Гледайте тази вечер шоуто на Слави!!!

• 11 485
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
Не, не, неее.... Аз вярвам, че ще се оправи! Cry

# 196
Някак не си представям шоуто без Слави, той е двигателят, всичко ще тръгне надолу според мен ако не се оправи
Именно. Няма да стане с Росен Петров...
Аз още съм изумена, какво ми стана, не съм вярвала, че толкова навътре мога да приема съдбата на Слави Трифонов. Дано се оправи!!!

# 197
  • Стара Загора
 Praynig Дано да се оправи.Моля се с цялото си сърце и душа и се надявам да е жив и здрав Praynig Praynig Praynig

# 198
  • София
Каквато и да е причината, дано оздравее:pray:

# 199
  • В офиса
Кифлич, шоуто по Нова беше някаква плюнка. Елиминации с предизвестен край. Сигурно има и момент на преценка, няма да е в четвъртък, в петък ще го излъчим. Но интервюто не го е дал, щото видиш ли, да бием ВБ по рейтинг.
Ако беше зорът им за рейтинга, щяха да го пазят до понеделник.
Межу другото, благодаря на Лили за темата. Иначе нямаше да гледам. А сега ми е едно такова, образува ми нерви, пущината (както би казала баба ми), не мога да заспя.

# 200
  • София
Дано да се оправи!
На никои не пожелавам такава диагноза! Ако са прави лекарите, не знам защо е още в БГ. Не казвам,че нашите специалисти не са кадърни  но има клиники които са много по-добро оборудване и с много по-добре обучени  кадри от нашите.

# 201
 А защо мислите, че дори и да не се оправи всичко се срива ?
 Предаването тази вечер беше направено точно с тази цел, да покаже, че се прави от екип, а не само от една личност и че съвкупността е тази, която представя завършения модел, предаването беше лично и позитивно, а вие го приехте като погребение. Може и аз да съм сбърканата в случая  Tired

# 202
  • В офиса
Позитивно беше - съгласна. Щях да го пиша одеве.

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 01:29 от Тинкърбел

# 203
Да, Слави е специален и е звезда, локална, но звезда..Обсъждан е не само тук..Няма да влизам в спор, какво или какъв е той..Ще подмина изказванията на болните мозъци за рейтинги, съвпадения и други..Човека е зле и му стискам палци да се оправя бързо. Надявам се да пресилва и да преиграва, както му се е случвало и преди..

# 204
  • Разпиляна във въображението
Много жалко за Слави. Хванах само част от интервюто. Видя ми се доста странен - набола глава и брада, очила.
Шоуто го гледам на повторение и не съм му фен. Но то определено ще загуби ако не го води Слави. Росен Петров ми е ужасно неприятев и постояно го свързам с думата "ченге".

Искам Слави да се оправи. Стискам му палци.

Единствената хубава новина от това интервю е свързано с това, че Слави и компания няма да правят втория сезон на "Сървайвър". Разчитам новия сезон да е по-близък до американските и да не се точи като сапунен сериал.

# 205
Бреййййййй още съм в невидение ????????Никой ли не ще да каже две три думи по въпроса ???? newsm78

Виж тук

# 206
  • Плевен/София
               Praynig Praynig Praynig

# 207
  • Шотландия
Винаги съм го харесвала като човек, защото смятам, че е добър, обича хората, помага и се прекланя пред зрителите си.

Моля се за него, макар че той не вярва... Дано пътят му  не минава през слепотата... Praynig Praynig Praynig

# 208
  • София
Страшно много харесвам Слави.
За мен той е една жива легенда
в шоубизнеса на България.
Много ми е мъчно за него и
се надявам да оздравее  Praynig
За съжаление няма пълно щастие,
защото животът е сурав и курав  Sad

# 209
  • Добрич
Винаги съм харесвала този човек - въпрос на личен избор.
Моля се да се оправи  Praynig Той е лицето на шоуто и без него, то няма да е същото.

Общи условия

Активация на акаунт