С какво ви дразнят свекървите? - 170

• 25 081
  • 412
  •   1
Отговори
# 375
Маце, верно ли смяташ, че ако "приятелят" рови в телефона на майка си, нещо ще го спре да рови в твоя, ако си 'заслужила". Искрено се надямам да не ви възпитава с физическа сила, но съм склонна да мисля, че й това му се полага като се провините.

# 376
Уверявам Ви, че не посяга на никого, и изобщо няма склонности към физическа саморазправа под никаква форма. Насилието изобщо му е чуждо.

# 377
В 21 век един син да не може да сложи отопление в банята на родителите си, а те да идват да се къпят при сина и снахата! Това е кошмар! В състояние ли са сами да се къпят? Ключалки на новото жилище? Що за малоумни идеи! Толкова ли е кьорав твоя хубавец? Страх от Бога, моля ви се! Изумена съм.
И друго - като си се насадила на тези пачи яйца, къде си тръгнала да си пъхаш гагата за сестрата. За мъжа ти си отвори очите!

# 378
В състояние са и да се къпят сами, и да си сложат сами отопление. Не разбирам защо някой друг трябва да им го слага.

# 379
Този друг ще се отърве от баня вкъщи. Какво има да не разбираш.

# 380
Тетка, младо е девойчето, не ги разбира нещата още. Дано не ги научи по трудния начин.
Какво точно му дава право да рови в телефона на майка си? Бахти и шушляка смотан.....

# 381
Това е пързалка.
Абсурд да има толкова заблудени жени, че и да го приемат за нормално.

# 382
Уверявам Ви, че не посяга на никого, и изобщо няма склонности към физическа саморазправа под никаква форма. Насилието изобщо му е чуждо.

Насилието не е само физическо. Това да държи жената под контрол е насилие

# 383
  • Melmak
А колко близо живеете, че идват да се къпят у вас? И в новото жилище чак в такава близост ли ще сте? Искай от приятеля си тотален бан и да не ги пуска. Какво е това отопление, в къща ли са, че толкова да е студена банята?

# 384
След всичко прочетено, май е по-добре наистина да информират сестрата. И тя, не с 200, с 2000 да се изправя от държавата , заедно с децата си.Тая цялата фамилия е тотал шета, барабар с прилежащите приятелки и годеници.Няма да кани майка си на сватбата си, ама тя ще идва от майна си Райна да се къпе у тях, щото банята била топла.Само я предупредете да не цъфне баш в деня на сватбата.

# 385
И на мен ми стана интересно, уж живеят отделно, а идва  да се къпе там свекървата. Тя само като ви идва на гости ли се къпе?

# 386
Това с къпането у вас е нещо временно, нали? Докато си оправят тяхната си баня, нали? Neutral Face

# 387
Този "мъж" не е застанал на страната на сестра си, когато е била права, за да не разсърди мама и да не влезе в конфликт с нея. И на страната на жена си не застава, очевидно. Ма щом на девойката чуждите проблеми са ѝ по-важни, да дерзае.

# 388
  • Пловдив
Този "мъж" не е застанал на страната на сестра си, когато е била права, за да не разсърди мама и да не влезе в конфликт с нея. И на страната на жена си не застава, очевидно. Ма щом на девойката чуждите проблеми са ѝ по-важни, да дерзае.
Е зависи, ако е бил на 16-17 примерно - как се заема страна като си непълнолетен и те издържат?!

# 389
  • София
Бягай далече от това семейство. Нямам друг съвет. Както ще да звучи, но шансът някой да е нормален в подобно семейство не е много голям.

Общи условия

Активация на акаунт