Жена ми забременя и станах най-мразения човек за нея

• 1 984
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • По света и у нас
Аз помислих, че бебето е родено вече и тя те юрка, а то тя е само във втория месец... Ако сега не можеш да се успокоиш и издържиж това, не знам какво ще правиш след 7 месеца пич.

# 31
Като цяло това е нормално, на тази възраст+бебе, можеш да си представиш каква промяна в хормоните се случва. Това е стандартното обяснение.
Съгласен съм и с повечето мнения по-горе, варианти много. Най-вероятно е забременяла заради теб, и отделно е прочела много неща, и отделно приятелките са и описали "красотите" след забременяването и раждането (за съжаление има и такива хора), и тя в момента най-вероятно мисли, че си е "съсипала" бъдещето заради теб.

# 32
A тя на 22 кскво прави?Учи ли, работи ли?
Честно казано и на мен ми се струва, че е осъзнала, че още нищо не е направила в живота и вече е вързана с дете и я е хванал страх.
Принципно се държи детински да реагира така, вместо да си каже какво й е, но на 22 много жени са все още такива.

Това жилище дето сте го взели на двамата ли е, твое ли е, с какви пари е купено? ( В смисъл тя има ли някакви парични задължения по него )
Наистина е супер странно женени хора да си живеят сами,  а не заедно.
Кой го реши това?

# 33
Заключено по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт