VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 394
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 555
Няма ли кой да и вземе микрофона  ooooh!?

# 556
  • София
Да, те като че ли са първото и последно семейство на този свят и САМО ТЯ Е СЕМЕЙНА
Вече ми простее и то много!!!

# 557
  • Варна
аз се ядосах, крум само мълчи като пукал, превключвам, не смятам да я гледам тая венета, че вече и гласът й почва да ме дразни

# 558
  • София
А дали повтарят" Горещо" и ако да- кога newsm78. НЕ го гледам, но то4но това предаване ми е пюбопитно да видя
Нищо не изпускаш,мила!
Бях болна,всички са лоши,Азис ми е приятел,Здравко е лош баща,Христина е супер...
В БГ наказват за думи,не за дела.Всички са длъжни да отговарят на тъпите и въпроси и т.н.
Ще ти разказвам пак ако чуя нещо интересно.

# 559
  • София
А дали повтарят" Горещо" и ако да- кога newsm78. НЕ го гледам, но то4но това предаване ми е пюбопитно да видя
Нищо не изпускаш,мила!
Бях болна,всички са лоши,Азис ми е приятел,Здравко е лош баща,Христина е супер...
В БГ наказват за думи,не за дела.Всички са длъжни да отговарят на тъпите и въпроси и т.н.
Ще ти разказвам пак ако чуя нещо интередно.

Забрави за чалгата Simple Smile

# 560
На мен ми е интересно, вече ще гледам "Горещо" всяка събота, когато съм си вкъщи.
И въобще - моите уважения към Венета!

# 561
Крум си глътна граматиката.

Венета е СУПЕР

# 562
Нищо не изпускаш,мила!
Ще ти разказвам пак ако чуя нещо интересно.
Мерси Heart Eyes

# 563
На мен ми е интересно, вече ще гледам "Горещо" всяка събота, когато съм си вкъщи.
И въобще - моите уважения към Венета!

Съгласна съм!  bouquet

# 564
  • при Arctic Monkeys
Катето снощи каза, че нарочно е провокирала Винетка с признание, за това че има любовник, за да види кога и къде ще го каже, ще злоупотреби със споделеното.
е те тва го знае цяла София и то от години. голяма информация, голяма интрига, големи стратегии.ще умра от смях  Laughing

# 565
В момента има реклами. Преди тях гледах около минута. Крум не може да се вреди да каже нещо - Венчето трещи дума след дума като картечница. Заради два въпроса е обявена за лошата. Несправедливо, разбира се. Laughing Азис е интригант, Десислава флиртувала неморално със Здравко, а Венета е семейна жена. Това чух.

# 566
ся ша глеам кеча  Mr. Green Mr. Green
винета ряпа да яде  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Еееееее- ама сте гадни- само коментирате.Разкажете малко дееееееее
Ами основно Венетка се опитва да обясни как тя е била права в твърденията си за изневерите на Катето Евро и на ДесиСлава, щото поне едната после си го била признала. Ама аз ако бях на мястото на Крум тук щях да я попитам - защо изобщо трябва да им задаваш такива въпроси и какво ти влиза на теб в работата дали някой изневерява?Ако те ти бяха гости в предаването - да, питай ги, но не и в къщата. Според мен и на Крум заканите си остават засега абсолютно без покритие. В началото се опитваше да я засече, ама сега нещо издиша

# 567
  • София
Катето снощи каза, че нарочно е провокирала Винетка с признание, за това че има любовник, за да види кога и къде ще го каже, ще злоупотреби със споделеното. Сега Винетка се изложи, а това което каза Катето дали ще го излъчат?  
Това и е един от основните проблеми на тази Зловета-просто си е най-обикновенна махленска клюкарка.Постоянно изнася информация,споделена с нея в частен разговор.Това ако е журналистика,познавам и по-добри "журналистки" от нея!Клюкарка проста!

# 568
Катето снощи каза, че нарочно е провокирала Винетка с признание, за това че има любовник, за да види кога и къде ще го каже, ще злоупотреби със споделеното. Сега Винетка се изложи, а това което каза Катето дали ще го излъчат?  

Когато го каза това Катето трезна ли беше, защото после каза, че заради накои алитания мъжът и я мрази и даже хляб нама да и даде , ако я види на улицата.
Повече от това какво искате да ви каже , за да повярвяате, че е изневерявала.

# 569
  • София
Тя си вярва, горката! А и защо са записали предаването в сряда, а не днес? Много тъпо. Всички са лоши, а тя- ангел, семеен при това. Ебаси!
Всички заспали на историята и за Йерусалим- защо ли? Да не би да е, защото знае 100 думи и не умее да разказва? В други държави кандидатите за водещи ги карат да разкажат виц и ако никой не се смее значи не стават (не водещи комици, а всякакви водещи).
Мъка, мъка. Или човек сам каквото си направи никой не може да му направи.

Общи условия

Активация на акаунт