С какво ви дразнят свекървите? - 170

• 24 884
  • 412
  •   2
Отговори
# 405
И много искат въпросните "лоши" кандидат - свекърви да им станат истински, ама често се разминават, защото се разкарват своевременно.

# 406
Е, просто гадже. Те си знаят колко са им сериозни отношенията. Със съпруга ми много време бяхме "просто гаджета", вярно половината време бяхме сгодени, нооо то годежа не е нещо фрапантно. Дори бих казала, че общата ипотека е над годеж като сериозна крачка. Grinning

# 407
Най- вероятно и гаджето я е убедило , че няма какво да крият един от друг и че няма нужда от заключване на телефони...
Цитирам това мнение, защото и аз не си заключвах телефона, преди да сложа дигитална банкова карта в него. Сега е с парола и много ме дразни, че не мога просто да си го отворя. От почти 20 г. съм омъжена и нито аз, нито мъжът ми си гледаме телефоните.

# 408
  • Melmak
И аз така мисля, като гугъл. Колко хора си живеят години и нямат брак. Не са по-малко семейство, отколкото бракуваните. От разказа на последната питаща, не стана ясно колко е сериозна връзката.

# 409
И много искат въпросните "лоши" кандидат - свекърви да им станат истински, ама често се разминават, защото се разкарват своевременно.
При лоша кандидат-свекърва, най-умното, което младата жена може да направи, наистина е да бяга с 200 от титлата "снаха", така ще си спести много проблеми. Но народът е казал влюбена=загубена, любовта е сляпа и т.н.

# 410
"Мама" вече се опита да ме отлъчи няколко пъти по различни начини, явно неуспешно. Нито с пари успя, нито с обвинения, нито с нищо. Относно статута гадже, временен е, скоро ще бъде променен.

# 411
  • София
Гугъл, да. Ипотеката и децата са много по- обвързващи от брак. С това съм съгласна.
Не се хващайте за думата, тук има в последно време няколко истории, в които мъжът си е семейство с мама или си живее при приятелите още. Жените напират да се наврат в отношенията, но на мен като читател тези жени ми изглеждат "външни" за динамиката. Може и да бъркам, все пак всеки пресъздава различно битието си.

# 412
Гугъл, да. Ипотеката и децата са много по- обвързващи от брак. С това съм съгласна.
Не се хващайте за думата, тук има в последно време няколко истории, в които мъжът си е семейство с мама или си живее при приятелите още. Жените напират да се наврат в отношенията, но на мен като читател тези жени ми изглеждат "външни" за динамиката. Може и да бъркам, все пак всеки пресъздава различно битието си.
Така е. Аз оставам с впечатлението, че напоследък е модерно да се обвържеш с някого и от първия месец вече се вкарваш в тон филми с родителите му, иманета, ремонти, битовизми и тн. Много бързо литват напред връзките - сигурно е нормално за сегашното поколение, при което се запознаваш с 2 клика.

Общи условия

Активация на акаунт