💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 111 434
  • 1 114
  •   4
Отговори
# 840
  • София
Аз от сезон 3 точно за Елизабет го помня това - много беше зле милата на логически и пъзели. Красима всъщност не беше никак слаба на такива елементи, макар тогава в темата често да се пишеше обратното. Мани Мани - много ме дразнеше, но не и отричам, че на едната битка за спасение - се спаси 2-ра, по смътен спомен беше след Андрей - на Ханойските кули. А, тогава участниците далеч не бяха започнали да наизустяват инвентара пъзели на продукцията, така че, ако не е седял редактор до нея да подсказва - логика някаква е имала за разлика от Елизабет.
Тези кули всъщност май не са ги давали в последните два сезона - или поне нямам спомен.

# 841
Чикагото не случи на колеги в тази първа седмица.
Толкова капризни кифли не съм виждал. Тотал щета.
Иначе за мюсюлманина имаше ако не се лъжа и пилешко. Чикагото май не е знаел какъв е, не знам.
Чикагото знаеше за мюсюлманина, но искаше да направи нещо като шега, или пък да успее да го накара да изяде едно парченце от сланината. Мисля, че за вярващите даже алкохола не е такъв грях отколкото свинското. То е ясно за причините защо не ядат и ако от дете ти е внушавано, че това е грях, да следваш каноните. Както и да е, за мен Чикагото беше готин в този епизод. А, да, клюка - може и да си е правил някакви интимни корекции, завоалирано казано. Какво пък, няма лошо. Simple Smile

# 842
Човекът който опропасти анкетата ми (за качество на епизодите) и се подигра с нас, гласувайки десетки пъти на ден за един и същ епизод, го е правил от следния IP addess:  93.123.126.85
Въпросният принадлежи на Скат ТВ.
Не знам за каква анкета иде реч, но не можеш ли просто да маxнеш неговите гласове и да приравниш останалите към 100%?
А как разбра, че е от ТВ Скат? Съществува ли още тази долнопробна кабеларка?

Чикагото знаеше за мюсюлманина, но искаше да направи нещо като шега, или пък да успее да го накара да изяде едно парченце от сланината.
Това не е шега, а отвратителна провокация и подигравка. Жалко, че не му достига капацитетът да осъзнае каква гавра прави и че има неща, с които не бива да се бъзика.
Като цяло Теодор си е доста ограничен човек, чак не разбирам на какво се дължи самочувствието.

# 843
  • София
Ако е знаел наистина, че гостът му е мюсюлманин (и да, май си знаеше) си беше необмислена и доста глупава постановка. Не се прави така, елементарно уважение и етикет са необходими по дяволите.
И въпреки това този Мути (аз не го знаех изобщо преди Черешката) излезе незлоблив и ако не се лъжа му даде цели 15 от 20 точки.

# 844
Мути (аз не го знаех изобщо преди Черешката)
Е нали беше в Брадъра?
Иначе жените се представиxа по-зле. Особено Валерия с тези 4 точки, със забележките, с претенциите, с капризите...За лудата Венета не ми се приказва.

Да видим дали следващата седмица ще участва Дечо от ИВ7.

# 845
Oх, припадВам с Чикагото! Laughing Blue Heart

- Купува си "чепка" магданоз.
- Премахвали му били "маслена" тъкан от гърдите.
- Най-ценното в Игрите било, че се срещал с различни "екипажи" от хора.
- Магданозът е "афрозодиак".

Хич не може да готви горкият. Наистина ме развесели пилето с вегета и майонеза и мариноването на свинското в тавата с нар и соев сос едновременно. Готин, добродушен, народен човек. Витае добра енергия в дома му.

# 846
Не знам за каква анкета иде реч, но не можеш ли просто да маxнеш неговите гласове и да приравниш останалите към 100%?
А как разбра, че е от ТВ Скат? Съществува ли още тази долнопробна кабеларка?

Как разбрах - много лесно, можеш да ми вярваш.
Дали мога да махна неговите гласове - естествено това го премислих - теоретично да - но с недопустимо много изгубено време.
Как е самата телевизия - нямам и най-малка идея.
Не знаеш за каква анкета иде реч??? Е ти да не би да си в тези теми от средата на този сезон за първи път?
Например:
https://bg-mam.ma/p/1816823/50249984

# 847
Знам, че пускаш анкети на СървиМънки, и миналата година пускаше, просто питаx, каква, коя, за какво допитване? Не, че е важно. А този, ако е гласувал 50 пъти примерно, колко време ще отнеме да му се маxнат гласовете? Жалко е така да се опорочават анкетите.

# 848
Много бяха зле, единствено Веселка от жените беше възпитана.
И какви бяха тези забележки как са нарязани доматите.
Валерия не изглеждаше толкова злобна от нейният формат а сега се изложи.
Нали бяха излезнали снимки с Чигатото и Мути на дискотека, явно от Черешката са станали приятели

# 849
Кои бяха другите участници, от Биг Брадър ли бяха всички останали?

# 850
Събирали са се в Зверино, Монтанско. Видях Наталия, Иво, Кристиян, Сапунджиева, Йордан, Митко и Калинката. Има чудесни неща в профила на Йордан. Просто си личи, че се забавляват.

А Калинката в народна носия е нещо, от което не знаех, че имам нужда. Прилича му. Blue Heart

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 09:39 от жижик

# 851
Тази русата в Черешката Венета супер голямата пияница от Ергена ли е? Не можах да я позная.

# 852
Събирали са се в Зверино, Монтанско. Видях Наталия, Иво, Кристиян, Сапунджиева, Йордан, Митко и Калинката. Има чудесни неща в профила на Йордан. Просто си личи, че се забавляват.

А Калинката в народна носия е нещо, от което не знаех, че имам нужда. Прилича му. Blue Heart

ЗверинО е село до Враца. Снощи са били в комплекс Чайка, който е до Враца. А днес вероятно ще участват в ритуала по спасяването на кръста.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 23:00 от MikasaA

# 853
  • София
Тази русата в Черешката Венета супер голямата пияница от Ергена ли е? Не можах да я позная.

Да. От сезон 1 на Ергенът и М-р Кеш. И на двете места беше перманентно пияна.
Къдрокосата с татусите е Валерия от сезон 3 на Ергенът и сезон 3 на Къщата на инфлуенсърите. Много неприятна особа мислеща се за нещо, което НЕ Е.
Веселка и Мути са от Биг брадър.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 23:12 от Diavolo

# 854
  • Някъде там...
Гледах и аз снощи Чикагото. Горкият, кофти компания са му избрали. Венета и Валерия - кифли с претенции. Най-добро впечатление ми направи третата жена, не я знам коя е. Най-сдържано и емпатично се държа.
Йордан всъщност е именик, да е жив е здрав! А ако добре си спомням, беше родом от Зверино. Явно са му на гости останалите.

Общи условия

Активация на акаунт