Гледайте тази вечер шоуто на Слави!!!

• 11 511
  • 272
  •   1
Отговори
# 270
много се скапах като гледах интервюто снощи.Слави го чувствам като роднина, толкова години го гледам и са много малко случаите когато е бил такъв.тъжен,мрачен,Самотен
мисля и се надявам, че ще се оправи,но тъпото е, че всъщност до него няма никой,Голямата любов,която толкова време търси.
Мисля, че ще се излекува и му пожелевам да се ожени най-накрая и да има най-хубавото бебче на света, което да му върне вярата в живота Praynig

# 271

Пък който желае-да продължава да си лае. Sunglasses
Бау бау, казваш на някой да не пада на ниво обиди, а с "лаенето" не обиждаш ли и ти, макар и косвено newsm78. Съжалявам, че и тази тема ще прерасне в спор, в мерене на на "пишки" и заяждане.
Има теми за болни дечица, в тях никой не се кара, а им пожелава скорошно оздравяване и много здраве, защо и в тази не може да се получи така. Нима Слави не го заслужава, не защото е Слави, а защото е човек или бъркам някъде newsm78

# 272
Продължавайте да гледате. Заключвам темата. Много злъч, лични нападки и обиди. Няма смисъл от толкоз.
Ако трябва да кажа личното си мнение-съчувствам на Слави, дано се оправи. Не съм му фен, не му гледах и снощното предаване. Но все пак е човек, и никой не заслужава лоша съдба. Съгласна съм с мненията на Кифлата, Как'Сийка, Тонколоната, Faithless ...
Не считам, че личният му проблем трябваше да бъде разпънат на един час телевизионно време. Нямам спомен някоя друга известна личност да го е правила./ Гена Димитрова, Вмил Димитров, Невена Коканова.... според мен те си отидоха с достоинство, без да търсят съжалението и съчувствието на целия народ (а му бяха любимци)/.
Дано Слави намери сили да се пребори с може би най-голямото изпитание в живота си! И да излезе достойно от борбата!

Общи условия

Активация на акаунт