Winx mami club

• 33 638
  • 365
  •   1
Отговори
# 150
За София незнам, но в Пловдив ги има на доста места. Ако не намериш, мога да ти взема и да ти го пратя. Утре мога да проверя и за цена.

# 151
  • out of space
Какво беше това уинкс? Колите?  Grinning
Имате ли си комплект чаршафи?  Grinning

# 152
  • София
makadamia, мерси много, но не бих те ангажирала  bouquet. Сигурно и тук ги има. Казаха ми, че цената е около 40 лв

# 153
  • На края на света !
Момичета не можахме да си купим предния брой на уинкс с банския ,но сега започваме да търсим с потника и нещо надуваемо това са новите подаръци днес получихме писмото

# 154
ама това списание е само в Италия  Sad

# 155
  • На края на света !
ама това списание е само в Италия  Sad
Е ДА ПРАВА СИ ,НО НЯКОЙ АКО СЛУЧАЙНО ПЪТУВА МОЖЕ ДА ГО ПОТЪРСИ ЗА ДЕЦАТА СИ

# 156
Разбрах, че имало и ръчни часовници Уинкс. Някой виждал ли ги е и евент. къде ги има в София?

Ръчни часовници "Уинкс" има в магазин "Пепино" в Красна поляна - 1 част. Намира се в новия търговски център и е доста добре зареден с всякакви неща на "Уинкс".

# 157
  • София
Разбрах, че имало и ръчни часовници Уинкс. Някой виждал ли ги е и евент. къде ги има в София?

Ръчни часовници "Уинкс" има в магазин "Пепино" в Красна поляна - 1 част. Намира се в новия търговски център и е доста добре зареден с всякакви неща на "Уинкс".
Мерси. А хубави ли са /не съм ги виждала/ и каква е точната цена?

# 158
..................

Хубави са (или поне така изглеждат). Цените са между 35 и 40 лв.

# 159
Днес ходихме до София прес , на окръжна болница , имат всичко за което се сетите на Winx , часовници за ръка, за вратле , чадъри , чанти , химикалки , стикери....... ,  абе всичко и на разумни цени , а пък ако някой има фирма и си вземе със фактура , му излиза още по евтино

# 160
  • На края на света !
а бански има ли там newsm78

# 161
За съжаление бански няма , т.е дрехи не видях

# 162
Кажете ми колко големи и колко малки облекла за учебници за 1- ви клас ми трябват , мисля тези дни да ги купя , че много ми харесаха  Hug

# 163
Прибрахме се от почивка     grinning039

Бяхме във Варна , времето беше чудесно , но водата си беше леденичка , но за това пък намерихме един басейн с водна пързалка , в който температурата на водата беше 38 градуса и се шляпахме там  Grinning

# 164
  • На края на света !
Risha нашия татко не е успял да намери списанието с банския и надуваемия дюшек Sad
намерил беше едно с плажна чанта Sad

Общи условия

Активация на акаунт