Всяка нова сутрин слънчице изгрява, а СЕПТЕМВРИ малък бебо ще ни сгрява!

• 13 937
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Тумбаланки  Mr. Green ,
много сте милички Hug Благодаря Ви! Дано и покрай вас да има все хубави новини Heart Eyes
Кали стискам палци всичко да мине наред с операцията и малкия да е много здравичък след това  Praynig Не се притеснявай. Сигурна съм, че ще е за добро Hug .Според мен също е по-добре да го оставиш вкъщи преди това.
Силвия, ще чакаме да се похвалиш! Попринцип би трябвало да се види пола, но има много срамежливковци, като моето бебче, които застават така, че доки нищо не може да направи.Така че божа работа!
kalina333, абе да ти кажа незнам как това им помага на бизнеса. Мен лично ме изгубиха като пациент и  ако има доста недоволни като нас / което най-вероятно е така/ то със сигурност новината ще се разпространи бързо и бизнеса ще започне да страда! Тя щом това претупва, какво остава за другите по-скъпи процедури. Някакси и нямам доверие вече newsm78
ani-bani това с балкона е добра идея!Стига да имаш балкон де  Mr. Green  Аз на твое място бих си опнала едно шезлонгче и с една интересна книжка по цял ден навън. Хем ще си лежиш, хем ще събираш вит.Д   Grinning
Маринкаfingerscrossed всичко да се нареди както искаш за Тутракан! А за ремонта много ви завиждам.  Обичам да правя ремонт newsm53 (за разлика от мъжо Laughing ) а най-вече да си избирам мебели след това Blush Детската ли правите? Heart Eyes
Честит празник на Бабаитка! newsm59 Много здраве,любов и усмивки и най сладурестото september baby newsm30

# 76
Привет, момичета!    bouquet Еее, колко много сте изписали аз докато се наканя да вляза  Hug Тумбелина, ако бонусът ти е изплатен към заплатата реално, ще ти влезе в осигурителния доход.
ЧРД, Бабаитка!   bouquet Всичко най-най-хубаво!
Силвия, чакаме да се отчетеш, оф корс  Mr. Green 

# 77
  • гр.Варна
Здравейте мили момичета!  bouquet
Желая Ви прекрасна нова седмица, изпълнение само с хубави емоции! Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БАБАИТКЕ!!!

newsm59  ura
ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,МНОГО КЪСМЕТ И ВЕСЕЛО БЕБЕШКО ГУКАНЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!!!

Много се радвам за добрите новини на Тиара, а на детенцето на Кали ще стискам палци операцията да мине успешно.
Между другото, моят мъж иска да вадим третата сливица на Валя, а аз съм против.Все пак не е толкова лошо състоянието на детето ми.

Веси е права за за бонуса на Тумбелина. Ако са ти направени всички удръжки по него, би трябвало да ти се отрази благоприятно.

# 78
Валя_78 за ФМ трябва специалист, който да разчита много добре образа , а не специлна апратура, не е задължително за да се прави на 3Д ехограф, това е за да може да си представите по-добре бебчето. Другото хубаво на 3Д е, че са с нови и по-големи монитори и изображението на 2Д образа е по-чисто.

Тиара детската сме решили да направим, когато мъника живот и здраве стане на 1-2г., сега правим всекидневната, където ще се люлея на топло пред камината другата зима с бебчо  smile3521

# 79
 newsm59  Gift ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,БАБАИТКА ,С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЛЕКА БРЕМЕННОСТ!

Саморасличе,,голяма разходка сте си направили.

Марина_79 ,стискаме палци прегледите ти и в Тутракан да минават по план  newsm17

И мен много започна да ме наболява кръста и костите,особено сутрин. Отделно,че ходя по 3 пъти до тоалетна през нощта.А по отношение на секса и мен хич ме няма. Няма го желанието както преди,а и малко се страхувам за бебчо Embarassed .На няколко пъти ме притесниха едни такива ципички дето изхвърлих и се изплаших да не е нещо плацента или и аз не знам какво точно,но тук ме успокоиха,че било нормално.Случвало ли се е на някой от вас? А как сте със стриите,мажете ли с нещо? Аз ползвам един крем против стрии на Мустела още от втория месец,но да ви кажа май започнаха да ми се появяват по гърдите.Така сам се напомпила,че не ми помага и крема.Май ще сменям с нещо друго.

Айде целувки на всички и се пазете.  bouquet  bouquet

# 80
Весел рожден ден и най-добри пожелания за рожденничката  Two Hearts

и ние почваме ремонт в сряда ,ще пускаме топло,и докато стане ще сме при свекървата побиват ме тръпки отсега.Май ще си стоя на работа извънредно щото нервите ми и без това...
 ooooh!

# 81
аз за стриите сега като почнах да се разтягам /имам по гърдите от първата бременност/си изписах Мадекасол.Това е лакарство за белези ама не е лошо

# 82
Здравейте  и  от мен.Мойте резултати отБХС   от  Майчин дом  са добри.Искам да ви попитам  ,къде се намира Фемина  в София ,защото  аз не съм  от  там ,а ви чувам  че сте доволни .ЧРД  bouquetна  Бабаитка  много здраве  и късмет!

# 83
Много благодарности за отговорите, момичета   bouquet Колко хубаво, че имаме всякакви специалисти тук, не знам как се оправяте с тия сложни закони  Rolling Eyes   Simple Smile Извинявам се, че за последно ще досадя по темата  Embarassed На 1 май с априлските заплати ще ни изплащат годишните бонуси. Бонусът ми ще се включи ли в осигурителната база, въпреки че през април съм била болнични? Надявам се, че няма общо между двете. Пак се извинявам, повече няма да питам.

Тумбелинка, Simple Smile
Има значение под каква форма ще ти изплатят бонуса - дали като премия или като социални разходи на работодателя за персонала. Социалните никога няма да влязат в бази за обезщетения, те влизат само в осигурителния доход на лицето за пенсия. Премиите към трудовото възнаграждение влизат в базата за изчисляване на обезщетения. newsm51

# 84
Здравейте  и  от мен.Мойте резултати отБХС   от  Майчин дом  са добри.Искам да ви попитам  ,къде се намира Фемина  в София ,защото  аз не съм  от  там ,а ви чувам  че сте доволни .ЧРД  bouquetна  Бабаитка  много здраве  и късмет!

Фемина се намира на ул.Дунав 47
02/983 30 20
02/983 57 97
 Simple Smile

# 85
  • София
Добър ден, момичета!

Честит празник на babaitka newsm51

Днес е едно прекрасно време и си направихме супер разходка с моя син и едно негово приятелче. Нашият парк, по-точно Южния, е пренаселен с майки с колички и днес се замислих как в скоро време ще стана и аз съвсем редовна по разходките. Не че до сега не съм била, но от както Дани ходи на ясла го извеждам само вечер. А покрай децата се заформят големи банди в парковете.

За секса мога да кажа, че с тази бременност като че ли се отпускам много по-често, а и установих, че въпреки порасналия корем, не усещам никакъв дизкомфорт. Освен това и не получавам контракции както беше предния път, което много ме радва, защото те най-много ме възпираха.

# 86
Привет на всички:)
Честит рожден ден на БабаиткаWink Много да си здрава и късметлива!:)  bouquet И много ми харесва твоето име;)
Да ви кажа малко ми дойде да почиваме само в неделя... сега само чакам да дойдат четирите дни...
Стискайте палци да ми е чиста урината този път, че ми писна от хапчета и от бактерии...  Confused
В сряда ще разбера резултатите. Сигурно съм най-често посещаващата микробиологичната лаборатория в нашето ДКЦ... Най-гадното е, че на мен дори не ми пречат тези бактерии, много добре се чувствам, но имало опасност от преждевременно раждане...
Секс - правим ние, но не толкова често както беше преди... Ехеейй, като си спомня само;)
Сега да се връщам на работа;)
Усмивки:)

# 87
  • София
Благодаря, благодаря, благодаря  newsm20 Вие сте най-добрите ми приятелки  Simple Smile
Мутра, Калина ти е дала адреса, а ако се чудиш как да стигнеш до там, близо е до Сточна гара, на интернет страницата им май имаше карта: http://www.mcfemina.com/contact.php
Кали, когато Ани се роди, живеехме точно до Южен парк. Мога да кажа, че първата си година я е изкарала там. Този парк е истинско богатство, сега много ще ми липсва.
Evilpolly, дано вече нямаш бактерии  Praynig

# 88
evilpolly от сърце ти желая всичко с урината да е наред и се радвай че поне не те боли че как болят бъбреци...

# 89
Здрасти мацки  Hug

Бабаитка, честит рожден ден, много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти    bouquet  bouquet  bouquet

Тиара, радвам се за добрите резултати от амниото Hug

Секса при нас хич го няма  Sad Моя мъж го е страх и това е. Вашите мъже не ги ли е страх, само моя ли е такъв  Confused
Аз си вися в офиса и чакам да ни прекарат втора телефонна линия. Тоя техник каза, че ей сега се връща и никакъв го няма вече 30 мин  #Cussing out , а аз искам да си ходя  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт