Всеки миг се молим за "Юнчето"Биляна, по-бързо да се гушне в прегръдките на мама

• 13 681
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Първо да уточня dimitriana днес се Бракува!  Wink и Еличко за секса да ти кажа от месец съм го спряла! Аз се чувствам като пълнена пуйка и някак си удоволствието ми се губи, пък и моя един притеснен ме пита да не му стане нещо на бебето, абе не си е работа! Wink Но ако на теб ти е хубаво продалжавайте в същия дух! Ко стана с отпуската щях да те питам, няма ли да излизаш?

Ами на мен ми е хубава само прелюдията  Joy
А иначе за отпуската - ами ще изляза, но са ми останали 12 дена и ще я пусна или 12 работни дни преди термина или 12 работни дена преди насроченото секцио. Тъй като още съм ходила за последна консултация, незнам дали наистина ще ми насрочат такова  newsm78 Но тези дни ще идем и така или иначе ще стане ясно...

parleva, мерси за отговора! А ти ще си с нормално?

# 76
  • FRANCE
Здравейте бременелки,
Как сте в това слънчево време? Благодаря за пожеланията Grinning Снощи имаше ресторант и изненади  Grinning

Ние утре ще направим таз беля  Party Time

Ха така ви се пада! Мноооого любов и щастие и само хубави неща да ви се случват!

Аани как мина операцията?

Аз довечера пак сам на курс по раждане, ще ни учат да дишаме  Grinning

супер ден на всички и слънчево настроение

# 77
  • София
С нормално и ЛЕКО  Simple Smile baby_neutral baby_neutral baby_neutral !
Още не съм сигурна дали ще искам упойка !

# 78
С нормално и ЛЕКО  Simple Smile baby_neutral baby_neutral baby_neutral !
Още не съм сигурна дали ще искам упойка !

А нещо друго плаща ли се? Престой?

# 79
  • София
За допълнителни доплащания не съм питала но бях чела ,че доплащаш ако искаш за телевизор и имаше нещо за легло но символично-по 3.50 на вечер-това е по памет \слаба\ ,а не достоверна информация \като имам ще пиша\.

# 80
За допълнителни доплащания не съм питала но бях чела ,че доплащаш ако искаш за телевизор и имаше нещо за легло но символично-по 3.50 на вечер-това е по памет \слаба\ ,а не достоверна информация \като имам ще пиша\.
OK  Peace

# 81
Eli4ko давам ти рецепта за обезводняване "а ла Краси" : след недоспиване -шеташ из къщи - нищо не ядеш и не пиеш - дори кафе и като стане навън достатъчно задушно към 13 ч. потегляш с колата до близък град при мен в случая беше Пазарджик на 15 км. от нас  car003
Чакаш 5 мин . на припек да се срещнеш с майка си и тръгваш по магазините за да си харесаш нешо за топлото време (дрехи) , в които все пак да не изглеждаш на 50 г. Във 2 маг . измерих 5 блузки и си купих 2 (т.е. топло ти е,но правиш разни движения и усилия ) и като влязеш в 3 магазин надолу по едни стълби..... започваш да омаляваш и имаш чувството,че нямаш сили..... И така !
Излязох едва,едва и точно там имаше и сладкарница седнахме с мама и едва успях да си поръчам нещо за пиене -изби ме пот ,черно ми стана пред очите и полагах усилия да не припадна съвсем,защото майка ми е голяма паника..... пих по малко спрайт през малък интервал после и вода започнах да дъвча дъвка и след 10-15 минутки бях добре , не идеално ама карай - дори си купих и един бял панталон на "Миро" и така.....дори на Била ходих да  newsm71
Едва се прибрах и легнах , а Иван запачна с конското  smile3512

# 82
Eli4ko давам ти рецепта за обезводняване "а ла Краси" : след недоспиване -шеташ из къщи - нищо не ядеш и не пиеш - дори кафе и като стане навън достатъчно задушно към 13 ч. потегляш с колата до близък град при мен в случая беше Пазарджик на 15 км. от нас  car003
Чакаш 5 мин . на припек да се срещнеш с майка си и тръгваш по магазините за да си харесаш нешо за топлото време (дрехи) , в които все пак да не изглеждаш на 50 г. Във 2 маг . измерих 5 блузки и си купих 2 (т.е. топло ти е,но правиш разни движения и усилия ) и като влязеш в 3 магазин надолу по едни стълби..... започваш да омаляваш и имаш чувството,че нямаш сили..... И така !
Излязох едва,едва и точно там имаше и сладкарница седнахме с мама и едва успях да си поръчам нещо за пиене -изби ме пот ,черно ми стана пред очите и полагах усилия да не припадна съвсем,защото майка ми е голяма паника..... пих по малко спрайт през малък интервал после и вода започнах да дъвча дъвка и след 10-15 минутки бях добре , не идеално ама карай - дори си купих и един бял панталон на "Миро" и така.....дори на Била ходих да  newsm71
Едва се прибрах и легнах , а Иван запачна с конското  smile3512

