VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 405
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 510
щом биг брадър е преценил, че христина може да остане и да е пълноправен участник, може и да номинира когото си иска  Crossing Arms катето може да подскача и до небето, не тя определя правилата. на мен христина започна да ми става симпатична.
фаворит обаче нямам. предпочитам да спечели някой от тези- деси, маги или калин. 
наистина са досадни тези чаршафи  Stop

# 511
Аз пък не мисля ,че Христина има приятелки NaughtyТя във всяка жена вижда заплаха.А пък за Венетка се знае ,че няма никакви приятели Mr. Green

# 512
  • София
Споделете моля,как се прави цитат само с името?Може и на лични Laughing

Уомантика:егати не лицемерната приятелка е Венета...за жена дето няма никакви приятелки.Усуква се само да си вземе интервюто и после клюкари и плюе до откат.

# 513
Ахахахахаха Simple Smile
Evana  не го бях поглеждала от този ъгъл Simple Smile
Ми ще я запозная с мъжа да види че един ми стига Simple Smile Само че да не почна аз да пазя моя ама не от жените ми от Здравко да не ми го развали, че тъкмо влезе в релси  Mr. Green

# 514

Уомантика:егати не лицемерната приятелка е Венета...за жена дето няма никакви приятелки.Усуква се само да си вземе интервюто и после клюкари и плюе до откат.

Клюка е когато те разнася зад гърба ... Аз доколкото видях те пита директно в лицето.
За приятелството говорих метафорично... Че от тях всичките предпочитам Христина и Венета. Иначе като цяло съм мерси за такива ВИП-ски взимания давания ...

# 515
  • София
Човек избира приятелите си според своите възгледи и виждания за живота.Предпочитам 1000 пъти да бъда приятелка с Катето,отколкото(опазил ме Господ) с Венетка.А пък Христина сигурно ще ме убие ако реша да си говоря с мъжа и.А нема нужда.

# 516
Сорри Simple Smile
Между другото те имаха страхотната възможност пред цяла България да опровергаят слуховете от жълтата преса ... В непренуден разговор можеха да се защитят... Но те не го видяха от тоя ъгъл ..

# 517

Спрете се с тези чаршафи, ей
Нали спряхме Twisted Evil
други желания newsm78

След последния чаршаф, друго желание нямам Simple Smile, а и да имам едва ли ще Ви занимавам
  bouquet

# 518
Човек избира приятелите си според своите възгледи и виждания за живота.Предпочитам 1000 пъти да бъда приятелка с Катето,отколкото(опазил ме Господ) с Венетка.А пък Христина сигурно ще ме убие ако реша да си говоря с мъжа и.А нема нужда.

mama any  Съжалявам Simple Smile При КАКАТА всичко е до интереса... Той феса ли клати друго ли незнам ама при нея е това поне аз така го виждам .. Никога не съм обичала интересчийте.
Аз несмятам да се дупя на Здравко Simple Smile Яница ми хареса може да я искам за снаха Simple Smile

# 519
  • София
Peace

# 520
Начало на ГОРЕЩО Simple Smile
Да видим дали ще задими стола Simple Smile

# 521
  • София
Ще й се подпали дупето на Винетка Crazy

# 522
.А пък Христина сигурно ще ме убие ако реша да си говоря с мъжа и.А нема нужда.
Аз бях писала в предишната тема,какъв поглед ми извади Ицето миналото лято.Сина ми искаше да се снима със Здравко.Съответно попитах Гларуса дали може.Той не отказа,ама жена му щеше да ме убие с поглед.От тогава съм с впечатление ,че тази жена е болезнено ревнива.

# 523
  • София
Уомантика: Не става въпрос за випски приятелства тук.Опазил ме Господ от приятели като нея (Венка демек). Със змия я асоциирам  Grinning А за Хриса... не мисля че е лоша...кооолкото и да не я харесвам,ако някога си види по-далече от носа ,може и да стане човек от нея.Ама за сега надали би имала време за приятелства,от дебнене на Здравко и истерии.А и...теб конкретно тя няма да те вземе за другарче....трябва да си урунгел некой,че да не представляваш заплаха за нея.
 Ай със здраве и споделете моля как се правят тез цитати! Wink

# 524
  • София
попитах Гларуса дали може.Той не отказа,ама жена му щеше да ме убие с поглед.От тогава съм с впечатление ,че тази жена е болезнено ревнива.

Той я е поставил в такова положение, че за нея всяка жена е потенциален флирт, вкл. майка й и баб й, сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт