Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 091
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • На изток от Ада
Коте кой ден ти закъснява?
То и аз не съм добре със съня. Но спа до късно поне. Ами не в,2 3 заспивам хем и мелатонин ползвам

# 736
Тина, радвам се, че си по-добре и ще си действате за трансфера Simple Smile
Малко офтопик за темата, но за колко време премина при теб този вирус? Аз вече една седмица съм с много силни болки в корема и ужасно гадене. Един ден съм добре, на другия не мога да отлепя от леглото 🤷♀
Днес пристигнахме в Истанбул и имам още 1 ден да се закрепя преди хистерото, стискайте ми палци Simple Smile

Малко тъжно ми стана за дискусията по-назад. При всеки има доза истина и не мисля, че някой има лоши намерения. Тази тема е една от най-топлите, подкрепящи и полезни Simple Smile

Хайде всичко да мине наред и по мед и масло, Vanesa!
Погушкайте се тази вечер и ако можете да си пуснете нещо готино да гледате мисля, че ще се почувстваш добре и помогне да заспиш спокойно🤗
На мен Приятели много ми помага  и ми е бягството, като искам да се посмея и/или успокоя преди лягане.

# 737
  • На изток от Ада
Успех Ванеса ! Задължително да пишеш какво е положението.
Аз имам чувството, че о ще подрани.

# 738
Коте кой ден ти закъснява?
То и аз не съм добре със съня. Но спа до късно поне. Ами не в,2 3 заспивам хем и мелатонин ползвам
Наси, последният ми цикъл беше на 28.11.
Отдавна не ми се беше случвало да ми прескочи цикъл, но поне веднъж годишно имам такъв случай поне веднъж. Минах какви ли не изследвания, всичко изглежда наред. Според АГ е нормално да имам 1-2 прескочени цикъла годишно, идва си сам в някакъв момент, не съм предизвиквала с лекарства до сега. Иначе си продължава да ме боли ниско долу, единствено едно тъпо приболяване в кръста ми е ново.
Недоспиването ми разказва играта на мен, ние ставаме много рано заради учениците вкъщи ( в 6) и като заспя в 3-4, ми е доста "весело" сутринта. Пия магнезий преди лягане, някаква комбинирана форма, която уж била за добър сън. Още не съм видяла ефект, освен няколко среднощни пазарувания онлайн 😂 Така де, като не спя, поне да не съм капо 😝

# 739
  • На изток от Ада
Аз също пия магнезии.
Интересно в селото,  живяхме 2г заради ап и ремонта.  Там си заспивах. По малко се движех обаче заспивах. Без климатици без матраци .

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 02:02 от nasito8988

# 740
Тина, радвам се, че си по-добре и ще си действате за трансфера Simple Smile
Малко офтопик за темата, но за колко време премина при теб този вирус? Аз вече една седмица съм с много силни болки в корема и ужасно гадене. Един ден съм добре, на другия не мога да отлепя от леглото 🤷‍♀️
Днес пристигнахме в Истанбул и имам още 1 ден да се закрепя преди хистерото, стискайте ми палци Simple Smile

Малко тъжно ми стана за дискусията по-назад. При всеки има доза истина и не мисля, че някой има лоши намерения. Тази тема е една от най-топлите, подкрепящи и полезни Simple Smile

Вируса при мен мина за три дни. Просто толкова повръщане беше.... На втория ден си купих натриев цитрат. Вомитусхил капките не ми помогнаха . Вода с лимон ,варен картоф,ориз . И сега  полека хапвам и други неща

# 741
Не мога да кажа, че съм имала кой знае какви проблеми със съня, но от както ходя на акупунктура заспивам още щом подуша възглавницата, спя добре и на сутринта се чувствам наспана. Със сигурност не е само това причина, но може да опитате, защото без сън е ужасно.

