VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 282
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 005
Инче, моля те, 1742 е номера!

# 1 006

Стига си агитирал, бе  smile3516 Не е честно.
Ако гласувам за Калин, ще ме поканиш ли  Mr. Green

# 1 007
[
[Е да де, тя Риста си мисли, че Шматко и Деси ще й изневерят хитро и изобретателно, точно под носа й в къщата и за това е цялото това кудкудякане.
Именно! Hug
Ти представяш ли си колко болен мозък би си го помислил това-Десислава и Мравко?!?!?!?При 50 камери,снимащи денонощно,сума ти съквартиранти,никакво усамотение и т.н.Тази жена има нужда от психиатрично лечение и силиконов бюст.Ако наистина ще я гласят за победител поне да ги използва парите за това,че ще свърши в специализирано заведение май!

Ми не е болен мозък защото ако се сещаме в предния ББ като разбра че е бременна това не му попречи да си заобгражда девойки пак пред толкова камери че може и малко повече знам ли ... Мисля че тя си мисли че единствения фактор който може да спре Здравко да бяга след всяка следваща е Тя!
Ако някога погледне тук Simple Smile щото може да чете все пак е майка и детето й е почти колкото моя син ще й кажа
Курварство до време - пиянство до гроб !
Да го остави и предполагам след като го няма сладкия вкус на забраненото може и да му втръсне и да се спре ама ...

# 1 008
На теб ако ти изневери мъжа ти, на кой ще се сърдиш? Не него или на избранницата?  Laughing

Катя се ядоса на Христина след номинацията, когато ограниченото момиче не можа да се стърпи и каза това за циците. То горкото събра смелост, след като Биг Брадър им даде задача да си кажат всичко в очите.

Катя е права. Защото Десислава е ВИП, нейната работа е да пее и танцува. Тя това прави 90% от времето си, това прави и в къщата, нали трябва да е себе си.
И на всичкото отгоре онова се спука да ревнува, толкова е тъпичкото горкото, нищо не разбира. Това, че мъжа й ще нае...е и кофа за боклук ако е с формата на задник, не ознава, че всички по секси жени са к...и.

Byrne първо   bouquet Сега за 23914871264 път.
Христина се ядоса на Деси Слава защото го направи нарочно за да я дразни. Грозно и злобно е да бъркаш в рана която виждаш и да е разлютяваш още повече. Сега Деса си призна че е било нарочно , но лично аз съм на мнение че в случая инициаторка беше Катя Ев.  а Десислава се подведе като голяма бяла птица.

# 1 009
Аз съм за Деси,тя какво да направи ,че е хубава и мъжете се заглеждат по нея,а Сливенската циганка да си ходи да пази Здравко от фенки.Толкова ми е жал за Здравко-тази жена е кошмар за всеки мъж-даже и сексуално

Айде сега пък циганка Simple Smile
Извини се бързо някой може да се засегне на расова основа Simple Smile

# 1 010
kiss
Здравей мила Simple Smile И аз съм за Христина Simple Smile
Обади се като идваш тука ве4е Simple Smile Да видим коремчето  Hug

# 1 011
Пуснете SMS  на 1365 това трябва да е победителя !

# 1 012
ДобрЮтрУ! Tired kaffeetrmker_2

# 1 013
Добро утро ВИП-мамета на щастливи чавета!
Нека нЯма спорове безспир,
нека да посеем ....МИР!!!
Този номер наберете!!! 1365!!!
ДА спасим горкото цвете!!!!!!

# 1 014
И аз съм за Христина.
А Китаеца снощи ме очарова изключително много.Разсъждава добре.Да зарязва тоя Азо и да си оправи живота това момче.Евала. страхотно-каза си всичко, което мисли независими от заръките на Азис да лиже гъза на Ката.
И учудващо, но много прозорлив-нищо чудно и той да спечели-Веско Данов се оказа много предвидлив, познавач човек.

# 1 015
Вие не сте добре Mr. Green Какви са тези номера-наистина ли изпращате смс-и?  Shocked

# 1 016
Вие не сте добре Mr. Green Какви са тези номера-наистина ли изпращате смс-и?  Shocked
това е номер БЛАГОТВОРИТЕЛЕН, за някой ЩЕ БЪДЕ СПАСИТЕЛЕН!!!
БЛАГОРОДНО ПОСТЪПЕТЕ!!!
ДА СПАСИМ ГОРКОТО ЦВЕТЕ!!!
НЕМУ НУЖНИ СА ПАРИЧКИ!!
разберете....! Cry Cry Cry

туй е всичко

# 1 017
WomanitKa   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Браво сестро, че се сети днес да направим ЕДНО ДОБРО ДЕЛО!!
Прегръщам те!

# 1 018
Незнам дали сте писали вече,но Десислава спомена че изка да си осинови дете,току що пак го спомена,явно си го е наумила като идея. Thinking

А защо не си роди?
Или раждането е само за нас простите селянки - да дебелеем, да повръщаме сутрин и да пикаме през 15 минути?
Защо не?Това ще е много хуманна постъпка от нейна страна ,ако наистина смята да осинови дете,да даде шанс поне на едно от хилядите нещастни деца.Не на всеки му стиска да го направи.

# 1 019
Добро утро ВИП-мамета на щастливи чавета!
Нека нЯма спорове безспир,
нека да посеем ....МИР!!!
Този номер наберете!!! 1365!!!
ДА спасим горкото цвете!!!!!!

Ето тук е истината!!!!!
С ВИП -те по-добре само да си чешем езиците .

Общи условия

Активация на акаунт