София
Действието/бездействието на Боран е генетично заложено - така, както баща му бута Садакат бременна, така и той стои безучастен и дори с удоволствие очаква колата да се взриви и да си реши проблема с Джихан...е то и Алия е там, но тя не го интересува вече - "омърсена" е от брат му...

# 406
Здравейте,
Бях назад малко в гледането,защото не ми харесва актьорската игра на Боран.Отнема и енергията на Джихан и Алия със слабата си игра.Превъртах изнервена сцените с него и гледах предимно главните.Озан Акбаба за мен е блестящ актьор.Синем също много ми харесва.
Изгледах снощния епизод и се насладих на играта на Джихан.Бях и обнадеждена за сюжета.Затвърдих си мнението за слабата игра на Боран.Мисля,че все пак е трудно да се подбере актьор на висота.Ще ми се поддържащите актьори да са от най-добрите в бранша.И Озан Акбаба някога харесах точно в поддържащата му роля в Мафията не може да прощава.Но,едва ли и той към днешна дата ще приеме поддържаща роля.В Холивуд го правят и съседите с тяхната велика продуктивност трябва да се замислят.
За мен Боран е разочарование,което направо ми уби желанието за гледане.Мине беше далеч по-блестяща.
И сега как да коментирам страха му да помогне на брат си и жена си,които всеки момент ще избухнат,като стоеше като дърво…

# 407
Здравейте!

Впечатляващ сериал! От два месеца го следя и успях да изгледам първи сезон и всички епизоди от втори. Играта на Озан Акбаба е невероятна! Синем Юксал е също прекрасна.
Споделям мнението, че първият сезон е великолепен, обмислен, премислен, идеално подреден и от кинематографична, и от психологична гледна точка. Разбира се, вторият, има недостатъци, но ако се мисли за трети, сценаристката трябва да обърка сериозно отношенията между отделните герои, за да има какво да подрежда цял един сезон.
Търсейки инфо за филма намерих нещо красиво. Фирмата, която е изработила бижутата за сериала, прави рекламна кампания за Св. Валентин с браслета на Джихан и гривната на Аля😀.

Общи условия

Активация на акаунт