Не кастриран мъжки котарак

• 1 546
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
  • Швейцария
Майка ми имаше един персийски котарак, който беше кастриран, но явно не бяха свършили работа. Маркираше навсякъде, включително дрехите ми в куфара. Беше невероятна смрад. Прах си дрехите 5 пъти и пак го надушвах.

# 61
Да се похваля, кастрирахме го днес в Провет Тракия. Всичко мина добре, игрив е, вече три пъти яде, наред са нещата.

# 62
  • Пловдив
Хм, а ти нещо надигаше глас и се звереше. Конкретно с мен. Обаче мненията са изтрити. И моят кот е кастриран вече, по Коледа, също в Провет Тракия. Домашно животно, живеещо на затворено, което няма да се размножава, е винаги по-добре да се кастрира.

# 63
А, не, нещо се бъркаш. Аз съм си поддръжник на кастрацията, но вярвам на реклами за модерна медицина 😁

# 64
  • Пловдив
А, не, нещо се бъркаш. Аз съм си поддръжник на кастрацията, но вярвам на реклами за модерна медицина 😁
Може да се бъркам, може и да е била авторката на темата. Аз, очевидно, също съм за кастрацията. Двата мъжки котарака са кастрирани. Единия беше оклюмал около два дни, другия беше оклюмал около 0,3 наносекунди, в момента в който си го прибрахме на 3 час след кастрацията и отворихме клетката беше на бойна нога и готов за бели.

Общи условия

Активация на акаунт