💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 111 191
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 855

Калин и в народна носия свети 💙

# 856
  • София
Нашето момче ли е на хорото?

# 857
Ей, че са готини! Калин си е хубав и в чул да го сложиш. Той си свети със собствена светлина!
Има ли снимки от скачането за кръста?

# 858
  • София

ЗверинО е село в Балкана над Враца. Снощи са били в комплекс Чайка, който е по пътя между Враца и Зверино. А днес вероятно ще участват в ритуала по спасяването на кръста.
Зверино е в Искърското дефиле. Бъркаш го със Згориград над Враца. Чайка е в прохода Вратцата между Враца и Згориград.
Хей, Калинката ще ни го затрият в тая река. На едната снимка съвсем е потънал.
Чикагото го гледах снощи. Хич не става за домакин, че и за готвач. Компанията и тя беше тотал щета.

# 859

Зверино е в Искърското дефиле. Бъркаш го със Згориград над Враца. Чайка е в прохода Вратцата между Враца и Згориград.
Права си, обърках го със Згориград.

Къде видяхте Калин на леденото хоро, аз не го виждам😟

# 860
  • София
...

Къде видяхте Калин на леденото хоро, аз не го виждам😟

# 861
Гледах и аз снощи Чикагото. Горкият, кофти компания са му избрали. Венета и Валерия - кифли с претенции. Най-добро впечатление ми направи третата жена, не я знам коя е. Най-сдържано и емпатично се държа.
Йордан всъщност е именик, да е жив е здрав! А ако добре си спомням, беше родом от Зверино. Явно са му на гости останалите.

Tретото момиче е от миналогодишния Брадър. Тежеше над 120 кг тогава и нетът беше пълен с мемета на неподходящата ѝ прозрачна рокля при влизането. Това помня.

Чудесно се вмества при традициите нашият личен момък. Видео има ли от това хоро във водата?

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 14:13 от жижик

# 862
Видео от хорото аз видях само в профила на Йордан, но са снимани отблизо той и Крис.
Не знам снимките на Eiger от къде са, не ги намирам.

# 863
  • София
...
Не знам снимките на Eiger от къде са, не ги намирам.
От приятел са.

# 864
# 865

Ха, явно реши, че е прекалено пригладен и се намокри и разроши щом влезе във водата. Blue Heart Радват му се хората, дадоха му да целуне кръста.

# 866
Като се има предвид, че репортажът е по конкурентна телевизия, доста пъти влиза в кадър Калин. Кефи се на традицията, определено. И пее с пълно гърло 😄.
Вярно много му се радват хората (в случая мъжете) и както беше казвал - държат се с него като с приятел от години.
Празненството при Данчо продължава. Ииии...дай му на Калин ново придизвикателство да пробва:

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 18:51 от MikasaA

# 867
Maле, мале, както казва Калинката, то няма край това тържество. Оркестри, игри, обичаи. От снощи са започнали...Нашето момче както обича да си поспива, скоро ще забие нос в чинийката със свинско.

Иво също е там, да продължават смело към Ивановден утре. Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 20:11 от жижик

# 868
  • София
Видя ми се, че заедно с Калин във водата влезе мъж, който прилича на Крис. После се хвана някъде по в началото на хорото.

# 869
  • Някъде там...
Да, и Крис е там. Наталия, Ивайло, Сапунджиева, Димитър.
Калинката е подкъсил перчема май. Blush

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 21:42 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт