💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 112 529
  • 1 115
  •   2
Отговори
# 795
В понеделник в Черешката на тортата: домакин ще е най-поддържаният миньор в републиката, които не се притеснява да говори за пластичните си корекции и успехите си в седмия сезон на „Игри на волята“ – Теодор Венков-Чикагото.

Анонс

# 796
Гледам повторения на шоуто ИВ, като се сливаха 3 в 2 племена и Радостина ми се стори супер секси и хубава. Меря си температурата и ооп 40.3 градуса! Да се смея ли, да плача ли...
А Калинката и Траян са на шоуто на Гала, като на работа. Колко от нас са били на подобни банкети от работа и шефът (в моя случай чужденец-еврейн) и като танцува с теб на чалга и ти пристъпваш криво-ляво, щото ррекият мениджърте гледа като класната на изпит. Просто служебна задача.
Заслужава ли си да го гледам това шоу, заради нашите любимци?

# 797
Шоуто не беше лошо, не беше и нищо особено. Най-много се виждаше Чикагото, Дино и Траян донякъде. Чикагото си беше той, предполагам, че и малко като задача му беше поставена, особено танца с Нети, но дори и да е така, той си беше в неговото амплоа. Другите ни любимци се виждаха като фон. Но и аз не гледах много задълбочено.

# 798
Паулина ми е в топ 5 на неприятниците, лично на мен.
Елизабет на мен ми е далеч по-неприятна от  Паулина.

# 799
говори за пластичните си корекции

На 44, а прилича на 50+, въпреки пластичните корекции. Само на мен ли ми изглежда така?
Познавам мъже на 45+, които изглеждат доста по-млади, а нямат корекции Grinning

# 800
  • пустинята Гоби
Или му е лош лекарят на Чикагото или гена, та без корекции да е бил по-зле. И според мен изглежда 50+, симпатичен ми е, не го казвам с лошо. Но само за лицето се отнася, чудесно се представи в игрите!

# 801
Определено корекциите са му се отразили мноооого по-добре отколкото на Александра

# 802
  • Варна
Или му е лош лекарят на Чикагото или гена, та без корекции да е бил по-зле. И според мен изглежда 50+, симпатичен ми е, не го казвам с лошо. Но само за лицето се отнася, чудесно се представи в игрите!
Ами може би целта не е била подмладяване, а постигане на определен типаж - бохем. Спокойно мога да го оприлича на римски патриций или сатир от митологията.
С това студено къдрене..

# 803
Сладур си е Чикагото, ама добре че се е родил мъж. Ако беше жена с този наклон към пластичните операции сигурно когато го видим трябваше да си зададем и въпроса: това дали беше Гана или Пена.

# 804
Той потвърждавал ли е за ботокс? Защото мисля тук половината го натирват, че все едно е правил фейс лифт или нещо подобно и няма желания ефект.

До колкото помня, е оправял зъби, нос, нещо на очите, което не разбрах/помня, и косата. Не съм чувала да е опъвал кожа чрез лифтове, боток или филъри.

# 805
Цитат
– Колко корекции имате по лицето и тялото си?

– За всички корекции ме е напътствала жена ми, която посещаваше такива групи в социалните мрежи и много четеше, за разлика от мен – аз тогава имах само вайбър. Мими си ме харесваше и преди, но знаейки колко съм суетен, се опита да ми помогне. Преди 3-4 години ми обясни, че в Турция присаждат коса и процедурата не е чак толкова скъпа. След като се подложих на това, реших, че ще си прибера и малко ушите – леко ми стърчаха. В същата клиника ми направиха и зъбите от цирконий. После ми сложиха и ботокс на челото и на т.нар. пачи крак. Година по-късно си направих и корекция на гърдите – махнаха ми мастните тъкани. Реших се на тази процедура, защото след време може да се появи и някакво туморно образувание. Правили са ми и пречистване на червата с машина. Половин час в мен циркулираше разтвор, който премахваше налепи. От клиниката ми дадоха отстъпка за всичко. Променил съм по себе си, това което съм искал. Занапред ще продължа да ходя регулярно само за ботокс.

# 806
Е той пък на четото, дето грам не се вижда от къдриците Grinning  За мен в лице си изглежда на възрастта, просто някои хора имат повече бръчки от другиа той както се поддържа с минимални мазнини, си е резонно

# 807
Чикагото семеен ли е?
Има ли деца?

# 808
Чикагото семеен ли е?
Има ли деца?

Да и да. Има дъщеря тинейджърка.

# 809
Той потвърждавал ли е за ботокс?
Не знам, но на 2 пъти споменаваше за "маска с ботокс ефект" в резиденцията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт