Winx mami club

• 33 615
  • 365
  •   1
Отговори
# 195
И Катето е луда на тема уинкс. Тя, естествено, е Блум, а аз трябва да бъда Стела. Кофтито е, че хич не си падам по нея, но "Стела е най-добрата приятелка на Блум, затова", та търпя Simple Smile
Винаги съм обичала подобни истории, от малка, само дето отгава само ги четях, сега ги и гледам. Затова и толкова се радвам на Хари Потър и Блум Simple Smile
Сега се оглеждам за местенце във Варна, където продават нещаа по-евтинко, че ме чака чанта за първокласничка...

# 196
Някой да ми помогне от къде да купя калъфче за  gsm, моля мами Hug

# 197
  • София
- аз намерих раница с колелца и дръжка за 60 лева и я грабнах на секундата.
Ако не се лъжа, в подлеза на бул. България, до Техникума по текстил са 56 лв. И изобщо там е по-евтино.

# 198
и аз търся дрешки за 8-9 годишна. Ако знаете, моля ви пишете. Става въпрос за София

# 199
мойта само за winx мисли Mr. Green newsm81

# 200
С бг.аудио има 5 епизода в Арена и 4 в Замунда...
Да, знам ги, ама това са само първите 5, а там липсват повече от половината персонажи....
Aз пък търся точно първите няколко епизода, но не можах да ги намеря нито в арената, нито на другия линк (бг-шеър). Някой може ли да ми помогне с по-конкретен линк?

# 201
  • На края на света !
Аз ги дръпнах от Замунда ,май newsm78

# 202
dashteria mi samo za tiah govori winx tova winx onova ima vsichko na winx spriha gi i krai to revane mnogo neshto
mnogo mnogo mi triabvat serii na winx
molia molia
ispratete na adres
anelia98@megalan.bg

# 203
Мойта щерка също е на вълна Winx  Twisted Evil. Купуваме какво ли  не на Winx - то не беше чанта, чадър, всякакви химикали.........., а цените са направо космически  #Cussing out Дано докато стане първи клас отмине тази вълна, че не знам колко лева ще ми трябват да обзаведа първокласничка с Winx.

# 204
  • София
Ами то ако е отминала Winx вълната, ще е дошла друга вече.Laughing

# 205
Племенницата ми е на 7, сега първокласничка.
Направо е облъчена трайно от тия персонажи.
Вчера обикалях да и търся кукла, че беше изпилила нервите на майка си, а в Плевен не намерили.

Чета тука много за раници пишете.
Аз вчера се мотах на София прес и ми направи впечатление, че има много неща с уинкс. Раниците бяха по 30-35 лв.
Незнам , колко са оригинални, или какво, но някой модели ми се строиха хубави.
Има и всичко останало за стягане на първокласничка.

# 206
аз видях в овча купел-пижамки с уинкс-по около 10-12 лв бяха-български

# 207
Дано докато стане първи клас отмине тази вълна, че не знам колко лева ще ми трябват да обзаведа първокласничка с Winx.
68 лева наистина прилична раница, 17 - несесер, 20тина - шише за пиене. Иначе има и опаковки за тетрадки и учебници по почти 2 лева, и кутии за храна...

STEFANOVA,MIRANDA - добре ще е да се регистрираш или пак да пишеш. Сериите са огромни - поне тези, които у дома си записваме, са по над 500 мегабайта, та не са за поща. Ама тоя размер, и да не си на трансфер, май не е за каквото и да е изпращане...

# 208
  • На края на света !
Моята дъщеря наскоро видя една раница от 95 лева но уинкс и ми казва е защо си купих миналата година раница ,сега има и по хубави ,колкото до подвързийте ,то има направо тетрадки уинкс и са на същите цени  Peace

# 209
А къде в София да намеря кутия за храна с Уинкс? Да му се не види!

Общи условия

Активация на акаунт