# 742
  • На изток от Ада
Мони как беше прегледа ? Извинявай ако ди писала.

# 743
Момичета, преди малко ми се случи нещо странно. Бяхме в Мола с мъжа ми и имаше много тинейджъри, ама от тия, дето правят зулуми. Тъкмо си тръгвахме от манджа зоната и две от момчетата се сбиха точно пред нас. Разбира се, мъжа ми тръгна да ме пази, защото те залитнаха точно към мен и аз в този момент си хванах корема да го предпазя. Това съм го правила единствено и само като съм била бременна, някак несъзнателно тогава си пазех корема. Е, в момента не съм, щото то още овулация чакам, но не очаквах такава реакция от себе си. Минахме без проблеми, но му казах на ММ, че ако нещо ми бяха направили щях да ги набия още преди него, хаха Simple Smile

Тирамису, няма оправия, гледам да избягвам стреса, доколкото изобщо е възможно, но при мен, както и при почти всички ни тук, той е дългосрочен и се натрупва. При мен също се отключи от поредната БХ през декември. Просто хормоните ми бяха свръх, имах двойна -тройна овулация с много висок прогестерон , който изведнъж се срина и после се почна с нощно изпотяване, паник атаки, безсъния. Вчера съм заспала в 6.00 ч сутринта. А като чувам и как хората си водят децата и кучетата на училище и съвсем се панирам. Поспивам си до обяд, но сън след полунощ, изобщо не е сън. Да не говорим и че аз не спя, а сякаш съм с лека дрямка, понякога се стряскам, събуждам се, седя като мишка в тъмното и не знам вече какво да правя. Ни валидол, ни валериан, нито мента, нито хапчета, нищо не помага. През деня съм горе долу добре, но вечер....не искам да лягам, защото знам какво ще стане. Моля се да ме удари такава бременност, че да спя по цял ден като пор. Ама е така да спя по 15 часа на ден....

# 744
Наси благодаря, че питаш!  Прегледа мина в петък - имаме си сакче на правилното място с жълтъчно мехурче, като размер отговаря на 5+5, а тогава по ПРМ бях 4+5 и Сенкова беше много доволна. Вика ме след две седмици пак за пулс, но не знам дали ще издържа толкова и няма да отида по-рано при някой друг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 745
Мога да ви споделя нещо за съня. Тъй като при мен от чисто физиологични причини с тази разхлопана щитовидна и сърце не мога да спя като хората, не просто защото в главата ми е като след атомна бомба, намерих си две приложения за медитации. От седмица насам на петата минута, жената с тоя топъл мек глас ме е успокоила и приспала. Нямам сънища - само дълбок черен сън, то се вижда и на нещата, които имам за следене на спане и живот. Та препоръчвам - Zenbryo и Insight timer. Като първото е тясно фертилно насочено (насочват те да си представяш малко зрънце как се посява в твоята почва (аз си представям един умрял кактус за изхвърляне заедно с все саксията, естествено)), другото има различни теми, включително женски и общочовешки тревоги. На английски са, има платени медитации, има и доста безплатни. На когото му се струва удачно, насърчавам да пробва.

# 746
  • На изток от Ада
Ние почваме опитите.
Мисля тези дни да пусна останалите неща

# 747
Монита, чудесни новини ❤️
Наси, успех с опитите, да стане от раз ❤️
Кенди, хубава идея и навременна, ще опитам още довечера. Не съм спала като човек от 1 седмица, крепи ме идеята, че ще поспя утре на хистерото Simple Smile

Днес минах преглед при доктора и обсъждахме нова стимулация или трансфер ще следва. Стиснахме си ръцете за трансфер. Нооо и менопаузата, от която бягам като опарена последните години, рязко ще ме застигне за 2 месеца - ще ми подтиснат цикъла заради аденомиозата (вторият месец с Лукрин, за първият не разбрах, защото рецептата остана в координаторът да търси лекатствата, че ги нямало нещо).

Та, някой да сподели опит с подтискане на цикъл? Какво да очаквам? Докторът каза - аа нищо страшно, малко вълни. Ама аз вяра на мъж нямам за такива неща Simple Smile

# 748
Ванеса , аз бях блокирана три месеца с Резелиго . При мен това беше успешният подход , също съм с аденомиоза. По време на блокажа си имах характерните симптоми на менопауза - нервност , топли и студени вълни , силна емоционалност , сухота на всички лигавици . Като цяло е неприятно , но не е нещо , което да не може да се изтърпи.

# 749
  • На изток от Ада
Всъщност очаквам пак да стане след 5 - 6 м... че и повече
Успех на всички момичета!

Общи условия

Активация на акаунт