VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 054
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
и аз съм за Катето
и нейните песни за море , любов и още нещо Laughing

# 1 321
Ейй Тишо се скъсА да го рекламира тоя сайт Tired

ми то си е негов собствен непомните ли че тази фирма скачаха в ББ3

# 1 322
  • София

За кой сайт става въпрос?

# 1 323
  • София
 newsm44 Не на Пепеляшките!

# 1 324

Да де, именно.

# 1 325
  • София
По този повод-не разказваше ли Пацата от ББ3,че не са му позволили да си внесе тениски с реклама на определени марки/неговите нали все бяха маркови,де/

# 1 326
еми някой хора са вътре са с връзки

# 1 327
  • София
Здравко настоял Христина да остане! Аз казах ли Ви за наградата днес по-рано Simple Smile

# 1 328
Ами дай да плюем по човек оставил поне капчица в нашето кино, то това е нищо ей колко сме  велики ние на село.Че какво и има на жената на 50 си е супер.Няма нищо по дразнещо от това да си позволяваме да плюем по някога който би трябвало да гледаме така както червей гледа жирафа. Не знам за теб но аз така гледам на който и да е  занимаваш се с изкуство.
А Риста е тъпа селска пръчка и трябва да благодари, че се е докоснала до някои от хората в къщата.
Отделни са мчойте адмирации към нея като прозхождаща от Сливен ми имам лична причина да мразя сливенсксите циганки..опс жени...Горкото ми братче Laughing
Айде толкова.

Първо яд ме е че жена като Екатерина ЕВРО е забравила откъде е тръгнала ... Неможе тя да си мисли че понеже има някакви роли в киното и три пиеси примерно ако види мен ... се очаква аз да и се поклоня да си хвърля КАПАТА и да мълча в благоговение защото съм видяла нейно величество. Тя плю не само Христина , плю и Тихомир ... и приятелите си / за мен не беше майтап , но може би не й схващам майтапа / Аз никога не бих говорила така пред цяла България за най - бллизките си хора. Не съм моралистка, но наистина съчуствам на мъжа на Катя.

# 1 329

www.sofbunjee.hit.bg

Пише го на червената му тениска, дето не си я свали от гърба целия престой.

# 1 330
  • София
ей тази Риста голяма селянка умишлено се е накичила с колието от Катето , което изобщо не се връзва с обеците и и другите и парцали. Наше село е велико...селооооо, селоооооо Laughing

# 1 331
Права е Ристе..дали са й шанс, що па да не се възползва, кога друг път ще се изложи публично.

# 1 332
  • София

www.sofbunjee.hit.bg

Пише го на червената му тениска, дето не си я свали от гърба целия престой.

А, мерси Simple Smile Нещо не можах да сетя, а то очевадно

# 1 333
Първо яд ме е че жена като Екатерина ЕВРО е забравила откъде е тръгнала ...

Катерина се казва.

# 1 334
Аз съм в клуба анти- Ристе, желаещи? Hug

Общи условия

Активация на акаунт