VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 430
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 495
Абе майтап майтап ,ама нали знаеш на гол г.з майтап нестава. Още по малко с приятели като Лора Видинлиева , сина й и т.н. видни личности.

# 496
Катерина как се мазнеше на Коце. Първа дружка......

# 497
Общо взето Катето е невероятна актриса, успя да ги на злоби всички и все гледаше да е в център на вниманието. Като една долна лицемерка ги подкокоросваше и после гледаше сеир. Такава интригантка е че направо нямам думи. Веднъж не се изправи да каже каквото има само се криеше и плюеше. Изобщо не мога да повярвам колко много се е самозабравила. За мен тя ще си остане не лицеприятна личност с безкрайните си интриги и лицемерие.
Изобщо не ми стана ясно защо Венета я обявиха за такава злоба, тя просто им каза истината в очите и те имаха възможност да реагират, а останалите се криха като мишоци. Сто пъти бих дала парите на Венета, отколкото на Катето. Още по абсурдно ми изглеждаше изказването на Азис за отношенията между Тишо и Венета.

# 498
Забелязвате ли, че откакто Здравко си излезе, Христина стана по-контактна  Simple Smile
И сега си говорят, всички са заедно, момичето се отпуска...

# 499
Не сам на страната на никой но ако твоито дете беше там ти няамаше на никой ли да даваш да му се радва и да се гррижи за него newsm78

Не вярвам да си вкарам детето в нещо такова, но ако все пак стане, щях да им давам да му се радват ако и те го харесват, но и щях да оценя помощта и отношението към детенцето. Все още съм бъдеща майка, но предполагам, че отношението към детето ми ще бъде дори по- важно от отношението към мен.

Сагласна сам но  там нещата са други,не може
Не сам на страната на никой но ако твоито дете беше там ти няамаше на никой ли да даваш да му се радва и да се гррижи за него newsm78

Не вярвам да си вкарам детето в нещо такова, но ако все пак стане, щях да им давам да му се радват ако и те го харесват, но и щях да оценя помощта и отношението към детенцето. Все още съм бъдеща майка, но предполагам, че отношението към детето ми ще бъде дори по- важно от отношението към мен.
Просто там нещата са различни и на нас навън ни се вижда едно но да си вътре е друго.Аз имам дете и знам какво трява да е отношението!Христина просто е жертва!И не е очаквала как  ще се прецака сама според мене! Shocked

# 500
ами със сигурност има такива хора които не биха тръгнали по този грозен и селски начин да обиждат.

# 501
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Абе майтап майтап ,ама нали знаеш на гол г.з майтап нестава. Още по малко с приятели като Лора Видинлиева , сина й и т.н. видни личности.

Аз започвам да си мисля,че тяхното определение за приятели ,май не е това,което ние си мислим..........при тях май си е чисто пиене и ядене,хилене и дрогиране newsm78

# 502
  • София

Спрете се с тези чаршафи, ей

# 503
  • Paris
Забелязвате ли, че откакто Здравко си излезе, Христина стана по-контактна  Simple Smile
Има ли друг избор?!

# 504
  • София
Въобще нямаме представа от живота им, така че ни остава да гледаме, докато трае Бигчо, така че - Катенце ми е една от любимките. Heart Eyes

# 505
Има ли друг избор?!

Разбира се, че има - с Яница, куфарите и навън...
Не в това е въпроса.
Определено има промяна в нея. По-спокойна е...

# 506
  • Germany
Десислава им гледа на восък. Лее им восък. На Калинко виждала бременна жена да го чака навън Wink А, като се загледа, в сянката и още една виждала Simple Smile

# 507

Нали спряхме Twisted Evil
други желания newsm78

# 508
Знаете ли мисля че тия хора живеят в един свят на лицемерие и постоянна конкуренция... Свикнали са да вижда конспирация навсякъде... Рейтинга, рекламата и все да са на хората в устите дали с добро или лошо иначе са все едно мъртви за света.
 С радост мога да заявя че предпочитам приятелка като Христина или Венета пред лицемерните и фалшиви излияния и сценки на Катя .

# 509
  • София

Нали спряхме Twisted Evil
други желания newsm78

След последния чаршаф, друго желание нямам Simple Smile, а и да имам едва ли ще Ви занимавам

Общи условия

Активация на акаунт