VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 386
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 570
Крум си глътна граматиката.

Венета е СУПЕР
Peace

# 571
загубено й е предаването, есента няма да има горещо вече. азис се беше изпуснал че нова щели да предлагат на маги договор, може и да я замести  Twisted Evil Twisted Evil

# 572
Аз пък не мисля ,че Христина има приятелки NaughtyТя във всяка жена вижда заплаха.

Ааа...има, има...в Сливен са Wink
(аз не съм от тях де Sunglasses)

# 573
  • София
А дали повтарят" Горещо" и ако да- кога newsm78. НЕ го гледам, но то4но това предаване ми е пюбопитно да видя
Нищо не изпускаш,мила!
Бях болна,всички са лоши,Азис ми е приятел,Здравко е лош баща,Христина е супер...
В БГ наказват за думи,не за дела.Всички са длъжни да отговарят на тъпите и въпроси и т.н.
Ще ти разказвам пак ако чуя нещо интередно.

Забрави за чалгата Simple Smile
Вярно,извинявам се! Joy

# 574
  • някъде там
Венета се представя доста добре... Peace

# 575
  • София /Абсурдистан
На мен ми е интересно, вече ще гледам "Горещо" всяка събота, когато съм си вкъщи.
И въобще - моите уважения към Венета!
Peace Peace Peace
Жена на място  Peace не кокошка или алкохоличка като някои други.

# 576
Венета се представя доста добре... Peace

Така е...............

# 577
  • София
Добре де тя като е най-великата водеща защо не си прави предаването на живо и да пусне телефонна линия.Много пари ще изкара.

# 578
  • София
Добре де тя като е най-великата водеща защо не си прави предаването на живо и да пусне телефонна линия.Много пари ще изкара.

И много псувни

# 579
  • София
Не ми пука кой на кого изневерява. Не мисля, че имам право да съдя хора, които не познавам и не ме засягат. Просто не мисля, че ако на една вечеря или каквото и да е събиране се появи една Винетка и ми каже "Знам аз с кого изневеряваш на мъжа си" ще знам, че иска да ми навреди, да ме злепостави. За онези, които я харесват само се надявам, че не постъпват с познатите си така, че може и да изядат боя от някой засегнат.

# 580
  • София
Крум сдава багажа явно.Сега започна да я пита за финансите.Била дарилапари на дом за сираци,но не чух колко?Някой чу ли сумата?

# 581
Катето снощи каза, че нарочно е провокирала Винетка с признание, за това че има любовник, за да види кога и къде ще го каже, ще злоупотреби със споделеното.
е те тва го знае цяла София и то от години. голяма информация, голяма интрига, големи стратегии.ще умра от смях  Laughing
А за кой по-точно става въпрос?  newsm78

# 582
  • СОФИЯ
Няма ли кой да и вземе микрофона  ooooh!?

явно няма кой , имам чувството че цялата работа е нагласена за да и избършат Д-то

# 583
Лелеее Хачо Бояджиев имал мераци към Венетка и не я е уволнил поради некадърност

# 584
  • София

И много псувни
Точно от там щяха да дойдат.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт