💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 110 493
  • 1 097
  •   9
Отговори
# 885
  • София
Много са го сресали тук Simple Smile

# 886
Калинката е ходил на някаква фотосесия. Великолепен е.

Вихрен е фотографът, който стои зад People of Sofia.

# 887
Не знаех, че и по-дългите отговори се слагат в спойлер, ама ок. Очевидно не е спойлер, за сезон 3  пак мисли от мен.

Скрит текст:
Имам чувството, че битките във втората част са избрани специално, за да накарат червените за избора на Елизабет (да вземе Милена). Чисто стратегически според мен трябваше да избере Стратимир. Тя после говори някакви глупости, че така можела да избира дали да играе с жени, дали с мъже — пълни тъпотии.

Влиза в племе с Андрей. Тя мъжки глас винаги има! Плюс че маха Мани и оставя една червена жена само, тя жълта, 2 червени мъже, 1 жълт. И взе Милена. После си призна, че е грешка за племето, но било нейната стратегия (пак го каза и пак казвам, че е най-тъпото решение).

Сега, за битките- абсолютно им даваха битки за територия, в които могат и двете племена да спечелят, но за номинации— еми снимката по-горе. Също тази с пояса беше миналата седмица на елиминации, държането на онова гюле над яйца, и те така. Особено тази с дърпането си беше редупределена от началото. Да, това е битка за по-напред в предаването заради бройката на хората, но с такова неравенство на силите, еми сложи нещо по-различно. Нямат резервни битки. Въпреки мислите ми за даване на битки като наказание/за претопяване на червените, не мога да отрека, че не се намесват както в сезон 7 например (да дават Калинката на Пекин, за да я "спасят" и прочие). Затъват все повече, но ги оставят да се давят. Няма смени, няма "Рабухчиев отивай там, защото племето на червените е спечелило териториална" или някакви подобни.

Мани вече 2 седмици пуска медения гласец, колко била щастлива в синьото племе, а те просто я лъжат. Казаха си на синхрони, че ѝ казват Мани-Мани, днешния епизод и Симеон ѝ каза най-накрая и в очите, че тя е пътник при номинации. Следва седмицата на великото завръщане Grinning Неделчо поне винаги си ѝ казваше нещава в очите.

Бобката с шмекеруването мина, забравих да гледам честно казано в предишни битки правил ли е номерца. Сега на тази пак хитруваше като придържаше Паулина с крак. Изтеглиха я доста по-късно от колкото трябваше на теория. Махна крака и Паулина хвръкна. Безразличен ми е той. Силен, умен, но определено се прави на по-достоен и честен от колкото е.

Елизабет силово заслужава шанс в all stars, но стратегически и на пъзели дано се е подобрила. Все пак е само на 21 в сезона си. Ама тя и Джери беше на 18, а мисля ще отвее Елизабет ако бяха в един сезон заедно.

Паулина е по-поносима във втората част (до сега), просто защото я дават по-малко. Разгеле. Имаше по-интересни драми — за сърцето, което Симеон дялка са Красима (резил), за чудото на Мани да заплува по средата на сезона. Такива неща. Като цяло първата част, с всичките скандали при червените с Мани и по-балансираните племена, на битки беше по-интересно. Сега е заколение на жените 1 по 1, защото всичкото биче се събра на другото място.

# 888
Много са го сресали тук Simple Smile

И според мен рошавият му перчем не трябва да се пипа, защото е запазена марка. Няма нужда да го стерилизират, освен ако не е за специална тематична серия тип Кларк Гейбъл от 40-те, със съответното облекло и стилистика. За Кларк Гейбъл се сетих, защото прехвърлях негова биография по празниците и що да видя: обичал природата и приключенията, фотографията, свирел на пиано, събирал си джаджи, поправял коли... Simple Smile

Чакам един наистина стилен чернобял портрет с естествена прическа и единствен цветен акцент от зелени очи. Къде спят тия хора значи?

# 889
  • София
Мда, не му е хубав този портрет. Има много повече потенциал в това лице.

# 890
Мда, не му е хубав този портрет. Има много повече потенциал в това лице.

Абсолютно. Такова лице не се вижда всеки ден и да се проспива по такъв начин е много жалко. То се е видяло, че ще помагам с идеи. Smile

# 891
Ехааа, има много хляб и в такова предизвикателство за Калин 💙. А с присвития пронизващ поглед си представям какво въздействие ще има. Каквото и да рекламира, бих си купила на мига, с костюми и парфюми мъжете ми ще обзаведа 😂.

Тия дни се замислих къде изчезна Лапунов. Няма сторита вече, на финалното парти отсъстваше, с Гизем не се появява...🤔 Какво ли се случва с него, нали книга щеше да издава в края на годината?

# 892
И на мен ми направи впечатление как изведнъж изчезна Лапунов от ИГ и му прегледах профила и видях, че на 12.11. започва някакво 60 дневно предизвикателство за пречистване и се надявам другата седмица да се появи.

# 893
Май не сме го коментирали в темата, Стратимир ще си има бебе:
Скрит текст:

# 894
  • София
Гледам Лапунов ви е залипсвал.
Ще го гледаме скоро при Тото
https://www.youtube.com/@ToToYotov/videos

Той обикновено си отключва цялото видео в неделя. Дотогава е само за мембъри. Чака ни близо 3 часа подкаст с Лапунов и неговите медитации и пр.

# 895
Почваме финала. Какво да кажа...

Тръгна си, знаехме, но все пак цъкахме с език. Както каза мъжа "за него бях и преди и сега бях за него" Laughing

Скрит текст:
Сезонът беше направен от Неделчо, Мани, Морунов, Елизабет, Паулина (колкото и да не я харесвам) и Андрей в някои битки, в които просто беше уникален. Битката с бягането завинаги ще остане "Битката на Андрей" и никой няма да може да се представи по-добре от него какот тук. Беше звяр и не съм виждала повече никой друг да се движи така.
Мисля че знам за 1-2ма от сезон 4, които ще си заплюят така по някоя битка. Laughing

Няма да има повече и пъзелист като Неделчо. Някои пъзели ги прави за минута. Това е зверско.

Трудно изгледахме последната седмица на отбори. Да гледаш топ 4та състезателя като образи, като индивидуални сили, като дух, да падат докато другия отбор буквално се държат като маймуни... еми още боли.
Пак се разревах на последната реч на Морунов (тази преди битката, още в резиденцията).

Андрей все още ми е номер 1 от победителите, и единственият, излязъл от моя топ 3ка или четворка. Преди и след това все антигерои.
На това гледане Елизабет ми падна в класацията малко, но чисто физически все още мисля е удоволствие да се гледа. Оценявам много повече и Неделчо. Този човек износи на гърба си сезона от гледна точка на стратегии и коментари.

Като цяло за нас вкъщи червените накрая бяха добрите, а сините бяха лошите, защото не са яки за гледане. Самонадеяни, нагли... И другото- макар и само 2 жени да стигат тук до финала, те показаха много добра стратегия как се стиг и без женска коалиция- правиш бутикова коалиция със силен мъж или 2ма. Това важи и за мъжете де. Ако си истински силния се хване за силна, двамата са страшна комбина. Паулина и Тими (Рабухчиев е бонус, но не е той силния), Елизабет и Андрей. Само червените нямаха просто истински силна жена да се лепне за Морунов и да са 3. А от 4ти сезон насам какво? жЕнСкИ КоАлИцИи бла-бла. АМАН.

Sob

# 896
Идната седмица Георги и Недялко от ИВ7 в "Черешката на тортата".

# 897
И на мен не ми допада последната снимка/ фотосесия на Калин, просто не е неговият стил, не виждам неговото излъчване и красивите очи. Направената зализана прическа изобщо не му отива. Сори. Дано скоро има много по-добри нови сними 😊

# 898
  • Някъде там...
Морунов, първият ми любимец в Игрите. Heart Един от малкото пъти, в които подкрепях червено племе.
И Неделчо, пионерът в стратегиите. Помня как обясняваше тънкости на синхрони.

Калинката пак е тренирал по нощите на минусови температури из Западен парк. Сигурно е много студено, вика, във водата ми се появиха ледчета. Joy

# 899
От всички сезони ми харесаха Морунов и Калин, другите повечето съм ги забравила
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт