С какво ви дразнят свекървите? - 170

• 26 323
  • 435
  •   15
Отговори
# 300
Не се натягаш, но искаш да носиш супа в болницата. Егати стреса някой да се запознава с теб за пръв път, докато си в болница.

# 301
Беше се прибрала за един ден,не разбрах какво още ще и правят, исках тогава да занеса нещо, да облекча него,но вероятно и аз не го измислих добре. Сега смятат да я местят в друго отделение,това само чух.Ще чакам, очевидно. Тъй като е на дневен ред здравето,това ще подхвана като първа тема,поне аз.После каквото дойде,ще и дам свобода.

# 302
  • София
Беше се прибрала за един ден,не разбрах какво още ще и правят, исках тогава да занеса нещо, да облекча него,но вероятно и аз не го измислих добре. Сега смятат да я местят в друго отделение,това само чух.Ще чакам, очевидно. Тъй като е на дневен ред здравето,това ще подхвана като първа тема,поне аз.После каквото дойде,ще и дам свобода.
Остави я тя да подхване тема и бъди толерантна щом е човек, който е в болница от много време и много време още ще бъде. Щом е разговорлива ще си говори и без да и даваш тон. Ако е нормален човек ще оцени, че отиваш да помогнеш и носиш нещо.

# 303
  • Melmak
Моята майка например наистина за нищо не се бърка. Simple Smile
И моята на мен. При брат ми е друго.

# 304
Дръпни ѝ ти юздите при брат ти. Или я подкрепяш?

# 305
Щом не я познаваш още, защо искаш да ходиш да и носиш нещо си. Човек, когато е в болница/болен не е в най-добрия си вид, за да иска да се запознава с хора.  Остави сина и да прецени кога, как и дали. Заедно ли живеете с него?

# 306
  • Melmak
Пф, това си е тяхна работа. Той е на почти 42. Дръпна й юздите така, че я изнуди за пари, сега като я види на улицата я подминава. Обръща се на другата страна. Наскоро тя претърпя инцидент и преживя операция, той не знае. Аз няма какво да се меся.

# 307
Инстайл, описваш житейски съдби, сякаш куфари се местят, това е много странно. Първо майка му ви набутала при дядото, после ти си "го преместила" в друг град (гаджето), после майка му пък го дала на сгодна според своите критерии женица.
Дано настоящият е мъж на място и няма да имаш проблеми.

# 308
  • Пловдив
Инстайл, описваш житейски съдби, сякаш куфари се местят, това е много странно. Първо майка му ви набутала при дядото, после ти си "го преместила" в друг град (гаджето), после майка му пък го дала на сгодна според своите критерии женица.
Дано настоящият е мъж на място и няма да имаш проблеми.
А аз гарантирам, като и чета мненията, че с бившия проблем е бил той, а не майка му. Защото един мъж на място и да го запознават със сгодни женици - няма да им обръща внимание.

# 309
Щом не я познаваш още, защо искаш да ходиш да и носиш нещо си. Човек, когато е в болница/болен не е в най-добрия си вид, за да иска да се запознава с хора.  Остави сина и да прецени кога, как и дали. Заедно ли живеете с него?

Не още,той живее с още две момчета другаде,тя е под наем също,доста е напрегнат,разбирам го. Разбираемо е да не иска в болницата да се запознава с нови хора жената. Мислех в деня ,който и бяха дали да помогна в ранен следобед,но естествено не отидох без негово съгласие.

# 310
Вие дори не я познавате тази жена и предлагате да носите супи и т.н, в деня, в който е излязла от болницата? И планирате да обсъждате здравословно състояние при запознанство? Не съм свекърва, изобщо дори нямам деца, но подчертано не бих харесала някой с подобно поведение.

# 311
А тя знае ли изобщо за твоето съществуване?
Наистина моментът не е подходящ за запознаване и първа среща. Не се бутай и изчакай да се възстанови жената и синът ѝ сам да ти предложи да ви запознае.
Също така да се настройваш предварително срещу нея не е добра идея. Я си представи, че тя също се настройва срещу теб, без да те познава, само защото синът ѝ е имал други гаджета преди теб, които тя не е харесвала? Дали ще е справедливо спрямо теб?
Точно тези предварителни настройки и обобщения, че свекървите са такива, а снахите – онакива, пълнят и ще продължават да пълнят темата.

# 312
Винаги огромният интерес снахите да се запознават, харесват и бутат при свекървите е от съмнение в стойността на връзката си с мъжа…
Ето, Instyle пише “нещо се крие”… Ако беше уверена в гаджето, отношенията с майка му няма да са натоварени с толкова очаквания, жестове и т.н. Дали наистина гаджето не я приема насериозно и бави срещи с майка си или просто наистина не е удобно в момента и Instyle се филмира заради предишен горчив опит - не знам. Тя си знае.
Само знам, че да се настройва против майка му е безмислено в момента. Да си преразгледа връзката.

dandan1, аз също. Ще съм в промеждутък на лежане в болница и ще идва у нас да ми помага непозната и да ми носи супи… В същото време ще ме приема за поредното свекървище… Това е точно фалшивото натегачество, за което Марулета писа.

# 313
Инстайл, не започвайте здравето като първа тема, преди тя да я подхване. Не мисля, че би й било приятно на жената да я разпитвате първа, още повече като не сте запозната съвсем със състоянието й.

# 314
  • София
Ама какъв е този зор, какво е това следене?
Жената е в болница, кога излязла, за колко време излязла, кога се връщала, какво казвала, какво не казвала...

Общи условия

Активация на акаунт