Winx mami club

• 33 616
  • 365
  •   1
Отговори
# 180
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
като изгледат 3ти сезон ще им мине меракът/поне на 12,13 годишните/  Embarassed  Embarassed

# 181
мислиш ли,моята е на 5 г и вече я тресе манията ooooh! Joy

# 182
  • На края на света !
Моята е на 7 и да не ви казвам какво става вчера си купихме къси панталонки на уинкс и ги комбинирах с едни кецове  тя си казва че и те са на уинкс и тъкмо като мерихме кецовете ,докараха и пижами на уинкс сега ме яде за тях Peace

# 183
Няма да казвам 4е в стаята на дъщеря ми(7 год.) ....като се запо4не от гуми4ката за миливи...,като се мине през 4анти4китеи раниците му там...та се стигне до крилата и 4ервилата...То вси4ко е Winx!
Ве4е ми идва да smile3514
До преди да излезнат тез Уинксита разни...то не беше барбита то не беше 4удо! Tired
Ама нали тя е happy! Party
Това е важно! Heart Eyes

# 184
Чародейка , къде ги намерихте тези пижами ?Че и без това трябва да купувам пижама , то по-добре да е на winx

# 185
  • София
Аз купих пижама на Уинкс - виждах ги на доста места и то на различни фирми вариации по темата.

# 186
  • На края на света !
Чародейка , къде ги намерихте тези пижами ?Че и без това трябва да купувам пижама , то по-добре да е на winx
Ами не е в София ,но предполагам там има по -голямо разнообразие PeaceНие вече си взехме и то само за 13 лева малката не я сваля  Joy

# 187
  • София
Здравейте:)
Присъединявам се и аз към "Уинкс мами клуб". Ние около година бяхме Флора, от няколко месеца вече сме Муза. Добре, че повечето ни аксесоари са на всичките Уинкс, че подмяната на героинята щеше да наложи закупуването на цялата линия отново.
Не зная как е при вас, но моята щерка доста тежко преживява летния период. Само ме пита дали ще ги дават пак като почне детската и си чете броевете на списанието. Сега като попаднах на темата и видях къде може да има епизоди, ще я зарадвам със старите филмчета. Иначе тя все чака да излезе диск с епизодите и вече е приготвила запитване до Дядо Коледа.

# 188
Моята дъщеря пък е Лейла и с голям зор намираме нещо , което е само с нейния лик.Скоро ни изяде за една раничка, а сега ме яде за ученическа раница , която струва 75 лева.На 10 годити е и не знам кога ще премине това , но вече ни тресе тая мания 2 години! smile3514

# 189
  • На края на света !
да ви се похваля  имаме си нова придобивка крила Flutter а колкото до раниците преди два дни видях раница на уинкс за 95 лева  ooooh!а ние нашата я взехме за 72 Simple Smile

# 190
  • Sofia
Моята племеница е фенка на Winx.  Някой беше споменал за магазин за дрехи в Красна поляна 1. Това на бул. Вардар ли се намира?
Споделете моля ви, къде има магазини с такива дрешки, чи хич нямам време да обикалям.

# 191
Да карам по ред:
-някой има ли информация кога пак ще започнат да излъчват сериала по телевизията?
- честно казано по-добре Уинкс мания, отколкото Барби /тия барбита са ми и по-грозновати и по-глуповато изглеждат/
- аз намерих раница с колелца и дръжка за 60 лева и я грабнах на секундата.
- Господ да ги накаже тия вносители, дето са наводнили пазара с подвързии - чист найлон по два кинта!

# 192
  • Sofia
В Пиги хауз са пуснали много неща и мисля, че тази раница на колела струваше 49 лв

# 193
  • София
В Пиги хауз са пуснали много неща и мисля, че тази раница на колела струваше 49 лв
А имат ли сайт, където могат да се разгледат стоките? Знам, че някъде в Банишора се намира магазина, но не съм ходила, дали можеш да ми дадеш точен адрес.  bouquet

# 194
  • София
Ето сайта, на който има подробна карта:
http://www.piggyshouse.com/
Ние сигурно скоро ще идем да разгледаме и после ще клюкам какво и на какви цени може да се намери.

Общи условия

Активация на акаунт