Winx mami club

• 33 621
  • 365
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
Има - Ирма от УИЧ е пухкава. УИЧ по ме кефи щото са по реални момичетата - поне преди две години УИЛ беше някаква срамежлива такава, червенокоса, занимава се с плуване, Ирма е пухкавка, с невероятно чувство за хумор и обича да пее и да се захласва по групи, Тарани е чернокожа, затворена, отличничка, Корнелия е родена за лидер, руса коса до кръста, модни дрешки, всички си падат по нея и се занимава с фигурно пързаляне, Хей Лин е китайка мисля невероятно дружелюбна, обича да рисува и си пада по извънземни. Тея са малко... Еднакви.

# 76
  • На края на света !
Ама ти сега ще искаш и дебели фейовци или специалисти както са във филмчето.Виж тези какви са си хубави.

# 77
  • София
Освен сериите в Арена и Замунда на български, има ли от къде да се вземат останалите на български?

# 78
Днес проверявах за раница Уинкс за училище, от онези с колелцата, че ни е дребничка феята. Направо се изумих - 145 /сто четиридесет и пет/ лева. Абсолютно ненормално..... Особено като имам предвид, че на Самсонайт детските раници с колелца са около 100 лева.

# 79
Aз се вмъквам в темата, само за да ви кажа, че ако търсите дрешки с Winx, днес видях в подлеза на пазар "Иван Вазов".
Нямам идея какви цени са (предвид мястото, едва ли ще са много скъпи), не съм влизала, само ги мернах на витрината. Магазинчето е само за детски дрешки. Ако някой се интересува, ще обясня по-подробно Simple Smile

# 80
  • На края на света !
И най сетне малко раздвижване дъщеря ми ме кара да проверявам постоянно дали някой е писал нещо. Grinning
KissTheRain благодаря за информацията ще видим какво има.  bouquet

# 81
моята дъщеря също непрекъснато пита дали някой е писал  Grinning
KissTheRain  може ли по-подробно моля  Praynig

# 82
  • ново
Вчера най-сетне купих и аз тениска на Winx за дъщеря ми. Момичето в магазина каза, че получават само по 4 бройки и веднага се купуват, явно съм имала късмет Simple Smile Цената беше 10.50 лв. съвсем разумна, според мен. Ако някоя мама от Варна се интересува, мога да обясня от къде я купих.

# 83
  • София
Winx, Witch, Bratz -пишете ни и в трите клуба. Днес пак се прибрах с Witch химикалка.

# 84
моята дъщеря също непрекъснато пита дали някой е писал  Grinning
KissTheRain  може ли по-подробно моля  Praynig

Не знам доколко си запозната с пазарчето на Иван Вазов, така че ще се опитам да го обясня най-подробно. Подлезът, за който говоря се намира точно до мястото,където продават цветя (а цветята са точно пред зеленчуково-плодовата част). Слизаш по стълбите и първото магазинче е секс шоп Crazy, след него има още няколко, но това с дрешките е малко по към края на редицата. Няма как да се объркаш,защото магазинчетата са само от едната страна, всички са с витрини и са най-много десетина.
Успех! Simple Smile

# 85
  • София
 Дъщеря ми и тя залита, но не е много крайно и слава богу - някоя тениска, чанта, гледа филмчетата. Е, зарибила е и брат си - та той обяснява на баща си коя била водачката Wink
 Трябва да купувам подарък за едно момиченце, което специално иска чадър на Уинкс. Преди време видях два размера -единият с едни зелени къдри по края, но ми се стори много малък, а другият по-голям, но без къдрите.
 Ако някой е купувал, може ли да каже - този малкият чадър с къдрите дали става за 5 год. момиченце или е малък?

# 86
KissTheRain  , благодаря за подробното обяснение ,  ще го намеря   bouquet

# 87
  • Майничка
Ако някой е купувал, може ли да каже - този малкият чадър с къдрите дали става за 5 год. момиченце или е малък?

За 5-7г. е екстра. По-големия става и за възрастен човек (по размер, де Laughing). Иначе разликата в цената е 2-3лв., поне при нас.
Снощи мъжът ми се загледа по едни раници на Уинкс - големи, с ортопедичен гръб и гумирано дъно, стават и за училище и за екскурзии. 98лв. Shocked Още се хиля, като си спомня физиономията му, очакваше да са до 50лв.
А най-смешното е, че преди това питаше щерката би ли искала такава раница, т.е., нахъсваше я да си дава повече зор в училище  и след обявяването на цената дребната направо го закла: "Тате, ти нормален ли си да даваш толкова пари за една раница!". Боже, как не се сетих да го снимам! Joy

# 88
  • София
И ние да се запишем Grinning
Аксесоарите ги трая, но филмечето доста ме дразни. Но няма кака....
Етиа, става малкото чадърче - Цвети има такова - противно на повечето боклучки Уинкс, изглежда доста качествено и изпипано.
Да споделя къде има по-евтинки Уинкс нещица /изборът е голям/ - в подлеза на бул. България, който е близо до техникума по текстил. А, имаше последния път и тениски.

# 89
Ето това си купихме днес http://images17.snimka.bg/002901986-big.jpg
http://images17.snimka.bg/002901987-big.jpg

Габи е на седмото небе от щастие   Grinning , разбира се това е за завършването на детската

Общи условия

Активация на акаунт