Чакаме по едно, две или три ... - АПРИЛ щедър е, нали

• 14 468
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
За обличането - големи борби водя с мъж ми - той иска бебка да е по-облечена и сериозно завита, все едно е зима! обикновено е с камизолка от долу и горно боди с крачоли. Понякога й слагам терлици, защото краката й са най-студени. в стаята обаче е 22-24 градуса, което направо ме влудява!

Като ви чета и аз ще заменя Памперс с Либеро, не че не съм доволна, но цената на Либеро е значително по-ниска.

Smooth - и нашото ако е зеленикаво напоследък, но бебка не е настинала. Може да е от коликите.

# 151
  • София
slance80 извинявам се че съм ви пропуснала. Малко трудно е да търсиш размери, но се радвам, чр се обади да поправя грешката.
Stra4iatela копирам ти Style как беше обяснила, аз се справих от там:
Като влезнеш на бебешкия сайт с парола и юзернейм http://multiply.com/, избери My Site i под аблумчетата със снимки има Upload Photos в долния десен ъгъл на прозореца. Когато искаш да вземеш снимките от нета, избираш от долния десен ъгъл Any Web Page и там копираш адреса на съществуващия ти вече албум. Ако ги качваш от копмютъра си е ясно - файлче по файлче в показаните полета. Гледай да е чекнато  New Album и когато свърши ъплоудването, ще ти даде опциите на албумчето - име и пр.....
Оф с това зелено ако днес полудях. След като вчера го докара на зелено с слуз, лекарката ме спеши да занеса за изследване. Ама как се носи при положение, че таткото е на работа, а сутринта си беше бая студено. Облякох всички дрехи дето имаме  Grinning, защото не сме купували горна дреха, ових с одеало и порт бебе и айде в поликлиниката. до тук добре, ама как да я вкараш при 20 подсмърчащи и кашлящи дечурлига? И я оставих вън и през 2 мин. тичах да видя какво е положението. Добре че лекарката излезе свясна и като ме видя ми е пуснала това за изследването и само излезе да ми го даде да се подпиша. Лоша работа като няма на кого да оставиш детето за половин час.  #2gunfire

# 152
  • гр.Варна
Здрвейте отново!
За ходенето по голяма нужда,моя позната/мед.лице/ ми каза,че е нормално докато бебо е по-малък да ака по-често-при всяко разповиване.В момента обаче е нормално това да става веднъж дневно или дори да прескочите ден!Няма нищо страшно.Аз се бях ошашкала,че имаме запек,но се оказа абсолютна грешка това!!!Така,че споко..........Важното е като се изака да е редичко!А и бебетата колкото повече растат,толкова по-рядко ще акат:)
Светле,ще ти се обадя за утре:)Видях,че си ни търсила,но се хранехме:)Чакам с нетърпение да се видим:)  bouquet
Лек ден на всички Ви

# 153
Здравейте и от нас с Криси!
Вече сме си вкъщи.Папкаме,спинкаме и пълним памперсите......а и хълцаме,защото сме възпитани и не се оригваме Laughing.
Честито на всички мами, които вече си имат бебчета, а на другите, които все още чакат - леко раждане! Заслужава си!
Извинявам се, че не мога да наваксам с четенето, но и със спането е така Mr. Green. Мога само да похваля госпожицата, че суче като пиявица, разрани ме доста първия ден, но за каузата си заслужи кръвта  Hands Thumbsup.....но силиконовите зърна спасиха положението и сега папаме на поразия  chef. Памела Андерсън ряпа да яде пред мен....такива бомби са станали гърдите ми.....след хранене изцеждам по около 100мл общо и има още, но каналчетата не са се отворили съвсем и предпочитам да се "доя". Embarassed
Малко да разкажа и за раждането! Параноята ме спаси от секцио...без майтап. На 18ти от обяд усещах леко подмокряне, но нищо друго. Помислих си, че са водите, но нали уж изтичат наведнъж....но към 18 часа реших да отида до родилното без багаж, само да проверят....и айдееее остнах. Скараха ми се защо чак сега отивам, но като нямах никакви болки....и така си бях и там- никакви болки, никакво разкритие. Включиха ме на системи, но и след втората система нямаше резултат, а вече беше 23.30. Нито сантиметър разкритие, нито грам болки  33uu. Лекарят беше този, който ме спаси от секцио, имах късмет, че нямаше други мами и ми се обръщаше 200% внимание. Биха ми атропин 6 пъти и с помощ от доктора започнаха и болки и разкритие вече имаше. Болките бяха доста, но всичко продължи около час и половина. Самите напъни не ме боляха изобщо....беборанка се появи на втория напън, но слушах и изпълнявах всичко което казваха акушерките е лекарят. Имам само три вътрешни шева, което учуди доктора, той мислеше, че ще има доста шев и кройка Joy.
Не мислете за болката, наистина всичко се забравя. Сега се гушкаме с Криси и съм най-щастливият човек на света! Hug
Скоро пак ще се включа,ама сега ме викат да папаме!
 breastfeeding
Качих малко снимки в албумчето. smile3509

# 154
  • на североизток
Честито и от мен на всички нови мами!Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!
И ние все още сме си 2 в 1.Днес следобяд съм на лекар-да видим какво ще каже и той.Иначе нямам нито контракции,нито някакъв друг признак.На беба явно й харесва в мен  Laughing.
Чувствам се така, както описсва Сведим-спокойна и радостна.Имам още 4 дни до термина и дано този път да не пренося като предната бременност.Но каквото дойде-ще си чакам бебка Hug
Успех на всички чакащи като мен, а на мамите с бебета -да ви слушат, приятни разходки и емоции!

# 155
                        Капките се казват INFACOL.Има ги в Гърция.На нас вече два пъти ни ги носят от Полша и Англия.  bouquet

# 156
Веси, Infacol доколкото разбрах от едно момиче, с което раждахме, го имало и в Гърция и струвал около 4 евро.

Smooth, за хъркащия нос - ние сме така от близо 1 седмица и чакаме утре резултати от микробиологията. Иначе, пръскаме или мажем с Nisita (солена вода) и 3 дни пихме Вит С 2 мл профилактично.

# 157
Здравейте!
Честито на всички нови мами!!! Да са живи и здрави всички сладки бебоци, мами и татковци, каки и батковци      bouquet  bouquet  bouquet

Да се отчета - на 18 Април се роди бебе Елена - 3000 кг. 50 см. Днес ни изписаха и затова не ми остава време да пиша повече Grinning Grinning GrinningЗнаете как е! Mr. Green

В болницата бяхме заедно със Страчи, за което се радвам!  bouquet

# 158
  bouquetЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ А НА ОСТАНАЛИ ТЕ КОЙТО В ОЧАКВАНЕ КЪСМЕТ!
Аз да попитам някой знаели дали в Турция ги има тези капки INFANKOL ?
Ние днес Алекс бяхме по доктори горкото дете има от родилния  гной на пръстчетата край нокътя , и тъпия хирург ми казва а кво се притеснявате те ще минат ако ли не ела те отново в кабинета.Направо изпаднах в нервна криза #Cussing out,а горкото не дава да му докоснеш пръста.
УТРЕ НА ДРУГ ДОКТОР ЩЕ ОТИДАААА

# 159
  • София
здравейте!

да се похваля...на 19.04 родих прекрасна дъщеря, на име Мира, с мерки 3.880 и 52 см.
и от днес вече сме си вкъщи

честито на всички обебили се вече мамчета, да са ни живи и здрави рожбите

# 160
  • Пловдив
Честито на новите мами   bouquet

Габи, каква е тази гной? И не каза с какво да го намажеш или поне как да го почистваш? Много странно #Crazy
До сега имахме досег с лекари само в родилното, Джи-пи-то и педиатрите от частната клиника, които си направиха рутинните прегледи. Е мога да кажа, че вече ми се изплаши окото. А сега сем едва в началото. Колко ли борби ще има да водим...

