Чакаме по едно, две или три ... - АПРИЛ щедър е, нали

• 14 476
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Варна
Здравейте!
Ние къде поспахме,къде-не тази нощ.
Наш бебо ту няма колики,ту е с със зверски........зле е работата
За спането,нашият мишок като го сложа да легне на една страна и той се обръща сам на другата.Или пък ако е на една страна,си върти главата сам на над 90 градуса.Луд за връзване!!!
За разходки,аз утре съм навита на разходка из Морската!Най-вероятно след 12 Светле,ще съм ти благодарна ако дойдеш да ни вземеш надолу............нагоре ще се оправим и сами:)Ако има и други желаещи за разходки,могат да се присъединят:)
Лек ден и чакам отзиви

# 136
Ох, с мойте опити да кача снимките. Играх си нещо и създадох албум. Би трябвало с този адрес да се отвори.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125969

# 137
Май се получи  Laughing

# 138
Здравейте, малко ми остана и досега не ме беше страх , но от тая сутрин нещо ме обзе страха, за това дали ще мога да издържа, дали ще тръгне само, дали ще  е добре бебка, хиляда неща !
Исах да ви попитам до кога правихте секс , нали пише че секса бил полезен за предизвикване на раждане, при мен обаче се оказа доста болезнен дали от какво , никога досега не ме е боляло . Мисля си да не е от скъсяване на шииката или нещо такова , споделете мнение !

Ние утре сме на докто , че да видим , засега признаци като тапи и контракции , води няма, само от време на време ме заболява както при М, и ми си втвърдява корема , но нищо друго ! А така ме хвана страх !

# 139
ЧЕСТИТО НА PROLET, VANESAST, STASSY BRAMBAR!!!
Много, много да ги слушкат бебоците и да рстат здрави, усмихнати и палави.

Вчерашната среща с бебоците много ми хареса. Да си поговориш със сродни души - какво по-хубаво от това. Всичките ми приятелки ми се обаждат, говорим си на дълго и широко, но ми се струва че им досаждам с моите бебешки истории - подсечени дупета, повръщане и т.н.

Нашето пъпче падна на 5-тия ден в болницата, но до 20-тия все имаше корички и кървеше и го почиствах със спирт на всяко сменяне на памперса и 2-3 пъти на ден го пръсках с Бивацин, като опъвах една пелена пред лицето и.

За порт-бебето, аз имам с количката (Маg England). Не се закрепя към количката, с твърд гръб и е много удобно за пренасяне. Все още не ползваме столчето за кола, защото ми се струва, че ъгълът е доста голям и се свлича.

И Елизара спи на страни, като я обръщам на едната и другата страна, но миналата седмица като идва една докторка каза, че има леко скъсяване на някакъв мускул ли, жила ли на вратлето и е хубаво да я слагам повече на другата страна, за да се опъва и 2-3 пъти на ден по 1 час да и слагам възглавница. Надявам се, че няма да и се изкриви главата, за 2-3 семици, защото ми каза, че като навърши 2 месеца ще ни прати на физиотерапия, за масажи на вратлето.

# 140
  • БГ
здравейте от мен, Hug много хубави снимки сте направили Peace
и при мен няма тапи, няма води, нищо няма newsm78 , говорих с лекарката ми и си посиках секцио, ама по-късно ще разбера кога точно, и ме хвана страх  newsm09

хубав ден на всички  bouquet

# 141
Здравейте,

tevorele споко не се шашкай, не е толкова страшно макар че колкото и  да те успокояват е нормално да си притеснена. Няма да усетиш как ще мине, аз като си спомня и мен как ме беше хванло шубето вечерта преди секциото, а да не говорим за таткото той беше по притеснен и от мен, макар че не си признаваше  Grinning, и ето днес вече сме на 14 дена и ни вълнуват къде къде по други неща. Успех  Peace

Имам въпрос относно "акането"  Embarassed Вашите мъници колко често я вършат тази работа. Моята в началото не всяко сменяне на памперса, дори някой път и по двапъти на смяна а от няколко дена по 1 път на ден. Обадих се на доктораи той каза че нормално еходенето от 1 до 8 пъти  #Crazy мноо странно ми се видя. Иначе не мисля че се е запекла защото не е много "твърдо" ама знам ли?

