Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за сватбен подарък?
Какви са мненията за д-р Мазнейкова и д-р Томова?
Какви интересни сватбени подаръци са получили участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за сватбен подарък?
-
Какви са мненията за д-р Мазнейкова и д-р Томова?
Мненията за д-р Мазнейкова са смесени, като някои участници във форума изразяват разочарованiе. Относно д-р Томова, има положителни отзиви, като се споменава нейната компетентност в областта на феталната ехокардиография. Въпреки това е важно да вземете предвид индивидуалните преживявания и препоръките на специалисти при избора на лекар.
-
Какви интересни сватбени подаръци са получили участниците във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума с различни подаръци за сватби?
-
Какво е мнението за феталната ехокардиография?
Точно тези хора, за които бях сигурна, че ще спазят уговорката, решиха да ме изненадат в последния момент
А със събраните парички успяхме едва-едва да си купим гардероб, щото току-що се нанасяхме в отделна къща и си нямахме никакви мебели.
На всички дадохме пари, защото така си и поискаха, с изключение на сестра ми.
И то без упойка, защото тук в Кърджали нямат опит в поставянето на епидурална и по-добре да си правят експерименти върху мен 
Дано поне да не стоим до 18.00, че не знам как ще издържа до тогава. 
ама то щото е работен ден най-вероятно де...
, к'ви са тия работи
, всичко ще е ОК !
Да знаете, че ви завиждам за разходките