Обаче... В отсрещния апартамент се нанесе една млада мацоранка и маркирането в коридора пред входната врата започна, най-често маркираше по пода, бях се погрижила да няма достъп до обувки и пр. В един момент ми писна и говорих с вет, каза, че вероятно е заради котанката отсреща. Кастрирахме го когато беше на 10 години (последния влак). Спря да маркира в коридора и се върнахме на отмъстителни инциденти веднъж-дваж в годината (предимно, ако ме е нямало 3-4 дни и му се натрупат повече бучки в тоалетните; започнах да му осигурявам наглеждане по-често и това се отрегулира)
Беше уникално котараче. ❤ Най-кротката животинка, която някога съм познавала. За съжаление, си отиде преди половин година 😢
Моите съболезнования 🩵
Моят е точно обратното на вашият по характер .
Лигльо , глезльо , бандит и палавник ) . И въпреки това , все още си мисля , че може джентълменското в него да се пробуди ) и да не маркира .
Като във вашият случай веднъж на няколко месеца , евентуално , не го броя за бъдещ проблем .
По всяка вероятност ще изчакам първо разгонване и тогава ще реша …
Пожелавам ви много скоро едно малко , пухкаво щастие отново да се нанесе и в дома и в сърцето ви 🩵