Winx mami club

• 33 630
  • 365
  •   1
Отговори
# 90
Ние СМЕ малки още, гледаМЕ само улица Сезам по К1 и каките от Бон Бон как пеят в неделя по БТВ. Днес пробвахме и с приказки от плочи, има почти два гигабайта в Замунда, чак се върнах в детството...
това ващо не съм го гледала...кой знае какво ще има след 5 години...

# 91
Ето това си купихме днес http://images17.snimka.bg/002901986-big.jpg
http://images17.snimka.bg/002901987-big.jpg

Габи е на седмото небе от щастие   Grinning , разбира се това е за завършването на детската

Страхотни са!А каква е цената?

# 92
Ние СМЕ малки още, гледаМЕ само улица Сезам по К1 и каките от Бон Бон как пеят в неделя по БТВ. Днес пробвахме и с приказки от плочи, има почти два гигабайта в Замунда, чак се върнах в детството...
това ващо не съм го гледала...кой знае какво ще има след 5 години...
Интересно , че и ние почнахме с улица Сезам , много ни харесваше пилето Simple Smile , после Том и Джери , Цар Лъв , а сега Cartoon и Winx .
А след 5 години ще видим Simple Smile

# 93
  • София
Risha, и детето и комплекта са страхотни Grinning.
Да се присъединя и аз към въпроса на sneji_  - каква е цената и откъде са?

# 94
Цената им е 60 лева от новия магазин  Piggye - калъфка за възглавница и за одеало без чаршаф , но Габи има розов чаршаф и пак стана комплект Simple Smile

# 95
  • На края на света !
И нашия татко ни купи чаршафи гащи чорапи тениска и лента за коса ще ги снимам и ще ви ги покажа

# 96
  • На края на света !

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 16:16 от NELLY80

# 97
  • На края на света !

# 98
Нашият татко донесе на дъщерята подарък от чужбина - кукла от уинкс клуб. Казва се Айша. Нищо не знаем за този персонаж - моля, ако ви е известна тази персона, дайте някаква информация. Детето много я хареса, но като не я свързва с нито една героиня от филма... Малко е по-различна от познатите Стела, Техна и другите.

# 99
  • На края на света !
Всъшност героинята Айша е Лейла среща се и с двете имена това е тя

# 100
  • UK
Леле днес ходих в един търговски център в Люлин и честно, беше залят от Уинкс разни неща... Оо

# 101
NELLY80 страхотни са ви дрешките , сигурно много се радвате Simple Smile
От Италия ли са?

# 102
И моята дъщеря е голяма фенка. Купуваме списанията, има доста дрехи, чанти, кукли, моливи и какво ли не.  newsm78

# 103
  • На края на света !
NELLY80 страхотни са ви дрешките , сигурно много се радвате Smile
От Италия ли са?

Да с исключение на раницата.
Моята дъщеря постоянно ме кара да проверявам какво сте писали за winx club.

# 104
Всъшност героинята Айша е Лейла среща се и с двете имена това е тя

Много благодаря за разяснението. Ще внеса успокоение в сърцето на детето. Сега има някакви нови модели кукли, които повече се доближават до Барби дизайн /крайниците им не са така тънки и грациозни, както и пръстите на ръцете/, старите ми харесваха повече, но мъжът ми не могъл да намери /в Италия/ от старите. Тази наша Айша е по-висока от другите и крилата са по-големи и по-пъстри. Май ще трябва и от новите да сдиплим една шесторка.

Общи условия

Активация на акаунт