Storytime, щом си положителна за естроген си за хормонална. Хормоналната е за потискане на естрогена, та затова и такава, ще имаш.
Сега съм на фастинг и две хранения на ден, а за движението, винаги го е имало при мен, дори и по време на химията. По едно време тръгнах на фитнес даже, ама то по-зле стана, започнах да качвам още повече лол, затова май пилатеса и кардиото остават по-добър вариант.
Иначе имам много полети - поне по 3-4 на година, за последните 10 години, откакто ми е диагнозата, но са за по 2-4 часа обичайно, в Европа, дори не знаех, че трябва ръкав, така че - пак не.
ще се съветвам с AI, в момента менюто ми е обикновено овесени ядки със скир, банан и малко някакъв вид тахан, нещо междинно като плод или сурово барче и после месо със салата, риба със салата или някоя манджичка, хляб си взимам от онези протеиновите без брашно, а със семена, правя крачки всеки ден и понякога кардио във фитнеса , гледам поне 5км да избягам. Проблемът ми с кардиото е, че когато почна да бягам по-голямо разстояние започва да ме гони голям глад, иначе свалям бързо с кардио, ама после си го наваксвам с храна