Поздрави на всички.

bouquet

# 142
  • В реалността
Офффф, и аз още съм тук Crossing Arms
даже линийката ми поиска актуализация - реши че бебка вече се е родила Laughing.
Ама тя няма никакво намерение - инат и това си е, нали ще е рогато smile3533
Стискайте палци, че довечера ще ходя доки пак да ме преглежда /въпреки че си мисля, че няма особен смисъл щото нито контракций нито каквото и да било, а при последния преглед нямах грам разкритие и скъсяване на шийката, само корема ми от няколко дни се е смъкнал-единственият напредък/. Та ако поне малко се е поскъсила тази шийка, ще реши дали ще ми помагат по-нататък да ускорим нещата. Вече съм шаш и паника и всички ме изнервят с вечното "Хайде, бе". Сякаш аз го натискам да си седи вътре.
А в темичката ни вече се коментира повече за бебчетата - ами и аз искам.
Хайде всички, които чакаме да се вдигнем на митинг, че да се сетят вече дребосъчетата да излизат Joy

Успех на всички които са като мен в непрекъснато очакване Hug

# 143
Хайде, Джейн и аз съм "за"... Party
Въпреки че аз уж имам някакво разкритие и омекнала шийка, а пък и тапата ми изтече, но болките вместо да се увеличават, май намаляват или им свикнах вече?!
Но пък като знам, че в сряда ще ходя да ме приемат ми се свива сърцето...#Crazy
Дано дотогава само да си излезе бебочето...
Стискам палци днес да има още щастливки... Laughing

# 144
pepa k,ако сте само на кърма е нормално дори един път на няколко дена.Ако не е твърдо коремчето и бебето е спокойно,значи всичко е наред.Нашето пъпче падна на 9-ия ден,има една останала коричка и затова продължавам да го третирам със спирт.Днес чакам да дойде докторката да види бебчо,защото много му се залепват очичките и ме притеснява.Слагах му кърма няколко дни,но не се оправят,явно ще трябват някакви капки.А пък нашата кака вчера издебнала баща си,докато не я гледа и се качила в леглото на бебето,легнала си до него и даже се завила.Нямам никакво свободно време,измежду прането,простирането,храненето и т.н. сядам да ви почета малко,а за писане не остава време.С две малки деца се оказа по-трудно отколкото си мислех.чаооо

# 145
здравейте ще можете ли да ми напишете как точно се изписват тези капки инфакол опитвам се да разбера дали ги има в гърция да ми ги пратят, но момичето иска точното изписване на латиница благодаря предварително

# 146
ох и ние сме със зелено ако от 3 дни и вече не разбирам от какво е .Майка ми каза, че ние сме имали такова ако при силни колики, но моят мъж не реве чак толкова много от колики или може би мъжки ги понася.Другия вариант да е настинал, защото по съвет на педиатърката почти го държа гол-само по дебело боди и ританки+чорапки.Обаче вече почнах да го обличам повече от снощи-слагам и по една жилетчица.Иначе температурата и денем и нощем е около 20-21 гр. Чух го на два три пъти да кашля и му извадих два три твърди сопола от нослето.Започнах да се мъча да му пръскам физиологичен разтвор /океанска вода /
Вие как ги обличате и някой има ли проблем с хъркащо носле?

# 147
здравейте ще можете ли да ми напишете как точно се изписват тези капки инфакол опитвам се да разбера дали ги има в гърция да ми ги пратят, но момичето иска точното изписване на латиница благодаря предварително

Веселина, дали ги има в Гърция? Майка ми живее в Солун, да взема да й поръчам

# 148
Капките се казват INFACOL

# 149
Момичета, аз нещо не схващам как се качват снимки в албума с бебетата, може ли някой да ми помогне или да му пратя снимки на пощата и да ги качи ?  Praynig
За кърменето - ние общо взето добре се храним, на поискване, което е в порядъка на 3-4 часа. След кърмене се цедя и вече имам 3 контейнера с кърма в камератаPeace
За къпането - вчера ни беше за пръв път, драх ме се като, че ли я колим, а беше общо взето доста на бързо 1 канче и беше готова.
За пъпчето и дупето - нашето е на косъм да падне, док каза да и слагам при всяка смяна на памперса спирт и ние изпълняваме. Иначе мазането на дупето редувам - веднъж с олио, веднъж с крема за подсичане и ползвам мокри кърпи, че още не сме много сръчни под чешмата Blush
За памперсите - ползваме на Памперс от 2-5 и съм доволна, не е изпускал до сега и не се обрива дупето, но мисля като свършим този рамер да купим на Либеро
Peace

Общи условия

Активация на акаунт