💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 107 786
  • 1 073
  •   4
Отговори
# 1 065
 Друга Виктория му е любимката на него, не тази.

# 1 066
  • София
Аа, към тази си имаше определена слабост. Пенелова я хвали по друга линия. Grinning

# 1 067
Калин ще гостува в на Кафе утре

# 1 068
Eто и гостуването на Калин и фамилия в "На кафе" от тази сутрин.

https://www.youtube.com/watch?v=TBs4aXqiJpk

# 1 069
И все пак да вградим клипа:

Както е по правилата на форума:
Скрит текст:

# 1 070
Брат му се опитва да го надмине с прическа Joy

# 1 071
И то успешно!!! Семейство щураци. Кой от кого по-щур. Господ да ги пази.

# 1 072
Както и в интервюто при Лора Крумова, и тук гостува цялото семейство, и отново говори само бащата, в над 90% от времето.

# 1 073
Благодаря за споделеното видео.
Ми той Калин направо зализан изглежда вече в сравнение с Момчил Joy

Много въздушност и лекота носи това семейство. Ето от къде са му на Калин. Тия хора са в хармония и със света и със себе си. Innocent
Щури всичките по един великолепен начин. Много интересни случки разказват, без да ги украсяват прекалено. Родителите все пак признаха, че изпитват притеснения за момчетата, но от друга страна стана ясно, че пък те не всичко им споделят Joy

Гала пак анонсира Калин като победителя в ИВ, но я коригираха в слушалката и тя се поправи "финалист". Не знам, не помни ли тая жена, че лично интервюира самия победител. Не че ми пречи, де, за мен грешката е вярна. Satisfied

Единият от операторите пък акцентира върху очите на Калин, после и близък план на тези на Момчил. Нооо, не може да се сравнява с Оператора.. знаете кой.
Съжалявам, че не мога да правя гифчета и стоп кадри. Калин си е хубав и харизматичен все така Blue Heart.

Естествено, че главата на семейството ще говори най-много. Към него бяха отправени и повечето от въпросите. Самата Гала си каза, че оставя Калин на втори план, за да чуе и разбере повече за родителите му.  Обръщаше се и към Момчил, така че очевидно замисълът на интервюто не е бил с фокус върху Калин.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:50 от MikasaA

Общи условия

Активация на акаунт