Winx mami club

• 33 633
  • 365
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мамоу!  newsm09     
То цял фен клуб бил открит! 
А аз мислех, че само хлапетата около нас са толкова запалени ....
Моята племенница има цял арсенал с такива неща .... 
Но върха беше днес, когато много горещо ме помоли да й купя най-красивия тънък чорапогащник, с Winx, който струва само 9.80 лв.
Купих й го, ама голямо кандърдисване ме кандърдисва! .... 

# 166
Чародейка , не се притеснявай  Wink Все пак много ти благодаря  Hug

Radostin4eto от къде си купихте чорапогащника ?

# 167
В кварталната книжарница намерих раница на Уинкс, която струваше 76 лева, а в МОЛ-а я видях за 100 и кусур! Абсолютно същата.

# 168
  • На края на света !
В кварталната книжарница намерих раница на Уинкс, която струваше 76 лева, а в МОЛ-а я видях за 100 и кусур! Абсолютно същата.
н
ние нашата я купихме 72 лева а във Варна я видяхме 140 лева
ето тази

# 169
  • София
Radostin4eto от къде си купихте чорапогащника ?
От един детски магазин на Витошка, някъде по средата беше, от лявата страна, в посока към НДК от Шератон. Winx стоки имаше още на витрината, при това бая ...  Peace

# 170
н
ние нашата я купихме 72 лева а във Варна я видяхме 140 лева
ето тази

Точно тази. Същата, но на костенурките Нинжди (за брат й) струваше 72 лв. Струват ми се качествени, вие доволни ли сте?
Моите ще бъдат второкласници сега, в първи клас скъсаха едни китайски (макар и много красиви и донесени от чужбина).

# 171
  • На края на света !
Ние изкарахме първи клас с нея а тя си е в същото състояние в което я купихме ,пера я в пералнята и то чистичко защото е светла е се цапа доста .
Аз съм доволна втори клас ще бъдем пак с нея Peace

# 172
Radostin4eto   bouquet

# 173
Днес ходихме до София прес , на окръжна болница , имат всичко за което се сетите на Winx , часовници за ръка, за вратле , чадъри , чанти , химикалки , стикери....... ,  абе всичко и на разумни цени , а пък ако някой има фирма и си вземе със фактура , му излиза още по евтино
Здравейте мами! И аз съм от потърпевшите от WINX манията! И специално до Risha, моля те, кажи ми къде точно в София прес се намира склада за тези продукти? Благодаря предварително! Grinning

# 174
tsvet4e , winx нещица има почти във всяко павилионче в София Прес , но трябва да влезеш вътре в самата сграда , защото на външните книжарници няма нищо. Peace

Чародейка раницата ви е страхотна и ние ще си търсим за септември , че ще бъдем първолаци . Чародейка имам една молба , кажи ми в Рим къде има магазини с Winx нещица , от къде пазарува мъжът ти ако може и адреса и как да стигнем до там . Ще ходим от 10 до 14 септември на разходка в Рим и Габи с нетърпение чака срещата с римските winx  Laughing  Wink

# 175
  • На края на света !
Risha нашия татко пътува до Милано ,за Рим немога да ти помогна ,най добре провери в нета аз така търсих магазини на Уинкс в Милано , ако ми попадне нещо ще ти кажа Peace
Гледайте по весникарските павильончета за списанието в него има доста добри неща и са оригинални не като тукашните Peace

# 176
Чародейка  много благодаря , ще потърся в интернет  Hug

# 177
здравейте,WINX мами
вече и моята е запалена по Winx Simple Smile

искам да ви питам---има ли нета някоя онлайн игра ,на Winx newsm78 нещо не можах да намеря Wink

# 178
  • На края на света !
Ето някои сайтове
http://www.winxclub.com/
http://www.winxclub.us/members/community/index.php

# 179
Чародейка---  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт