Отговори
# 270
Имали някой който дава оризова каша на Милупа? Значи на упътването пише:
1.100мл вода се сваряват и се оставят да изстине.
2.20г прах(около 6-7 с.л.)се разбъркват с водата.
А също така може да се приготви с мляко:
пригответе 200мл мляко(Аптамил или Милумил) и го разбъркайте с 20г Каша.

Как така 20г са 6-7 с.л.,аз мисля,че става въпрос за супени лъжици все пак?И как така се слага приготви същото кол-во каша в 100мл вода и в 200мл мляко? Thinking  newsm78 Незнам аз ли съм малоумна,ама нещо не схващам Crossing Arms А и на всичко отгоре кашата ми става като качамак.Така ли трябва да е?

И искам да попитам мамите,които заместват едното хранене със зеленчуково пюре-засища ли бебоците?Защото моя Александър 2ч след пюрето е УЖАСНО гладен.

Ох,сори,май станаха 100 въпроса Praynig Embarassed Embarassed Отиваме да си пием млякото и да се разходим малко из улиците.

# 271
  • Бургас
Аз да се похваля май ми се регулира кърмата /дано да не прибързвам с хвалбите/, ама снощи вечерта дори не дохранвах. Имах 50 мл изцедена кърма и след като Петър се нажмука и изяде и нея отказа АМ. Така вече от 1 ден не давам добавка, и сме пак само на кърма.  newsm26
Някой питаше за хомеопатичните за кърма - те се изписват само индивидуално т.е. след изрична лична консултация с хомеопат, защото това че при един има фект не значи, че и при друг ще има, нещо повече могат да имат обратен ефект. така че внимателно  Naughty Аз да не прозвуча като много веща, щото се видя как се издъних, но от цялата тая ситуация научих едно, че най-доброто нещо е честото слагане на бебче на гърда, най вече нощем между 3-8. Споделям какво проработи при мен.

shrew, detelini стига с тези терзания вече. Вие сте добри родители и самия факт, че толкова се тревожите за вашите бебчета го доказва. Освен това от тук нататък също е важно какво ще се дава на децата, така че това, че аз примерно кърмя не значи че няма да се издъня при захранването /Да не дава Господ/....... Всичко е от значение!!!
shrew  bash на тебе и това ти е малко

Аз с килограмите съм многооооо зле, shrew казвай веднага къде е разковничето на успеха!  Grinning
Имам да смъквам поне 10, не са много, ама цяло лято ще си изкарам   261uu

Петър тази нощ направи някакъв нервен изблик, събуди се в 3 сутрина със страхотен рев и едва го успокоихме. Два часа се гушкахме и разнасяхме, докато се укроти и заспа, а сутринта към 11 се събуди ухилен до уши.
И ние имаме репертоар с  песнички. Татето все ме бъзика, като кажа: Айде мамо да пейм за зеленчуците  Joy
Иначе най приспивно и успокояващо работи Зайченцето бяло, а най весела е преобразуваната: Педя човек, лакът брада. Понеже не и знам оригиналния текст , я пея в стил агресия : "Аз съм мъничко човече, на децата смъртен враг, имам кожено елече, а в торбата автомат. Зная джудо и карате, що съм учил по света, ако някой ме закача ще му счупя мутрата.... "Добре, че не разбира какво му пея, ами се залива от смях. Трябва да зема да науча истинския текст, че иначе рискувам да отгледам автентичен мутраген. За сега обаче върши работа.  Mr. Green

# 272
Betty L. искам да спирам кърмата защото тя само се мръщи, като изцедя и като не иска да яде и я изхвърлям ми е криво. Като не иска да яде аз няма да се мъча повече да цедя като идиот да храня хлебарките в канала. Мерси за съвета, ще опитам  Peace
По въпроса за диетата - уж ям малко а още съм 58кг Sad не мога да се понасям вече Sad Преди 2 дни се прежалих да си купя малко дрехи.. лелеее какви огромни дънкиииииииииии а мъжа ми взе пола, реши че така иска да ме вижда а аз такова животно през живота си не съм носила, голям цирк  Joy
Малката заспа и мисля да лягам и аз. Лека нощ ви желая.  Hug

# 273
По принцип съм 50-52 кг. Като бях бременна ка4их по4ти 20 кг. станах 70 кг. Аз поотслабнах. Ве4е  съм 55 кг.  Blush

# 274
  • София
Иначе най приспивно и успокояващо работи Зайченцето бяло, а най весела е преобразуваната: Педя човек, лакът брада. Понеже не и знам оригиналния текст , я пея в стил агресия : "Аз съм мъничко човече, на децата смъртен враг, имам кожено елече, а в торбата автомат. Зная джудо и карате, що съм учил по света, ако някой ме закача ще му счупя мутрата.... "Добре, че не разбира какво му пея, ами се залива от смях. Трябва да зема да науча истинския текст, че иначе рискувам да отгледам автентичен мутраген. За сега обаче върши работа.  Mr. Green

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
с глас ме разсмя този вариант на песента
точно днес се мъчех да се сетя за текста, но го докарах до някакъв буквар newsm78

# 275
И аз да се включа по темата за килограмите  goodscale и да се похваля
вече съм си както преди да забременея . Само имам да стягам поомекнала съм малко
Сега така ме е яд, че не си направих повече снимки с коремчето   preggo

# 276
  • Бургас
Добро утро!Очертава се пак един  слънчев ден Flowers Sunflower  Nature SunnyДнес се събудихме както винаги рано-рано.Черпя по кафенце  food010 Весели празници ви желая!Между другото и аз съм вече в отбора на оциклилите се.

# 277
Добро утро момичета!!!
Надявям се,че ни чака един спкокоен ден,а звае си пожелавам така,че нашия малък мъж изпада в едни настроения напоследък не е истина направо.Добре,че мъжа ми е отпуска да го отнася заедно с мен и да не съм сама Mr. Green
Nikki_Ivanova и на нас тия трите са ни любимите,но аз включих и "Детство мое" наскоро в репертоара.А ако някой наистина знае текста на Педя човек- лъкът брада,моля да го напише,че и аз си ги съчинявам едни Stop

# 278
добро утро мога да помогна с текста на песента ето заповядаите
ПЕДЯ ЧОВЕК,ЛАКЪТ БРАДА

Аз съм мъничко човече,

На децата мил другар,

Имам шарено елече,

А в торбата скъп товар!

Припев/2: Тра-ла-ла,хи-хи-хи

Тра-ла-ла,хи-хи-хи

А в торбата скъп товар

Зная приказки и песни,

Що съм слушал по Света,

Зная хитрости чудесни,

Те помагат ми в беда!

Припев/2:

# 279
добро утро мога да помогна с текста на песента ето заповядаите
ПЕДЯ ЧОВЕК,ЛАКЪТ БРАДА

Аз съм мъничко човече,

На децата мил другар,

Имам шарено елече,

А в торбата скъп товар!

Припев/2: Тра-ла-ла,хи-хи-хи

Тра-ла-ла,хи-хи-хи

А в торбата скъп товар

Зная приказки и песни,

Що съм слушал по Света,

Зная хитрости чудесни,

Те помагат ми в беда!

Припев/2:

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm68 newsm68 newsm68

# 280
Сладурчетаааа, нова темааааа имаааа.....

# 281
да изпишем първо тази и тогава в новата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт