Всеки миг се молим за "Юнчето"Биляна, по-бързо да се гушне в прегръдките на мама

• 13 721
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мамчета и честито на всички,които са празнували някакви празници!   bouquet
Аз да ви кажа,снощи температурата стигна до 38,2 и доста се изплаших дали е проста настинка (нали ме боляха и костите и мускулите чак) или е нещо по-сериозно като гадната листериоза.Паника голяма!  #2gunfire Днес температурата след няколко парацетамола я преборих до 37 и малко,но още се чуда дали да звънна на док.
Обаче ходих днес до 2 магазина за колички и кошари.Кошарката поръчах и в събота ще я имам,но за количката пак не се навих на модел.Голяма чуденка пада! #Crazy #Crazy Има една дето я харесах,ама чак от Пловдив трябва да ми я докарат....Оф,има още време,ама аз съм с един голяяяяяяяям корем и все по-тежко се нося като кораб с 1 платно  Sick Иска ми се вече всичко да съм купила и да приключа,ама имам много неща за купуване.Та се надявам тая гадна болест да ме напусне скоро.... Thinking
Много целувки за всички тумбачета!

# 91
Здравейте и от мен,

на патерица честит рожден ден на Кики, звезди в косите, блясък в очите и най-хубавото бебче на земята й желая  bouquet
На майката на Лионес много здраве, радост, усмивки и огромно търпение с дете малки мъжлета Grinning
На Кетката да й е жив и здрав рожденика, страшно  много успехи всякакви му желая - победи и и пак победи, и винаги ръка за ръка с Кетката Hug
На madame и на Dimitriana – много усмивки, честит празник и много-много любов.

Стискаме палци на aani – всичко ще мине като по ноти, ще видиш!
А за Билянка се радвам страшно и продължавам с палците.

Еличко, и на мен ми е тъпо едно такова днес, само работа, проблеми, мислех, че втората бременност ще я карам лекинката, а то какво – повече и от първия път се зоря и не му виждам края.

Момичета, моята работа край няма, мислех тази седмица да приключа, а то – какво, заместник нямам, колежката ми е болна сериозно и днес отново си взе болничен, а аз седя като Гюро Михайлов и се боря с вятърните мелници.
Не знам дали ще има на кого да си дам болничния даже, ще му се невидяло.
Дано следващата седмица се разрешат нещата, защото след 07.май ще ми видят д…то през крив макарон.

Поздрави на всички и приятна вечер!

# 92
 newsm51
Лелеее,момичета,много ви благодаря!!!Надявам се да приемете новата госпожа Христова сред вас Grinning
То не беше голям брак-само подписи и после малко биричка,хапване и смях,а после големия купон започна като отидохме в паспортна служба и там направо ни подготвиха за лудницата.Добре че съпругът ми е психолог и винаги владее не само своите,но и чуждите нерви Grinning
Не искат да ми направят нова лична карта,а аз задържам майчинството си заради новата си фамилия вече повече от седмица...Новият ми термин може да попадне и в августкия форум ако се закучат тия от паспортна,ама и аз съм магаре голямо-не раждам докато не ми угодят!!!
Та,понеже се прибрахме леко замаяни (аз прекално леко,ама половинката беше на градус над средния за месеца),та се погушкахме и ей ти секс,тромав,ама секс...сега,сладкия ми спи като девица,а аз ставам да си дочертая проектите за университета (във форума)...
Луд ден беше днес,ама ужасно романтичен...та вече знам,че каквото и да се случи в живота,когато се бориш рамо до рамо с Любовта никой не може да те спре Heart Eyes
Малко сладникаво,но денят е такъв Wink
Отивам да правя вечеря,за да я поднеса в леглото на моето голямо спящо съкровище  chef

# 93
ЧЕСТИТО ГОСПОЖА ХРИСТОВА!  bouquet
МНОГО И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ТИ ЖЕЛАЯ В СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ. newsm51

# 94
  • welcome to the Jungle
г-жа Христова, да ви е честито бракосъчетанието!   bouquet ДА сте много щастливи, вечно да се обичате и животът ви да е сладък и весел , къщата да е уютна и пълна с детска глъч   bouquet

Кетка, да ти е честит рожденника!
Скоро да стане най-щастливият татко на света и да направи жената до себе си най-обичаната и желана на света  bouquet
ААни, чакам усмивката ти и спокойствието, че всичко е минало успешно, леко и безпроблемно  Hug

Момичета, благодаря ви за страхотните пожелания към майка ми!

Лаленце, пуснах списъка за Св. София в края на миналата тема -  надявам се, че си го видяла   bouquet

Краси, като ти прочетох
Цитат
рецепта за обезводняване "а ла Краси"
и настръхнах  Shocked. Тази рецепта си е направо сташничка, да не кажа "опасничка" bowuu.

Момичета, да ви се похваля и аз, току що погледнах резултатите на Оги, които трябваше да станат готови в четвъртък ( ако има бактерия) или по-рано - ако няма.
Е, не мога да не съм щастлива  Praynig Hug Blush - резултатът е, че няма бактерии  newsm44  newsm44 newsm44
Радостта ми е още "тихичка", защото предстои консултация с лекар утре и сигурно още няколко стерилни урини, за да потвърдят и занапред, че няма да има  Praynig. Незная дали и антибиотик друг ще има  newsm78. НО искрено се моля всичко да е туширано   bouquet
И ви благодаря на всички, че ни стискахте палци  Hug Flutter! СТРАХОТНИ СТЕ!

# 95
  • София
Да вмъкна инфо за Токуда от скоро раждала там мама`

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Но има плащания по бебо. Ако искаш да се грижат за него /аз исках да ми го взимат през нощта след кърменето в 00.00ч. и го връщат в 06.00/ това се заплаща допълнително. За съжаление не мога да ти кажа точна цифра, защото аз платих пакет услуги, който наричат 'неонатологичен пакет' и който включва гледането на бебето. Пакетът е 300 лв и включва изследвания на ставите, ехографии на мозък, органи, някакви скрининги, както и нощното гледане.
Не съм съвсем убедена, но мисля, че е 15 лв на нощ, но не го твърдя със сигурност. Разбира се, ако родиш вечерта или през нощта никой няма да ти остави ревящото бебе, при положение, че ти едва ще се справяш с грижи за себе си в първите часове след раждането, та какво остава да се грижиш и за бебо. Когато си в състояние да ставаш сама от леглото /май те вдигат на втория час след раждането/ и можеш вече да си ходиш нормално, махнали са ти системите /ако се е наложило да ти наливат нещо/, и изобщо си се окопитила от раждането /това се смята, че става след около 6 часа/, тогава чак ти носят бебчето. Ще ти покажат как се слага на гърдата и ще ти дадат елементарни указания за кърмене. Сега ми се вижда много лесна работа, но в началото някой трябва мъничко да те насочи. Ох, отплеснах се.   

Аз лично смятам за добра идея бебето да не е при теб през нощта. Много е необходимо време за сън. Събират се около 5 часа сън, което си е направо кеф. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Искам да попитам в другите болници-Шейново,Св.София,М дом пак ли има такъв 'неонатологичен пакет'

г-жа Христова ЧЕСТИТО   bouquet
Защо не искат да ти направят нова лична карта,и аз в петък ще подписвам и ще правя нови документи!

Lioness  нека Оги по-бързо ти оздравява !

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 09:46 от parleva

# 96
Честито на младоженците,  bouquet
Пожелавам ви всичко най- хубаво в съвместният живот и много деца family6
Приятен ден на всички тумбачета

# 97
  • Варна
Честито на младоженците.  Grinning Grinning Grinning
Обичайте се цял живот.
Много усмивки и приятни преживявания.

# 98
ЧЕСТИТО на младоженците  married txtloves да сте живи и здрави много да се обичате и разбирате да отгледате децата си в любов и разбирателство.

# 99
  • Варна
Dimitriana, много щастлив и дълъг брак ви желая! Да се разбирате и обичате и да сте безкрайно щастливи с първото си бебе!

Кети, да ти е жив и здрав мъжа, много да се грижи за теб, много успехи във всяко поприще, и много щастие като новоизпечен татко!

Аани, как мина операцията?

Лъвичке, радвам се за Оги, да е здраво детенцето, че ще става батко!

Краси, ще дърпаме уши! Бива ли така - да стоиш гладна, като 15-годишна тийнейджърка, дето пази диета! Тоя бебчо, дето расте, от какво ще наддава? Да ти се скарам като една стара свекърво-тъща!  Laughing Пази се, че край теб деца, мъже, работа, кучета, родители - кой ще ги наглежда?

Утре отивам да си взема болничния 45 дни преди раждането и след това ... пак в офиса.  Simple Smile Да видим до кога.

# 100
Здравейте и от мен   Grinning
И аз д асколасам да се включа:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИКИ И МАЙКАТА НА ЛЪВИЦАТА И МЪЖА НА КЕТКЕТА!
ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ, МАДАМ, И СВАТБИ, Г-ЖА ХРИСТОВА   bouquet, И МНОГО ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА!
Простете за закъснелите поздрави и пожелания за много здраве щастие и любов, може да са закъснели, но са най-искренни   bouquet   bouquet   bouquet
Най-хубавата новина е за БИЛЯНКА-ТАЛИСМАНКА, Зоя, прекрасно е това, което пишеш! Дано скоро си я гушкаш вкъщи здрава и засмяна.  Hug
Аз имам ужасно много работа и само успявам от време на време да хвърля един поглед да видя как са нещата при вас. Вечер като се прибера се забавлявам с ремонта по детската стая или просто хапвам и заспивам  Grinning но не се оплаквам - много съм доволна от това как се развиват нещата.
Blues, не се притеснявай - и аз не съм купила още нищо, само набелязвам; и аз ен съм ходила още на училище, но май месец ще си наваксаме  Party
графика за новите лекции: http://www.9m-bg.com/pages/school.pdf
Лъвичке - браво за успешната бораба с бактериите, да ти е здрав пакостника, само да те радва  Peace
аз, като се има предвид че термина ми е чак на 25.06 - с удоволствие бих се включила към щъркелите - тел: 0896738966, а с темите - не знам дали ще мога, но ако няма по-опитна мама да се заеме, ще се пробвам. Rolling Eyes
аз май много се отпуснах, ама като сега имам минутка  Embarassed

много хубави и слънчеви емоции на всички ви   bouquet

# 101
Честити празници на всички.Не съм ви прочела всичките кой какво празнува,защото аз докато пак разбера че има нова тема и вие сте написали 6 страници.Та да сте живи и здрави  и само хубави мигове.
Как сте мами ставате ли нетърпеливи.Особено тези ,които са в началото на месеца.
При мен няма нищо ново. Laughing Hug

# 102
Хайде, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен! Да сте живи и здрави, много ВЛЮБЕНИ винаги и да станете мама и татко на едно хубаво сладко и здраво бебче! newsm51

Blues-че, се се притеснявай за пазаруването.. С информация от вече напазарувалите мами, ще можеш за 2-3 дена да се спретнеш... Аз съм си набелязала 2-3 места и само чакам момент да ходя да пазарувам пак   Joy
Между другото, вчера и аз посетих Къщата на прасето и смея да твърдя, че повечето неща са на много изгодни цени. Видях и така прословутите дрехи на Захитекс, които се оказаха със стотинки по - скъпи от Стеда (Пловдив), от която не останах доволна. Веднага си купих още една дреболийка, а си харесах и легло. Сигурно ще съм единствената мама, която иска такова, но много ми хареса. Наподобява едновремешните кошчета, но това е от дърво и е на колелца. Ясно е, че детето не може да спи повече от годинка там, но пък ми е страшно кукленско...    love001 smile3525
abi7v, изобщо нямай колебания за лекаря! Със здравето, особено сега, не се шегувай! Непременно му се обади и се консултирай с него какво да правиш... Naughty
Laleto, няма да се ядосваш..  Hug И аз ще си седя на работа поне до средата на май, така че ще си правим компания  Mr. Green Пък в крайна сметка, ако толкова ти писне - пускаш си отпуска и дим да те няма... Все пак си бременна!   Heart Eyes
Лъвичке, супер новини  Peace Хайде и днес да мине,ч е да се отпускаш вече   Heart Eyes
parleva, мерси за инфото за Токуда  Hug

# 103
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Привет и от мен, момичета!

Аз вече се събудих  Embarassed, ама вчера малко множко ми дойде - и от към емоции и от щъкане наляво-надясно!

Добре дошла в отбора на семейните на Димитриана!
   bouquet

Честито за добрите вести и на Лионес!  Hug

Да е жив и здрав и бъдещия тати на Кетката!

Момичета, пожелавам от тук нататък постовете все така да почват - с поздрави  Praynig все за хубави неща!

На Краси-Мира и Аби7в да се накарам да внимават повече -  Naughty не излагайте четата на края!

ААни, мила, как мина операцията?  Hug Peace

Чоко, и аз съм 20 + и се чувствам ето така Joy  #Cussing out #2gunfire, но пък в гръб хич не ми личи, че съм бременна - само птпред като ме види човек и .... #Crazy Sick
Еличко, грешка е станала, мила, аз не съм от София и не съм ходила на лекциите за съжаление - кротувам си тук, високо в планината, и се радвам, че няма големи горещини при нас  Laughing
Зоя-Алекс, по-рано беше питала за количката на Джордани - е, и ние на нея сме се спрели. Мъжът ми я обезкости направо и е твърдо за нея  Peace По-рано бях писала, че според него всички колички са еднакви - и тези от 200 лв и тези от 1200, но като го заведох в магазина и ...  #Crazyонемя. Сега вече твърдо е за Джорданито! Имай предвид обаче, че на мен няма да ми се налага да минавам по тежки софийски маршрути - с дупки и павета, така че пред мен не стои въпроса с големите проходими гуми, защото от мамите знам, че те са много важен фактор при избора на количка! Така, че - преценявай сама! Искрено ти желая скоро да тичаш за количка и останалите покупки за Билянчето  Hug Praynig Peace  bouquet

Мамчета, аз вчера бях на ЖК - всичко е ок - бебо, водите, плацентата!
Срещнах се и с шефа на АГ-то - насрочи ми дата - 21.05.  #Crazy Sick
Каза, че иска бебо да си влезе в зодията /нали термина ни е 02.06/, ще ми направят всичките изследвания и да си избера дата за операцията 22-23 ....
Мен ме хвана треската ...  #Crazy
Ако обаче, бебо е нетърпелив и тръгне да излиза преди това - да заминавам и ще правят секцио по спешност.
Другото интересно е, че бебо върви едър бая /какъв ли планински мъж ще родя  newsm78/
И такива ми ти работи ...
Сега ми остава само да се "наслаждавам" на последния месец от бременността - да пъхтя, да се обръщам в спалнята по 5 минути от ляво на дясно, да ставам посред нощ по 100 пъти, че и едни хемороиди от скоро си отглеждам  #Cussing out #2gunfire После няма да имам време за такива забавления rotfImao rotfImbo

Хайде, до скоро, че се отплеснах   bouquet

# 104
Еличко, грешка е станала, мила, аз не съм от София и не съм ходила на лекциите за съжаление - кротувам си тук, високо в планината, и се радвам, че няма големи горещини при нас  Laughing
.......
Срещнах се и с шефа на АГ-то - насрочи ми дата - 21.05.  #Crazy Sick
Каза, че иска бебо да си влезе в зодията /нали термина ни е 02.06/, ще ми направят всичките изследвания и да си избера дата за операцията 22-23 ....
Мен ме хвана треската ...  #Crazy
Ако обаче, бебо е нетърпелив и тръгне да излиза преди това - да заминавам и ще правят секцио по спешност.
Другото интересно е, че бебо върви едър бая /какъв ли планински мъж ще родя  newsm78/
И такива ми ти работи ...
Сега ми остава само да се "наслаждавам" на последния месец от бременността - да пъхтя, да се обръщам в спалнята по 5 минути от ляво на дясно, да ставам посред нощ по 100 пъти, че и едни хемороиди от скоро си отглеждам  #Cussing out #2gunfire После няма да имам време за такива забавления rotfImao rotfImbo

Хайде, до скоро, че се отплеснах   bouquet

Елз, сори  Mr. Green Прости на една бременна с мъничко мозък  Laughing Я, кажи каква е цената на количката, която си харесала? А за бебо - не се притеснявай .. Щом докторът е преценил, че и 21.05 е добре  Peace Аз лично съм все по - нетърпелива да му идва времето и да се ражда...   

Общи условия

Активация на акаунт