Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 28 793
  • 359
  •   6
Отговори
# 255
Има много фалшификати на Крест. Трябва да пазарувате от сигурен източник.

# 256
Аз в магазини не съм я виждала да се предлага. Купих я от специализиран за зъболекари Sunglasses

# 257
Аз и паста Крест исках да поръчам от един сайт, но така и не се наканих. Само за една паста не ми се занимаваше. Някоя от тези май беше, повечето тогава май бяха по 25-26 лв
Скрит текст:

# 258
Може да пробвате Oral B вместо Crest, май са си същите пасти под друго име:
https://www.oralb.co.uk/en-gb/products/toothpaste-and-mouthwash/ … e-luxe-perfection

# 259
Аз и паста на Крест съм ползвала но не я харесах, чувствителни ми стават зъбите от нея а по принцип не са.

# 260
  • София /Абсурдистан
Може да пробвате Oral B вместо Crest, май са си същите пасти под друго име:
https://www.oralb.co.uk/en-gb/products/toothpaste-and-mouthwash/ … e-luxe-perfection
И аз мислех, че са подобни. За чувствителни венци и зъби ми трябва.

# 261
Направих си скрийншот и на Орал-Бито, като отида в магазин ще потърся и нея да я пробвам.
Ако я има в Дм ще е чудесно. Сега видях, че имам и някакъв талон на намаление от 3 лв, върху цялата сметка.
Дано не забравя да ги използвам.

# 262
Бях до ДМ ,направих над 100лв и ми подариха монетника. Детето му се зарадва 🙂

# 263
По повод Crest, наскоро една потребителка беше писала, че Crest в Европа се продават като Blend-A-Med.
AI го резюмира като: Oral-B в Западна Европа, Blend-A-Med в Източна Европа. Оригиналните ленти за избелване са в сивата зона на продажба заради по-високото съдържание на водороден пероксид от разрешеното в европейската зона. Това за мен обяснява и защо пастите не са толкова "потентни" откъм избелване като американските.

# 264
Знаете ли дали тези монетници се продават в дм. Някъде гледах редовна цена към 10лв.

# 265
Знаете ли дали тези монетници се продават в дм. Някъде гледах редовна цена към 10лв.
Днес из магазина не ги видях, когато платих и касиерката го извади из под касата. Може да попитате на касата дали ги продават.

# 266
По колко броя монети от един вид събира този монетник?

# 267
Нямам достатъчно за да сложа и не мога да преценя, но максимум 5 мисля.

# 268
  • София

4,90 лв

# 269
4.90€ струва монетника.

Общи условия

Активация на акаунт