Winx mami club

• 33 596
  • 365
  •   1
Отговори
# 225
лелеле, дано никога не ме "принуди" дъщеря ми да стана член на подобен клуб
тръпки ме побиват Sick Sick Sick

# 226
  • София
лелеле, дано никога не ме "принуди" дъщеря ми да стана член на подобен клуб
тръпки ме побиват Sick Sick Sick

Laughing Laughing Laughing
"Не се подигравай да не те стигне и по-лошо" викаше моята баба.

# 227
да, да
не се подигравам, моля се!!! Praynig

# 228
Malenna , децата в развитието си преминават през различни етапи на съзряване през които харесват и се увличат от различни неща. Дали това ще е Том и Джери , Спайдермен , Winx , Мадона , Брус Уилис и т.н ,ти като родител си длъжна да ги подкрепиш и да влезеш в техния свят. За да си майка трябва да си наясно , както с болката така и с радоста на децата си.

# 229
  • На края на света !
Risha ако не е тайна ,на каква цена взехте ботушките Thinking

# 230
Чародейка , за 64 лева , черни си харесахме защото кафевите ако ги минеш с гъба за полиране на обувки според мен ще си сменят цвета
 Аз лично съм много доволна , не са кичозни дори напротив , тип кубинка изчистени има само един надпис winx е и от зад са с камъчета , все пак са детски

# 231
  • София
Тук ги има всички модели заедно с цените. Peace

# 232
Тук ги има всички модели заедно с цените. Peace

bouquet  bouquet  bouquet

# 233
  • На края на света !
Благодаря  bouquet

# 234
Malenna , децата в развитието си преминават през различни етапи на съзряване през които харесват и се увличат от различни неща. Дали това ще е Том и Джери , Спайдермен , Winx , Мадона , Брус Уилис и т.н ,ти като родител си длъжна да ги подкрепиш и да влезеш в техния свят. За да си майка трябва да си наясно , както с болката така и с радоста на децата си.

как нареди Брус Уилис и Мадона до Уингс и Барби например?
не съм съвсем съгласна
ако мога да й повлияя - няма да пропусна!

връщам се назад във времето, спомням си, че по едно и също време се появиха Саманта Фокс, Сандра, Сабрина, Мадона, и Сиси Кеч. Започнах да слушам най-скандалната - Мадона. Имах някакви залитания и към Сандра. 10 години по-голямата ми сестра веднага измисли история, че Сандра е умряла в катастрофа и с 2 думи - няма какво да й слушам повече. Така тя ми повлия и бързо забравих за нея. Остана Мадона. Която всъщност и сега - 20 г по-късно пак е на върха!

дори не съм гледала нито една серия на Уингс и Уич. Но страшно ме дразни тази индустрия. Не искам детето ми да е жертва и поредния потребител, затънал в море от цикламено, брокат, пластмаса и несъразмерни глава и крака.
Не искам да обидя никого.
Колкото и да я обичам, няма как да споделя страстта й /ако я има/. Сигурна съм, че няма да имам търпение тя да отшуми.

По наблюдение около мен, по-големите момичета се надпреварват в у-ще и всичко е просто едно надцакване.

пак искам да подчертая - не искам да обидя никого. Още по-малко в тема с фенове на Уингс.  Peace Peace Peace

# 235
  • София
Как да ти кажа, аз съм с доста противоречиви чувства към тези Уинкс, най-вече заради преобладаващо розовото, изливащо се от сериала. Казваш, че не си гледала филмчетата, но няма нищо кой знае какво в тях - училище за магия, добри приятелки с техните специфични таланти и истории срещу лошите трикси (любимите ми) и т.н. Банално до немай къде, но явно има нещо, което привлича госпожиците от най-различна възраст към тази история. Та след като се замислих и наблюдавах отношенията между Уинксите в нашата ДГ, стигнах до извода, че това което най-много им харесва е възможността да се обединят в свое си малко братство (или сестринство), където всички са добри и всяка една е специална.
Ние едно време си имахме Седморката на Блейк и беше въпрос на престиж да си намериш от близкото стрелбище възможно най-кичозната лъскава гривна с голям червен камък по средата.  Sick По същия начин действа индустрията и за феновете на футболни отбори, музикални групи или филми.
Когато не се противопоставяш открито на манията й, това ти дава възможност да слушаш какво се случва в компанията и да споделяш без това да я обиди някои несъгласия (например с розовото). А това, че от време на време се съгласяваш да се поддадеш на внушенията на индустрията е просто, за да зарадваш детенцето си. Като се замислиш, ще откриеш, че го правиш и по отношение на самата себе си, въпреки възмущението си от насажданата ни потребителска култура.

# 236

как нареди Брус Уилис и Мадона до Уингс и Барби например?
[/quote]

Помъчих се да ги подредя във възходящ ред :

от 3-5 години се увличат от Том и Джери ( макар , че дъщеря ми все още си ги харесва )
от 5 - 13, 14 години са Спайдермен и Уинкс
от 15 - 30 може и нагоре са Мадона и Брус Уилис

Така в различни етапи от живота си децата се увличат по различни типажи.

Аз съм много против промиването на мозъците на децата с чалгарията от малки в детската градина до тинейджъри всички слушат и пеят тези бози ( ще ме извинява някой ако е фен ) .И ако мога с уинкс или барби или други приказни герои да я отдалеча до колкото мога от това пошло изкуство , ще го направя.

# 237
  • София
Не слагай възрастова граница на "Том и Джери". Когато по Нова година по Картуун нетуърк даваха 24 часа нон-стоп "Том и Джери", изобщо не беше детето това, което не успях да откъсна от телевизора, а баща му. Laughing
Иначе за борбата с чалгата всички средства за позволени. Лошото е, че Барби и Уинкс артикулите често пъти са близки по кич до чалгата.

# 238
Аз пък не разбирам защо някой, който не е фен влиза в темата за фенове, за да дава противоположно мнение  newsm78 Никога не съм разбирала целта на такива постинги. Темата е достатъчно ясно формулирана, който иска - чете, който не иска - не чете. Толкова е просто. Аз надничам понякога, макар, че засега се разминаваме от манията, но дъщеря ми искаше такова чадърче заради картинките и начина на затваряне. Видя ми се качествен и взех. Сина ми си пада по роботи и напоследък е на вълна Трансформъри. Преди бяха Боб и Дора, преди това (а и до сега) Мечо Пух и компания. Да, това си е бизнес и нарочно ни зарибяват, но наистина не виждам огромен проблеми не бих вървяла самоцелно против това, просто пропускам нещата, които не харесвам или са безобразно скъпи само заради марката. Също ми се вижда просто Simple Smile

# 239
babaToHka , това е примерен вариант , възрастовите граници са за улеснение на моята идея на развитие в интересите на децата.

Общи условия

Активация на акаунт