VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 375
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
На някой прави ли му впечатление , че Кънчев все се натиска на Азис?
И не само той, Крум Савов днес също каза че си е променил отношението към Азис. Аз не виждам какво толкова е направил Васко вътре.

# 691
Един дето водеше по канал 1 някакво шоу...10/64 ли?

Това е Драгомир Симеонов...
Аз знам двама Др.Др. - единият е Чая, другият проф. по история и политик Драгомир Драганов ...

Лека нощ, ВИП мами! И един последен въпрос...

Кога свършва ВБ? И вече всеки ден ли ще гонят по 1 човек?Благодаря и чао!

# 692
  • при Arctic Monkeys
абе, не знам, ама рейтингът на `Горещо` тази вечер няма да е бил от ниските Mr. Green

# 693
  • София

Лека нощ, ВИП мами! И един последен въпрос...

Кога свършва ВБ? И вече всеки ден ли ще гонят по 1 човек?Благодаря и чао!
Би трябвало да свърши в понеделник.Няма да гонят никой повече-6 изгонени,7 финалисти,вота вече и положителен.
Обаче днес тук се коментираше е Биг Брадър ги е викал един по един в изповедалнята с предложение да се продължи изданието до петък.Но това предполагам,че ще ни го сервират в понеделник,ако са се съгласили участниците,де!

# 694
# 695
Аз съм за Маги - единствената свястна ... (май)  Laughing
PeaceНе (май) ами наистина е най.... Peace

# 696
  • Шотландия

В другия ВБ искам да видя Албена Вулева , Екатерина , Венета Райкова, Евгени Минчев, Драго Драганов Simple Smile Може Гаро да завтори участие с онзи Денди ли как беше Simple Smile
Смятам че мъжа ми ще прежали ТВ-то и ще го хвърли през терасата Simple Smile
Денди със сигурност ми е в друга категория, но ако включиш Албена Вулева, Еврото, Вендетка, Евгени Минчев и Дим Дуков, змиярникът ще бъде един път...  Joy Joy Joy

# 697
  • E-CLM & CH-VD

В другия ВБ искам да видя Албена Вулева , Екатерина , Венета Райкова, Евгени Минчев, Драго Драганов Simple Smile Може Гаро да завтори участие с онзи Денди ли как беше Simple Smile
Денди със сигурност ми е в друга категория, но ако включиш Албена Вулева, Еврото, Вендетка, Евгени Минчев и Дим Дуков, змиярникът ще бъде един път...  Joy Joy Joy

To тогава ще се изписват темите тук за отрицателно време  hahaha

# 698

Винаги съм била на принципа, че играта трябва да се играе от равни играчи Simple Smile за да бъде съревнованието на ниво Simple Smile

# 699
Само не разбрах кои точно бяха неудобните въпроси. Щото според мен нямаше такива.

Ами нямаше, защо ли ?
Нали и се каниха цяла седмица да я питат за целия отбор на Левски, за богатите мъже, за куп неудобни неща, за ми, за дрън-дрън, любовници и тра-лала...............ама нейсе, май се оказа, че тяхната информация е от жълтата преса и вашата тук също.
Жената каза-питайте-защо не я питаха.
И хайде моля стига с това нагласеное -и не знам си какво-когато започнаха темите за ВБ-точно тук се твърдеше, че е нагласено Венета да стане победител, е не е така.
Чия информация е недостоверна, ааааааааааа???
Венета милион пъти каза, елате и ме пиотайте в очите.
Крум имаше тази възможност, още повече беше се заканил много(явно е чел, обаче само форуми), но май си изчисти само неговата обида-изясни си нещата за него и друго не можа да я попита-ами да е питал.
Добро утро и моля, да не се заяждаме, и да не се обиждаме.

# 700
Нямах нерви да догледам самодоволната физиономия на Венета снощи и вече чуваните локуми, които разтягаше. Имаше ли нещо по- пикантно?

# 701
  • София-в сърцата на моите деца
Сега, като излезе Ката ще я поканят за водеща на Врящо и Гърмящо , щото ще вдигне рейтинга на предаването  и ще кани само ВИП-ове, а не разни селяци . Непрекъснато ще им вика Мило и те ще й купуват пътечки и "шосенца". После ще почнат да я водят по ескурзийки , за да ги забавлява с пиянски  и истерични изцепки!!Ката Албанското" евро"  да си........ Peace

# 702
  • Варна
Само не разбрах кои точно бяха неудобните въпроси. Щото според мен нямаше такива.

Ами нямаше, защо ли ?
Нали и се каниха цяла седмица да я питат за целия отбор на Левски, за богатите мъже, за куп неудобни неща, за ми, за дрън-дрън, любовници и тра-лала...............ама нейсе, май се оказа, че тяхната информация е от жълтата преса и вашата тук също.
Жената каза-питайте-защо не я питаха.
И хайде моля стига с това нагласеное -и не знам си какво-когато започнаха темите за ВБ-точно тук се твърдеше, че е нагласено Венета да стане победител, е не е така.
Чия информация е недостоверна, ааааааааааа???
Венета милион пъти каза, елате и ме пиотайте в очите.
Крум имаше тази възможност, още повече беше се заканил много(явно е чел, обаче само форуми), но май си изчисти само неговата обида-изясни си нещата за него и друго не можа да я попита-ами да е питал.
Добро утро и моля, да не се заяждаме, и да не се обиждаме.

И да я питат, до истината няма да стигнат- тя ще отрече всичко, по много елегантен начин като змия ще се изплъзне. Поне й признавам на тази жена, че дар слово има. Но не вярвам на нищо, което казва за себе си- не й прави чест на тази особа да твърди че не поддържа връзка с баща си, когато хиляди пъти се е възполвала от положението, връзките и парите му. Може Евро и Азис да са всякакви, но са прави когато казаха че е фалшива когато плака заради това, което е направил баща й

# 703
  • В офиса
Венета е 100% ССФ, не забелязахте ли.

# 704
Вижте откъс от интервю на Дръвко за Катето: Grinning
между друготоколкото и да ми е неприятно е абсолютно прав Peace

- Промени ли се отношението ти към Катето Евро, след като тя обиди съпругата ти Христина със "селянко тъпа"?
- Не намерих сили вътре в Къщата да й го кажа. Тя за мен винаги ще си остане Катерина Евро. Тя за мен във "ВИП Брадър" беше албанска лека (албанската парична единица - б.р.), а не евро. Надявам се, това което тя каза, да не остави петно върху името й, което е изграждала толкова дълги години. И на всички хора от изкуството - на тези, които правят музика, на тези, които снимат филми, искам да кажа, че много са далеч от момента, в който те ще правят изкуство за тесен кръг от хора. Те го правят за нас, селяните. Ние сме тези, които им пълним залите, и сме тези, които им купуваме филмите. И затова са длъжни да имат уважение към нас, каквото и да им струва това. Както аз като ресторантьор уважавам мои клиенти, колкото и неприятни да са ми.
Редно е, като каже някой, че е е звезда, да има съответното поведение.

Общи условия

Активация на акаунт