Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 27 891
  • 350
  •   2
Отговори
# 330
  • Пловдив
Много благодаря на дамата, която ми препоръча лосиона за тяло на Пиер Карден! Взех него и съм сравнително доволна: гъст е, но се разнася из тялото бързо, попива бързо и не оставя мазни следи; има и много приятен аромат.
Радвам се,  че ти харесва! Hug

Аз нямам ъпдейт,  не мога да деактивирам талон...

От аутлет секцията си взех спирала, коректор и лак за нокти на Макс фактор почти за без пари.

# 331
Те сега са в етап на сменяне на цени. Вчера една от служителката беше изненадана от цените като видя информацията , която им бяха пратили

# 332
  • оттам, откъдето започва България
Йееее, най-сетне могат да се деактивират талони! С Android съм. Wink

И аз съм с андроид, но не ми дава ъпдейтване.
Умишлено си активирах един талон, който няма да ползвам, но не мога да го деактивирам

# 333
Сама си актуализирах приложението, намерих го в гугъл плей и директно ми пишеше актуализирай.

# 334
Точно там проверих. Пише ми, че е инсталирано, не ми дава актуализирай.

Пак пробвах, но не става.Hushed

# 335
Явно поетапно се обновява, гледам че вече и при мен е възможно да се деактивира. Много се радвам точно за това, не им е най-големият кусур но си беше дразнещо.

# 336
  • Бургас
Те сега са в етап на сменяне на цени. Вчера една от служителката беше изненадана от цените като видя информацията , която им бяха пратили
В смисъл?
Увеличение ли имат?

# 337
Така, както реагира тя - явно да

# 338
То пък на какво ли не вдигнаха цените… нямам думи просто.

# 339
Вчера мислих, премислях и накрая с купона за -20% за един продукт си взех буркан от протеина с кафето. От всички козметично и парфюмно имам запаси и цялата ми онлайн поръчка от близо 83 лева след отстъпката включваше разни консумативи, да изпреваря вдигането на цените им. Сдухана работа, щом не си и помислих да си поръчам нещо за душата. А, освен чая с какаото Laughing

# 340
Нищо интересно в аутлета. Спирали имам вече, нали от S-he накупихме. Simple Smile

# 341
Има ли още налични продукти на She в магазините? Преди имаше някакви ненамалени продукти, дали сега са намалили и тях, за да изчистят останалото от асортимента или ще се подмотават на редовните цени, докато се изкупят?🤔

# 342
Лакове и моливи бяха останали при нас. Някои намалени, други на нормални цени. Общо-взето е поразчистено вече. Личи си, че се приключва с тази марка.

# 343
  • София
И при нас е разчистено вече- вчера имаше няколко лака, малко моливи и две спирали.
Другия път ще питам дали ще има нови цени. Персонала при нас е отзивчив и винаги помагат и дават изчерпателна информация.

# 344
  • Плевен
Открихте ли заместник на известния молив за устни на S-he 🌺

Общи условия

Активация на акаунт