С какво ви дразнят свекървите? - 170

• 31 362
  • 712
  •   30
Отговори
# 555
Според мен синът на Тайс изобщо няма потребност да се вижда сам с майка си, но майка му не е готова да приеме този факт. Повечето мъже не са много-много по разговори насаме с майките си. Дъщерите повече държат на това
Така е удобно като теза.
Рори, виновна е да ми виси. Честно.
Аз имам син, преди нея имоме история.
Ни всичко започво от снахата
Не те разбирам. Не е виновна, че "ти виси". Тя е с мъжа си! След като той я кани, че и ти, там ще е. А в дома си, да кажеш, че "ти виси" е изключителна наглост. Ти висиш там, по-скоро, отколкото тя на теб. Изобщо не мога да повярвам, че не разбираш и си допуснала чак до там да стигнат чувствата ти във времето, че да изпитваш такава ревност към тази жена. И то за нещо обичайно - че е с мъжа си през повечето време. Къде да е, не става ясно. Да се разкара някъде, явно. Не ти го казвам с лоши чувства, дори изпитвам съчувствие към теб, защото си представям как тия усещания те тровят теб самата.
Работи над себе си. Не над снахата. Отделно, не е теза, знам, че боли, обаче той ако има огромна потребност да има такива моменти с теб, щеше да ги има.

# 556
tays, остави го този син да диша. Не ги търси! Ако те се обадят - добре. Ако не - пак добре. Нали са двамата да си живеят живота. Ти защо се притесняваш, трябва да си най-щастливата, че синът ти има половинка! Скрий се, може сега да имат нужда да са си сами, все някога ще те потърсят гарантирано.

# 557
Според мен синът на Тайс изобщо няма потребност да се вижда сам с майка си, но майка му не е готова да приеме този факт. Повечето мъже не са много-много по разговори насаме с майките си. Дъщерите повече държат на това
Така е удобно като теза.
Рори, виновна е да ми виси. Дразни ме.Честно.
Аз имам син, преди нея имаме история. Син, баща. Приятели.
Не всичко започва от снахата

Той ако синът искаше насаме, нищо нямаше да го спре. Но не иска. Познавам много мъже, които я се чуят с техните веднъж месечно за 5 минути, я не. И изобщо не им минава през ума да се видят с някой само с цел да говорят

# 558
  • София

Е, снахата ли е виновна? Каниш я, ходиш у тях, ама тя да се досети, че е нежелана от теб ...
Точно.
Тайс, дръж се зряло. Какво е това "Защо си с шапка, защо си без шапка?"

Ако синът ти избягва да прекарва време само с теб, тогава има логика в поведението ти.

# 559
Синът, дето имате “история” с него е “виновен”, че не се виждате насаме, а не снахата, която си е у дома.

Ама това вече 20 човека го написаха, а се търси само един да го прочете.

# 560
Tays, ти за кого говориш?
За снахата, майката на внуците ти или за поредното гадже на сина си,
Гаджетата са хубаво нещо, но не са снахи и майки на внуците.

# 561
С това насаме ме убивате🤣
Нищо,не ми липсва.
Не иском снахи за 20 минути, може ли, ох
Динчо, какво точно те вълнува.
Снаха на 42, с професия, с дъщеря в освми клас.
Син идиот . Точка.
Сваха нямам.

# 562
Аз пък винаги оставям мъжа ми и свекървата насаме. Хем се разбираме. Стоя десет минути общ разговор и го оставям за каквото е дошла. За техните земи. За роднините им и здравето им. За някакви техни си неща, които аз не знам и не искам да знам. Някой път спорят, друг си говорят и се смеят.

За какво да стоя диван чапраз, и да местя  поглед от единия на другия и да държа да ми обясняват всичко.

Странно ми е, ние сме семейство над 20 години, но не сме сиамски близнаци. Неговата майка не е моя майка, егаси.

# 563
  • Пловдив
Ако синът ти избягва да прекарва време само с теб, тогава има логика в поведението ти.
И как е виновна снахата за това?

# 564
Tays, ама снаха ли ти е? Или поредната забивка на сина ти?

# 565
С това насаме ме убивате🤣
Нищо,не ми липсва.
Не иском снахи за 20 минути, може ли, ох
Динчо, какво точно те вълнува.
Снаха на 42, с професия, с дъщеря в освми клас.
Син идиот . Точка.
Ами ти подхвана темата за виждане "насаме" и как не ви оставя. Нова ли е тази приятелка в живота на сина ти? Притеснявате възрастта и детето й ли? Той на каква възраст е? Друга "снаха" ли си харесвала преди тази? Може да не искаш, снахи, да. Разбира се. Ама не може да ги гониш от дома им, за да имаш тия 20 минути. Нито да ги каниш у вас лично и да се сърдиш, че са там. Синът ти е този, който не прави крачка да общувате двамата и да имате тия 20 минути. Ако иска. По каква причина - той си знае.

# 566
Tays, ама снаха ли ти е? Или поредната забивка на сина ти?

# 567
По какво се разбира, че сина не иска да прекарва време с майка си насаме? Най вероятно не иска да си има ядове човека.

То е много трудно да попиташ лак е що е майката на партньора  и да се оттеглиш за малко.
Или и липсват някои усещания, или държи да е в течение на всичко, даже което не е нейна работа.

# 568
Имате, Тайс, ама историята продължава и явно не можеш да приемеш този факт. Моята свекърва така обича да разказва  кого видяла и т.н. Има моменти , в които на ММ му е приятно и се включва с удоволствие, ама има моменти , в които му е досадно. В течение на годините и аз опознах част от хората, за които разказва и ми е интересно, но като ми доскучее, отивам в другата стая. Чвно на твоята снаха й е интересно все още. Wink

# 569
По какво се разбира, пе не иска да прекарва време с майка си насаме? Най вероятно не иска да си има ядове човека.

Едва ли снахата умира от кеф са слуша свекървата. Ако синът искаше време насаме, щеше да го намери. Не е малък. Но може да му е досадно или просто да не иска

Общи условия

Активация на акаунт