Winx mami club

• 33 611
  • 365
  •   1
Отговори
# 210

- аз намерих раница с колелца и дръжка за 60 лева и я грабнах на секундата.

В Бургас са по 90 лева. Rolling Eyes

# 211

- аз намерих раница с колелца и дръжка за 60 лева и я грабнах на секундата.

В Бургас са по 90 лева. Rolling Eyes

Има два модела, единият е по-луксозен и тук също е към 90-95 лева. Тази от 60 лева е по-елементарна и има по-малко джобчета. Така че, не се натъжавай.

# 212
  • На края на света !
Нашата раница беше по голяма от дъщеря ми ,така че моя съвет е да не копувате такива огромни раници  Peace

# 213
Кутия за храна намерихме в магазинчето до хотел Плиска , от страната на хотела , там продават италианската серия на Winx , докато навсякъде другаде продават турската. Преди да я намерим бях решила да използвам кутията за дискове ( сега има доста хубави ) , да и махна вътре разделенията и става за сандвичи , хем е и метална, доколкото знам на Спайдермен е пластмасова.

Дано съм помогнала  Hug

# 214
  • София
Мамчета на уинксчета, вижте какъв сайт открих за обувки. winx обувки  Някой срещал ли ги е по магазините вече?

# 215
  • София
Леле...и за ботуши Уинкс ли ще ме врънкат Twisted Evil Първите ботуши са 48 евро...Нататък цените продължават в същия дух....

# 216
  • София
Оооо много се впечатлих  Shocked Shocked Shocked
Най-вече от номера 33, 36, 49... Егати кича!
Надявам се да не засегна някого  Embarassed

# 217
  • София
Не се засягам ич даже. Мен сърцето ме боли не само за цената, а и за супер кича. Ще гледам да устискам и много се надявам да не ги видим в някой магазин Mr. Green

# 218
  • На края на света !
Ние за сандалки и обувкимрънкаме от лятото ,но не сме срещали по Тукашните магазини ,,може и с ботушките да се разминем ,но сега си харесала един стенен часовник на уинкс ,нищо особено кръгъл часовник с картинка 22 лева е как да дам толкова за такъв часовник ooooh!

# 219
  • София
Аз гледах ръчните часовници Уинкс - ужасно грозни, тежки и кичозни - 35 лв.

Напоследък обаче Креми не ме врънка толкова за джунджурийки Уинкс - дори онзи ден разправя на една приятелка, че мама е казала - Край спираме да купуваме глупости Laughing Не вярвах, че е запомнила.

# 220
А я кажете - какво се случи със списанието Уинкс клуб. Нещо не го мяркам напоследък по реповете. Спряха ли го, що ли?

# 221
Трябва да се видят тези обувки , поне на външен вид и по снимка ги докарват .

Ние купихме от Италия маратонки на winx и съвсем не бяха тази цена. Всъщност там има доста интересни неща които тук до сега не съм виждала , като пример видях дъждобран , но беше малък номер , царевични пръчици на winx  с играчка и тем подобни Simple Smile

# 222
А я кажете - какво се случи със списанието Уинкс клуб. Нещо не го мяркам напоследък по реповете. Спряха ли го, що ли?
http://www.pres.bg/press/bul/magcopy.php?ID=29
27 мина, във Варна все още го няма.

# 223
http://www.pres.bg/press/bul/magcopy.php?ID=29
27 мина, във Варна все още го няма.

Много благодаря!

# 224
Купихме ботуши на winx от Пиротска , много съм доволна. Мога да ви кажа , че производителя е същия като на маратонките от Италия и цените са доста по - ниски  Peace

Общи условия

Активация на акаунт