Чакаме по едно, две или три ... - АПРИЛ щедър е, нали

• 14 465
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Малеее, какво голямо бебе имаме, води в класацията Огнян!Честито на мама и тати!

Днес се обадих на педиатърката за зеленото ако и сополките.Категоричко каза, че не е от коликите, претопляне или настинка.Каза, че е рано за вит.Д и може от него да е такова акото, защото е маслен разтвор...!?  newsm78Какво общо има, не знам!Било нормално при кърмачета.Днес вече виждам и слуз.Всеки педиатър със собствено мнение, аман от тях.Даже в родилния дом с другата родилка си направихме експеримент-зададохме 3 еднакви въпроса на 3 педиатъра и акушерки и всеки отговори различно,умряхме си от смях.

# 166
Честито на всички нови мами!!! Да са им живи и здрави рожбичките, а те бързо да се възстановят!!! newsm51 smile3525 newsm51

Какъв дъжд от бебенца за 7 дни!!!  Много се радвам! Hug
Ние сме още 2 в 1. Моята майка пристигна преди седмица, всеки ден поне по 2 часа се разхождаме навън. В събота цял ден не се спряхме, обикаляхме целия ден, вчера - също, но резултат никакъв. Ни най-малка контракцийка...  Не искам да преносваааам  smile3514

# 167
има още една радостна новина,моята колегка БИБИ75,която се включи в списъка но не беше от най-активните ....на 21.04 е родила момиченце- Катерина.около 3 кг. и 49см е момата но за по точни  подробности се надявам  скоро да се включи тя и да ги сподели,утре ги изписват!!!
ЧЕСТИТО НА НЕЯ И НА СИРМЕЛА И ЗАЗУ1!!

да са живи и здрави БЕБЧЕТАТА,много да папкат и слушкат!

радост и щастие им желая!!

# 168
  • Попово
колко много бебета Simple Smile да са живи, здрави , щастливи и много обичани Simple Smile на мамите бързо възстановяване, а на татковците весело празнуване  Party

# 169
                    За водичката Новите методи за гледане на бебета изключват даването на вода ,ако бебето е на кърма.Така,че не се притеснявай за 20-те грама.Нашата Неда е на почти 6 месеца /ще ги навърши след 5 дни  Laughing/ и вода за първи път аз и дадох в жегите преди няколко дена.Няма да говоря какъв спор водихме с щерката и накрая все пак успях да я убедя,че бебето расте и нуждите от вода нарастват и с покачването на Т.Така,че не се плашете , ако не пият вода.То модата   Mr. Greenв момента такава.За Мими педито ни се караше ,че не пие поне по 300 гр на ден,а виж сега какво става.Последно май бебето само определя дали да пие или не.То на педита да разчиташ си е направо авантюра. Mr. Green

# 170
Здравейтеееееееее  Hug
Днес нашия педи ни посети и резултатът е - всичко си ни е на ред, премери ни и сме наддали 120 грама от изписването, каза, че било добре за 7 дена. Бебка се държа много добре, никакъв рев, че е гола иначе аз като я преобличам се наддава такъв вой  ooooh!
От вчера правим номера да пишкаме докато се преобличаме  Blush
За кърмата - от днес гледам, че ми е по-малко, не тече толкова като преди, надявам се да е от това, че се регулира  Praynig
За снимките - качих ги  bowuu 450 - мерси
Hug

# 171
  • София
Stra4iatela няма за какво и аз гледах страницата като индианец  Laughing
Ама и вие си имате коса за панделки като нас  Simple Smile Много е сладка!
Честито на новите мами. Много ми е приятно да режа от списъка на чакащите бебе  Heart Eyes
Вече толкова мами писаха за зелено ако със слуз, че вече почнах да се успокоявам, че е нормално. Ние днес пуснахме за изследване, дано всичко да е наред.

# 172
  • Чехия
Момичета сърдечно Честито, на всички ви  bouquet ....На очакващите бързо гушкане на бебоците.

Ние сме добре , учиме се заедно на всичко, гушкаме се и наддаваме по-малко..  Heart Eyes Вяра се роди доста бързо , имам няколко шева, ама като цяло прекрасно чувство за раждането
Кърма имам Crazy , предостатък, ама време много нямам, Embarassed то и из къщи си има работа още се ремонтира и Дребосъчка  много ни помага никак не и пречи шум и е много кротичка , спинка и папка гласчето и почти не го чуваме.

Ето малко снимчици от нас: http://ivalex.multiply.com/photos/album/14
Още веднъж Честото..Старчи лелеееее това се казва изненада   bouquet   bouquet

За инфото Родени сме в 13 чеса на обяд и сме 3,190 кг и 48см   bouquet Благодаря за дописването.  bouquet

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 23:49 от ivalex

# 173
добро утро

имам един въпрос към вас как съхранявате лъжичките с които давате водичка за изплакване на устичката след ядене. аз така да се каже всеки път я стерилизирам, защото като и дам веднъж с нея и после е на открито и за следващото ползване пак в микрожълновата за стерилизация, но вече взе да ми писва тази процедура и си мисля да я слагам в чашка или бурканче с преварена вода дали става така?

# 174
Момичета, искам да ви почерпя за мое здраве!

# 175
Веси, аз изварявам лъжичката един път на ден (както и другите неща - помпа, шишета, биберони и т.н.). След всяко даване на вода я измивам добре със сапун и гореща вода. След това я държа в затворена кутия, където стоят не баба чистите принадлежности. Когато си приготвям лъжичката за нощното кърмене я слагам в нова малка  найлонова торбичка, за да ми е под ръка. Ако ли пък искаш да я дезинфекцираш преди всяко ползване може да ползваш таблетките за студена стерилизация - правиш си разтвор и той може да се ползва 24 часа. Аз имам таблетки, защото ги ползвах в болницата, но в къщи нямам навика да ги употребявам.

# 176
Честито на Зузи1 , най-после и нейното бебче се яви!
Дали нашето скоро ще се яви незнам, днес доктора ще видим какво ще каже, доста се притеснявам , че явно и аз ще пренося!

Последно време много ми се втвърдява корема , особенно през ноща , незнам дали си въобразявам, но сякаш нещо се подува и целия твърд , дали пък това нее е признак вече ! Също така ме боли отдолу все едно ми пъхат нещо , а и при секс също ме боли странно!

# 177
Здравейте и от нас.Честито на новите мами-здрави и посллушни бебчета.Весе,би ли ми казала как стерилизираш в микровълновата-моята е с опция за стерилизация,обаче никой неможе да ми обясни точно колко време трябва да държа вътре нещата.Вчера бяхме на очен лекар-Дани е с конюктивит и мисля,че сме го пипнали от болницата.Дадоха ни капки,дано се оправи бебчо бързо.А за водата-колкото лекари,толкова мниния.Моята вчера ми каза да съм слагала повече захар,защото още имал Дани жълтеница.А как става това-изписват ни от болницата и лекарката там казва,че няма,след няколко часа само личната заявява компетентно,че има.И все пак предполагам,че педиатърката в болницата разбира повече.

# 178
  • БГ
честито на БИБИ75, СИРМЕЛА И ЗАЗУ1 newsm51 smile3525 newsm51

ДА СА ИМ ЗДРАВИ И щАСТЛИВИ БЕБЕТАТА!
при мен пак няма изгледи за раждане, преносвам си и това е, разхождам си се ама нищо, казах на лекарката да ми планира секцио и ако не излезне до 3 дни го вадим,не ми се чака повече че се притеснявам,освен това с а  ми върнали болничния от нои който пратих и ме е яд , сега се забавят нещата много, абе голяма бюрокрация с тия нововъведения #Crazy

хубав ден от мен  bouquet

# 179
Честито на новите мами-да са здрави  и послушни бебчетата и много да ви радват.
Добре дошли на завърналите се у дома и при нас майчета.
Сиси,честит рожден ден,радвай се на най-прекрасния подарък,да те слушка и много да ви радва!

Едва днес успях да разгледам по-обстойно албумчето с априлчетата ни-ами по-хубави от тях няма!Нали са си нашите,да са ни живи и здрави!Очакваме и следващите сладури ,малко остана.
Варненски майчета,съгласна съм да си направим дружно разходка,но на мен ми е далеч Морската градина.Още не сме се качвали на автобус  и не смятам скоро да го правим.Като е свободен нашия тати ще ви звънна да направим уговорка.
Стискам палци на тези,които скоро ще се видят с бебчетата си,кураж и само положителни емоции!
Извинете ме за шрифта,незнам защо така стана,грешка.

Общи условия

Активация на акаунт