Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 46 725
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 435
  • София /Абсурдистан
Aз съм с кръгла маса, но редовно ми подаряват правоъгълни покривки произволен размер. Добре че мога да шия и си ги прекроявам.

# 436
Пръстен с цветен камък.

Имам приятелка, която е много зле с подаръците. Хем много се старае и в никакъв случай не преподарява, влага адски много мисъл. Просто някакси не ѝ се получава.

В случая например:
1. Не нося пръстени.
2. Точно този конкретен камък е цветен. Съответния цвят аз не нося. Нямам нито една дреха в този цвят. Но пък има едни други цветове, които нон стоп нося.

Също редовно ми подарява някакви книги, които грам не са ми по вкуса, ама чак комично далече от моите предпочитания и потребности. Другия вариант да е нещо от сорта на - основи на нещологията или нещология за начинаещи, при положение, че отдавна вече не съм на ниво основи и начинаещ и съм с магистратура в това. Все едно да подариш учебник по анатомия на практикуващ вече лекар с години опит.

Супер близка ми е и винаги ще я обичам. Прекрасен и всеотдаен човек, каквито рядко има. Не ми дреме за подаръците и ми е много мило с каква увереност ми ги подарява тези неща. Да ми е жива и здрава. Може някой ден да прочета книгата за това как мъжете си падали само по кучки и да науча нещо за себе си. 😀 засега съм човек в много щастлив брак, и генерално грам не се интересувам дали някой си пада по мен.

# 437
  • Най-красивата страна
Като дете получавах подарък преди Нова година първо в детската градина-от Дядо Мраз.
Обикновено беше кукла,сервиз за готвене,сещате се-голяма кутия с пластмасови тигани,чинии...момчетата обикновено искаха камиончета ,конструктори,топка...
Вкъщи Дядо Мраз ми носеше ,,Не се сърди човече,, вървяща кукла от Москва -баща ми беше там,плюшена мечка ,кънки -бяха с 4 колелца..
На Коледа се събирахме,но не ни даваха подаръците тогава.

Свеки всяка година ми подарява едно и също.
Комплект голяма купа с 6 малки купички.И пакет салфетки.
Вече 22 години.
Подарих повече от половината комплекти,защото нямам къде да ги държа.Няколко пъти казах да не ми подарява това.
И познайте какво ми подари вчера.....

# 438
  • SF
Не мога да се сетя! Simple Smile

# 439
Честита Коледа и на доволните от подаръците си, и на недоволните! Не губете кураж, за следващият "тираж". Grinning Винаги може изненадата да е още по-голяма. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази година аз реших проблема с подаръците генерално!
Предупредих всички, че подаръци няма да купувам, а така също не желая и да получавам. За мое учудване никой не възрази, даже и особено мнение не изказа. Явно на всички е писнало и радушно приеха идеята ми. Grinning
На най-близките си занесох по една кутия домашно приготвени сладки за да си пожелаем приятно изкарване на празниците и толкова. Няма разочаровани, няма недоволни, а сладките изчезваха пред очите ми и всички останаха доволни, аз най-вече. Grinning

А подарък за животно, извените ме, обичам животни и съм имала, но това вече звучи извратено.
Аропо, на рибки какъв подарък носите?

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 10:34 от Sysly

# 440
  • SF
Може някоя декорация за аквариума - водорасли, мидички.
Това не са подаръци за животни, каквито тук ви учудват и изненадват.
Имам си една пухкава любов, с която си играем. В общи линии го виждам 2-3 пъти в годината, но си се обичаме. Нося нещо за стопаните и за мен за масата, нося му и на него наградки. Той не разбира, че съм му купила подарък, но скача, като види пликчето. Подарявах му играчки, когато беше съвсем бебе. Но аз с удоволствие купувам нещо дребничко. Даже едва ги избирам, като ги видя, наредени на стелажите. Иска ми се да купя от всичко, но знам, че не трябва.

# 441
Е, аз си направих труда и подарих на всекиго по нещо, малко, но от сърце. На всичките ми роднини.
Аз получих коледна чаша от нашите и чорапи от братовчедката на мъжа ми. Той не ми подари нищо. Нито свеки. 
Обидно ми стана някак… Под елхата в назад - винаги има подараци за детето и за мъжа ми, за мен - никога.
Ама - какво да се лъжа - отражения на отношенията ни в семейството.

# 442
  • София
Ами ти или подарявай, защото ти така го чувстваш и на теб ти доставя удоволствие или с най-чиста съвест и ти не им подарявай...

# 443
Тази сутрин правя ревизия на всички коледни торбички и пакетчета за нас и децата от роднини. Ами, то, за поредна година - един кош термо чорапи с гумирани кръгчета отдолу (хем, знаят, че ние термо чорапи не носим, защото спарват), един кош дребни, паянтови сувенири-недоразумения от Джъмбо; настолни игри от Джъмбо, едната от които се счупи още при изваждането си, а останалите имаме вече; един кош шоколадови дядо Коледовци от най-евтиния турски шоколад дето лепне по зъбите ... Джунджурии и партакеши, уплътняващи въпросните торбички, които просто няма къде да съхранявам ...
Всички знаят, че съм минималист и въпреки това - юруш на всевъзможната китайска пластмаса.
Защо си дават хората парите за такива пълни глупости и безполезности?
Не искам да звуча неблагодарно, но един плик с ядки и бутилка вино щяха да намерят своето място вкъщи.
А, имаме и буркан с мас, защото всички знаят, че мас и мазньочи не ядем. Ама, хубава била... Ми, хубаво, ама аз какво да я правя?

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 16:52 от Michone

# 444
  • Sofia
Подаръци купувам само за децата.
Вече само за внучето🥰,на порасналите ми деца давам €$£,да си купят каквото искат.
Отдавна не подарявам и на другите.
Предупредени са,че и аз не желая нищо…може само нещо за хапване и пийване 🥂
Достатъчно ми е да се съберем на трапезата,да се видим,поговорим,забавляваме 🍀

# 445
Аз ли съм единствената която предпочита май сама да си избира подаръка и по възможност да не се събира с родата. Не че толкова умирам да се събирам и с приятели де, ама там вече е защото винаги накрая се получава някаква кавга и накрая на вечерта става мазало.

# 446
Тази година на всички подарих дигитални ваучери. А именици, рожденици около мен бол декември месец. Обича дамата козметика - бам - ваучер за козметика. Обича да чете книги - бам - ваучер за книги. Споделила е, че иска някаква дреха да си купи - бам - ваучер за дрехи. И това, което приятно ме изненада е че веднага бяха използвани ваучерите и бяха щастливи, защото избраният подарък е бил по техен вкус.

# 447
  • София
😂 😂 😂 Хубаво, че са веднага са се отчели. Аз съм родена юни и така бях почучила за рд едни пари да си купя нещо... Ей сега на 23си купих подаръка за рд, даже пратих детето да ми го купи, че пак нямах възможност аз да отида.

# 448
Ние всички сме си доволни от подаръците. Толкова рядко успяваме да се съберем на едно място, дори и тази година не успяхме. През годината хвърчат едни онлайн честитки и револютнати подаръци и Коледа е друго. Всеки има цветно пакетче и нещо ново от обичащите го хора, с което да започне годината. Децата се радват и ние покрай тях.

# 449
  • София
ММ се разписа с най-тъпия подарък - непристигналият 🤣🤣🤣. Още не знам какъв е, но беше много ентусиазиран, докато не му стана ясно, че май и за нова година няма да дойде 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт