Къде да намеря такъв мъж

• 16 937
  • 476
  •   1
Отговори
# 30
  • Далечният изток
Аз се чудя защо Вилито е решила да си пусне обявата баш в бг мама?! Толкова ли няма други приложения или сайтове? Или е пуснала наред, пък все от някъде да изскочи някое зайче...

# 31
  • Out of the Mix
Айде, много хора са се загаджвали от тук.
Ти, ако не си, късмет. Wink
Вкл. познавам такива.

Виждаме има и опити за сватосване на майки със синове. Joy

Във Фейсбук Дейтинг е пълно, но приложението е тотал щета, и бързо трябва да се излиза оттам.

# 32
  • Далечният изток
Бе аз съм на 50... Joy

Твоето гадже тук ли го намери?

# 33
  • Out of the Mix
Ахаха, знам, на фифти си. Wink
Ама има потребители около твоите години, по-големи, по твой вкус. Relieved

Не, не съм оттук.

# 34
  • София
Много сухарска тая обява, на мен ми се отщя.

Чета, спортувам, бач и кеф йок.
Без да излизаш как ми мислиш нещата?
23 годишните се забавляват и не напират да стават семейни. Просто сега им е времето.

# 35
  • Далечният изток
Знам ги всички до един.
Няма по мой вкус!
Grinning

Моето момче си е най-прекрасното на света. Друг не ща.

# 36
Това с намирането на мъж, докато си студентка са приказки от отминала епоха. От моите състудентки само една си намери мъж, докато учихме и той беше също колега. Всичките се заженихме 2-3 години след завършването. Да си призная честно като студентка не ми е минавало през ума да си търся мъж, че да се женя. Исках да пътувам, да видя света, да работя, да имам лични финанси. Това ми беше целта. Останалото се подреди от само себе си.
Отдавна вече на 23 жените не са стари моми, на 30 не са стари моми.
Не живеем нито в 19 нито в 20 век. Това са отживелици.
И за мен е леко странно 23-годишно момиче да си търси сериозен мъж, но ето факт, търси си.
Ще го намери там , където най-малко очаква и в момент от живота, когато никак не очаква.

# 37
Зависи къде го търсиш тоя твои мъж.
Аз намерех моя на работното ни място и това, че аз имам образование той не и, че съм на по-висока позиция нищо не значи.
Дипломата ти е лист хартия, книгите ги четеш за себе си и за богат речник, не пушиш и пиеш по свои избор, а на този мъж какво можеш да му дадеш?
Какви са твоите ЛИЧНИ и подчертавам реални качества?

# 38
Книгите са добра тема за разговори. Не пуши, значи може да предложи свежа и здрава кожа, бели зъби. Пие рядко - има вкус и стандарт. Спортува, вероятно е собственичка на стегнато дупе. Предостатъчно може да предложи.
Към авторката - не са ти високи изискванията, възможно е да срещнеш "такъв" мъж. Мернах назад съвет да излизаш с мъже от приложения и да правиш секс. Не бих подкрепила.

# 39
Книгите са добра тема за разговори. Не пуши, значи може да предложи свежа и здрава кожа, бели зъби. Пие рядко - има вкус и стандарт. Спортува, вероятно е собственичка на стегнато дупе. Предостатъчно може да предложи.
Към авторката - не са ти високи изискванията, възможно е да срещнеш "такъв" мъж. Мернах назад съвет да излизаш с мъже от приложения и да правиш секс. Не бих подкрепила.

И аз не подкрепям. Момичето си търси нещо сериозно. Ако искаше да ходи да прави секс наляво и надясно, щеше. Като си на 23 значи ли, че трябва да си потъпкваш мечтите да откриеш партньор и да се преориентираш към безразборен секс. Като стане на 30 пък ще я питат къде е спала, че не си е открила.

# 40
Това казах и аз, много зависи къде го търси този мъж. В приложения за срещи, например само секс може да намери.
Успех с търсенето, дано открие любовта скоро.

# 41
И аз съм на мнение да вдигнеш възрастта на търсене с десет години.
Между 30-40 (щом кариерата на бъдещият ти избраник ти е важна) е възрастта, на която да се спреш.
Не може хем млад, хем с кариера (то може, ама маминка баш на тебе няма да го даде).
Преподреди си изискванията.

# 42
Здравейте! Чудя се защо всички млади мъже, които познавам се държат като недорасли лигльовци и са несериозни, може би има изключения, но не ги познавам... Аз съм жена на 23 години с висше образование и хубава професия, изглеждам сравнително добре, не съм някаква страшна красавица, но не съм грозна, нито дебела. Тренирам редовно, не пуша, не пия, не ходя по дискотеки. Обичам да чета книги и да спортувам. Много бих искала да намеря мъж за сериозна връзка, обаче около мен са все някакви несериозни лигльовци... Къде е проблемът? Търся мъж на подходяща възраст 25-30 години, интелигентен, с хубава професия, да не пуши, да не прекалява с алкохол, да тренира, който да е сериозен.

E-e-e, ма ти много бързаш. Тука глей колко съфорумки, все същия го търсят, не го намират, пък ти с едно мнение в първата тема и искаш да го намериш.
Не става така.
Крие се човека, треа няква по-специална тактика за да го изкараш от леговището и да му наденеш халката. Брачната.

# 43
  • Out of the Mix
Aida, а ти къде го срещна твоето гадже? Joy
Така, де да сме по темата, даваме идеи на малката.

Точно така, до стегнатото дупе подписче, и моята е такава.

Разбира се, че точно сега й е времето да излиза.
А какво да прави, да седи девствена до 30 чакайки принца? Rolling Eyes

4-5 последно време ми минаха през ръцете загорели и луднали ~ 40 годишни юрнали се, че им е време тепърва да раждат, без никакъв сексуален опит, загубили "цвят" на 27-30+, имали по 1 връзка, 1-2 "разочарования".

Никой не казва да си ляга с всеки, и да прави безразборен секс.
Казвам да излиза и общува, среща различни типажи "кавалери", изгражда критерии.
Никой няма да дойде на принцесата вкъщи на крак да я извежда от при маминка, ако тя не се покаже, и не предизвика това.

# 44
Ривокър тя очевидно излиза по срещи, за това и споделя разочарованията си с разни недорасляци.

Общи условия

Активация на акаунт