Лелееее, ти ме разби!  Joy Това с панталона накрая беше ....  Mr. Green
Ама си си била за каране, така че да не съм чула оплакване  Naughty

# 83
Здравейте сладуранки!
Искам набързо да се отчета, да не ме мислите, защото както споменах, моичкия е в домашен отпуск 10 дена, бачка по ремонта и мнооооого ревнува от форума  Joy Та тези дни няма да съм толкова активна, колкото обикновено, дори днес пропуснах лекцията, защото милия навършва 33, та се е надуууул... да ми е жив и здрав! А мен от сутринта пък като напук ми е едно такова криво, реве ми се, не си е работа, това без никаква причина, май хормоните ми играят номера! Много ви мисля, и Краси как е изкарала рождения ден - МИЛИЧКА, ВСИЧКО НАЙ-НАЙ И ОЩЕ ПО-ПО-НАЙ  Hug Hug Hug, ох и болничките как са, и празнуващите дали не са се оляли с биричката..  Joy

Много хубав слънчев ден на всички и стискайте палци да напредваме с ремонта бързо, ефективно и без непредвидени спънки!

# 84
Здравейте сладуранки!
Искам набързо да се отчета, да не ме мислите, защото както споменах, моичкия е в домашен отпуск 10 дена, бачка по ремонта и мнооооого ревнува от форума  Joy Та тези дни няма да съм толкова активна, колкото обикновено, дори днес пропуснах лекцията, защото милия навършва 33, та се е надуууул... да ми е жив и здрав! А мен от сутринта пък като напук ми е едно такова криво, реве ми се, не си е работа, това без никаква причина, май хормоните ми играят номера! Много ви мисля, и Краси как е изкарала рождения ден - МИЛИЧКА, ВСИЧКО НАЙ-НАЙ И ОЩЕ ПО-ПО-НАЙ  Hug Hug Hug, ох и болничките как са, и празнуващите дали не са се оляли с биричката..  Joy

Много хубав слънчев ден на всички и стискайте палци да напредваме с ремонта бързо, ефективно и без непредвидени спънки!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖА НА КЕТКАТА! ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЕН И ДА СИ Я ОБИчА МНООООГО!smile3525

# 85
  • Варна
Краси-Мира, ти ли се оплакваше от болки в жлъчката? Търся инфо какво помага, че май и моята се притиска вече и след ядене доста боли  Tired

Кетката, да ти е жив и здрав рожденникът  Hug

Аз днес зяпах комплектчета за изписване и ... си харесах поне 3  Embarassed Сега как да си избера?! Много са сладки! По 18-24 лв и имат 5 или 6 части.

# 86
Краси-Мира, ти ли се оплакваше от болки в жлъчката? Търся инфо какво помага, че май и моята се притиска вече и след ядене доста боли  Tired

Кетката, да ти е жив и здрав рожденникът  Hug

Аз днес зяпах комплектчета за изписване и ... си харесах поне 3  Embarassed Сега как да си избера?! Много са сладки! По 18-24 лв и имат 5 или 6 части.

На една и съща фирма ли са, Светли?

# 87
  • Варна
Да бе, на една и съща, ама не ме питай как се казваше  Embarassed Нещо като Musty...

# 88
Да бе, на една и съща, ама не ме питай как се казваше  Embarassed Нещо като Musty...
Ами като са с по 5 - 6 неща, си вземи 2  Joy Така ще има само едно отхрълено комплектче  hahaha

Оф, на мен ми е доста гадно днес.. Има такива дни, когато всички те дразнят  #Cussing out и никой не се съглася с теб  Cry И сега всички ме дразнят - исках да ходя до един магазин довечера - моят не иска (ама аз ще ида с някой друг  Naughty), исках в събота сестра ми да ме закара до хаджи димитър до борсата - и тя имала работа  Crossing Arms Ами ще си ходя навсякъде сама  Sick

# 89
  • София, под Карлсон
Най- после и аз да стигна до форума!
Брей, не е истина- ще стане седмица без дори да съм чела постовете ви Thinking Че и по- лошо- включвам се чак на 5-а страница от новата тема ooooh! Но явно последните дни на работа ще е все така. После с компа у дома и от там ще давам наставления Naughty Искрено се надявам като си остана в къщи да имам повече време за четене и писане, но основно ще трябва да наблегна на пазаруването, защото сигурно съм единствената, която още нищо не е купила Embarassed
Доста хубави поводи е имало- честито на патерица на всички рожденници, както и на празнувалите годишнини. Да сте живи и здрави, само хубави емоции!
Най- много се радвам, че има и добри новини около Билянка- талисманка Grinning Стискам палци скоро мама Зоя да напише, че вече си я гушка денонощно  Praynig
Исках да попитам някоя от вас има ли вече информация за каквито и да било курсове през май? Аз ще се опитвам да се включвам навсякъде, нали трябва да наваксам Rolling Eyes
Пожелавам ви лека вечер и много ритки по коремчетата Wink

Общи условия

Активация на акаунт