оправяте ли си леглото сутрин

• 14 482
  • 255
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Да, дразни ме неоправено. Трябва да е наистина спешно нещото, заради което да се случи да пропусна.
Гласувах с последна опция.

# 121
  • Разпиляна във въображението
прибирам завивките в ракла, Вики също помага Wink

# 122
Не
Спалнята ми е за спане

# 123
  • Бургас
Не.В спалнята освен за спане за друго не се влиза.

# 124
Преди редовно, от около няколко месеца обаче само се успивам и  Sick...не го оправям  Embarassed Embarassed

# 125
Не, че нали пак ще легна Mr. Green
По същата причина и не ям Mr. Green
Сериозно - рядко го оправям. А пък и напоследък рядко ставам от него, много ме мързи Confused

# 126
Да! Опция 1.

# 127
Винаги го оправям

# 128
Когато не ме мързи го оправям,но в повечето случай изобщо не го пипам особено през седмицата тъй като винаги закъсняваме за детска и съответно аз за работа. Така че то винаги ме чака неоправено късно вечерта. Joy

# 129
 В 90% от случаите задължително го оправям.

# 130
  • София
Не!  Naughty
Не си оправям леглото сутрин! Naughty
Това е моят протест, защото n на брой години го оправях всяка божа сутрин, без значение дали закъснявам или не (сакън - да не влезе някой в къщи и да го види неоправено! ooooh!).

# 131
  • Варна
Да!Семейство с две деца в гарсониера - просто няма как да не  оправя леглото,след като станем Crossing Arms

# 132
Оправям го иначе не мога да си изпия кафето спокойно , ще изпадна в депресия.

# 133
  • Бургас
При нас също това е едно от първите неща,които правя щом стана сутрин.Половинката не оправя леглото,защото има кой да го прави вместо него,но на мен не ми пречи и го правя с удоволствие. Simple Smile

# 134
И при мен е първото нещо което правя  щом станем, защото леглото е в хола и влезеш ли в него веднага се набива на очи . Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт