Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Ванеса аз с Резелигото първите две седмици нямах проблем, след това мина стимулацията без трансфер и след спирането на прогестерона( взимах го заради биопсия) цикъла дойде. След спирането на цикъла почна един ад с горещи и студени вълни. Спях завита през глава ама краката отвити за баланс🤣. В този месец не засекох пик на ЛХ предполагам нямах овулация и направо си бях като лелка в менопаузата. Не можех да спя защото бях заета да се завивам и отвивам по десетки пъти на нощ. Накрая на своя глава ползвах малко прогестерон да предизвикам цикъл, че ми се видяха безкрайно дълги тия 35 дни. Щом дойде кървенето почнах с естрофем за нова подготовка за биопсия и това хапченце ми се видя като спасение. 😀 Всички симптоми спряха, пак нямах овулация заради естрофема ама беше по-леко. Така, че има си неприятни симптоми, но се преживява. Вече момичетата дето са по 6 месеца с блокирана овулация вероятно усещат повече негативните ефекти, но за 2 месеца ще мине бързо.

# 751
О , да и аз като започнах  естрофема ми олекна .

# 752
  • София
Значи направо ме хваща страх какво ме чака след няколко месеца с това блокиране. Joy Joy Joy

# 753
Не е толкова страшно, аз си имах и други проблеми и затова от нерви не можех да спя и се вглеждах още повече в симптомите. На всеки вероятно му понасят различно лекарствата. Аз даже се радвах, че след стимулацията мина доста време до първата овулация. И на мен двама лекари са ми казвали, че имам аденомиоза, а останалите не потвърдиха такова нещо. Все пак го приемах "като част от терапията". Дали това е допринесло за положителното развитие при мен не знам, но е факт, че след пункцията в септември, в декември ми беше първата овулация и взеха, че някак се получиха нещата.

# 754
  • Sofia
При мен е малко по-различно, но пак се води някакъв вид блокиране. Бях 1.5 месеца на прогестерон постоянно, след това 20 дена блокираме с Декапептил (преди да започнем стимулациите). Странични ефекти не съм имала освен съхнене по лигавиците (основно гърлото - интересното е, че попитах репродуктивната дали са й се оплаквали от това и ми се изсмя, че къде ли не са й се оплаквали ама за гърло не са.) но го има в листовката на Декапептила. Очите също ми пресъхнаха между другото и ме дразнят. Излезе ми и акне ама не знам от какво е. Май за сега само това.

# 755
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 756
  • София
Edit: до няколко часа новата тема ще е готова, който желае да се включи във вълшебното списъче да ми прати ЛС. Flowers Blossom

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 11:47 от rave

# 757
Лейдис, привет! Знам, че чакаме новата тема, но съм объркана и се надявах на идеи.
Последния ми цикъл беше на 28.11, в края на декември имахме една бледа втора чертичка на тест за бременност, повече тест не позитивира. Тестовете ми за овулация бяха още известно време в ПИК (според Премом) и постепенно взеха да избледняват. Неочаквано, преди 6 дни имах супер положителен тест за овулация ( тестова черта по-ярка от контролната) и избледняване в следващите дни. Казах си-ок, явно ще чакам цикъл след две седмици и понеже имам още тестове за овулация, не ги спрях. Днес изведнъж тестовата черта пак потъмня - на снимката се вижда, на живо е още по-тъмна. Премом пак го мери като пик. Недоумявам какво става, не ми се е случвало, леко почвам да лудвам. На 21ви съм на лекар така или иначе, но нямам идея какво да си мисля. Някакви идеи?

# 758
Лейдис, привет! Знам, че чакаме новата тема, но съм объркана и се надявах на идеи.
Последния ми цикъл беше на 28.11, в края на декември имахме една бледа втора чертичка на тест за бременност, повече тест не позитивира. Тестовете ми за овулация бяха още известно време в ПИК (според Премом) и постепенно взеха да избледняват. Неочаквано, преди 6 дни имах супер положителен тест за овулация ( тестова черта по-ярка от контролната) и избледняване в следващите дни. Казах си-ок, явно ще чакам цикъл след две седмици и понеже имам още тестове за овулация, не ги спрях. Днес изведнъж тестовата черта пак потъмня - на снимката се вижда, на живо е още по-тъмна. Премом пак го мери като пик. Недоумявам какво става, не ми се е случвало, леко почвам да лудвам. На 21ви съм на лекар така или иначе, но нямам идея какво да си мисля. Някакви идеи?
Аз така разбрах, че съм бременна. 3-4 дни преди МЦ викам абе я да видя тая чертичка дали вече е съвсем бледа и хоп, тя стана ярка! Викам хм… или имам късна ову (защото я мерих, уж имаше пик, но май не беше голям като стойност), или съм бременна. И аз ползвам тези на Премом.
Да не би да е някаква късна ову? Кръвен тест направи ли си?

# 759
Аз така разбрах, че съм бременна. 3-4 дни преди МЦ викам абе я да видя тая чертичка дали вече е съвсем бледа и хоп, тя стана ярка! Викам хм… или имам късна ову (защото я мерих, уж имаше пик, но май не беше голям като стойност), или съм бременна. И аз ползвам тези на Премом.
Да не би да е някаква късна ову? Кръвен тест направи ли си?
Пагане, не съм - то това е от сега преди половин час. Още съм на работа, а и в петък трябва да ходя за други изследвания и имам една единствена читава вена за взимане на кръв, ако я ползвам сега, не мога да направя другите неща в петък Sad може тогава да набутам едно бета-ЧХГ покрай другите неща Simple Smile нямам симптоми за бременност в интерес на истината, единствено обичайното ПМС с болки ниско долу.

# 760

Общи условия

Активация на акаунт