При нас днес идваха за втори път педитата от клиниката. Добрата новина е, че  за 6 дни сме наддали почти 300 грама Blush И въпреки всичко пак трябваше да слушам лекцията за кърменето - режим за беба, режим за мен, какво и колко да пия, да сме сучели по 10 минути от гърда и после да изцеждам #2gunfire
При положение, че явно с манджата сме наред... Сестрата ме пита по колко вода изпива за 24 часа... Ми то как да си отворя устата да кажа, че пием по 20 грама за изплакване и ако хълца Whistling

Казаха, че петното на вратлето било родилно петно, но забравих да питам дали и кога ще изчезне. И как така не съм го видяла до сега ми едва преди 2-3 дни  newsm78
А за коликите - отговора беше да не сме го драматизирали толкова този проблем Crossing Arms
Утре сме на преглед в родилното, та да видим там какво ще кажат за същите неща.

# 161
Здравейте и от мен, ние днес направихме една дълга разходка, и сега юнака спи навън. НАй-накрая да не духа чак толкова мнгоо вятър тук.

benitta това много странно ми звучи със сученето по 10 мин. от ендата гърда. Та моя суче по 30 минути през деня. И не изцеждам после. А на всичко отгоре, и в родилното ми казаха, да суче само от едната гърда на хранене, за да може да стигне до хранителната кърма. Защото първо кърмата е по-редичка, и с повече въглехидрати, а псоле става по хранителна с повече мазничко. Та ние така процедиарем.
По върпоса с водата, и аз имах малък спор с майка ми....но сега сме само на изплакване с вода.

А да споделя с вас - в родилното дадоха на Борис веднъж АМ, защото явно беше гладен, но го направиха с малка пластмасова чашка. Категорично не на шишетата, ако няма нужда разбира се Simple Smile Та така и пием вода - от чашка.

За мамите с кореми Simple Smile - Нещо успокояващо - аз нямах никакви признаци за раждане. Нито болки, ни паднала тапа, още по-малко изтекли води, или изгладена матка. Усетих първата контракция в 2:30 през носщта. Но интересното е, че вечерта, преди да си легна, съвсем несъзнателно се обръснах, пъхнах си пантофите за болницата в сака, и доволна си легнах. Изобщо и не съм предполагала, че на другия ден ще гушкам малкото слънце. Т а таткото ме бъзика още, че ако не се бях приготвила и обръснала, Борис щял да изчака термина  Joy

ЧЕСТИТО БЕССИ  И СИРМЕЛА!!! МНОГО РАДОСТИ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ И ЗДРАВИ ДА РЪСТАТ КРАСАВИЦИТЕ ВИ!!!  bouquet

# 162
а имам и един въпрос....как чистите сополките? Нашето носле хърка от време на време, но с кихането излизат и сополките. Чудя се дали да ги изчистя с помпичката за носле  Thinking

# 163
   Днес в 15.00ч. нашата Zazy 1 е родила със секцио  бебе Огнян ,  тежи 4550 и е висок 55см. smile3525 smile3525 smile3525

Честито на щастливите мама и татко и много да ги радва.

# 164
Честито на новите мами   bouquet   bouquet   bouquet

Style, благодаря много за помощта. Вече и наш Филип го има в албумчето с бебетата  baby_neutral

Успокоих се малко за акането. Цял ден го чакам тоя нацапан памперс и все нищо. Много се бях притеснила  Rolling Eyes

А днес си направихме двойна разходка. Точно се прибрахме от първата и ни се обадиха за кафе... и ааайде, пак навън  1stroller Започвам да ставам много добър шофьор на количка  Party

Общи условия

Активация на акаунт