Жена ми забременя и станах най-мразения човек за нея

• 1 951
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте !
С жена ми сме заедно от 7 години, преминали сме през адски много неща заедно, заедно си изградихме характерите и ги напаснахме за да сме щастливи, мога да кажа успешно защото през последните години сме наистина привързани един към друг. До момента в който не решихме да имаме вече дете, на 26 съм а тя на 22 и решихме че ни е време вече. Заветния момент дойде и преди около 2 месеца разбрахме че ще ставаме майка и татко, нямаше по-радостен момент в нашия живот (поне в моя). Всичко тръгна отлично, започнаха едни планове за бъдещето ни с дете, закупихме първото си жилище, започнаха ремонтни дейности, планове кое къде ще е, прекарваме по цели нощи говорейки си за детенцето ни. Тук е момента да вметна че аз винаги съм искал здраво и щастливо семейство, детенцето е мое и си понасям отговорността напълно и давам всичко те да са добре и всичко да е наред. Таааа всичко беше перфектно до момента в който тя не влезе във втория месец, изведнъж започна да ми звънни по телефона и да плаче за нищо (приех го за нормално защото съм чел че бременните жени са свръхчувствителни) правех всичко за да я успокоя, в последствие тези обаждания спряха, остана само чата ни с нея (а преди това прекарвахме адски много време заедно), от известно време насам обаче дори и чат нямаме, отговаря ми пред 4-5 часа и то все едно отговаря на някой досадник който я тормози. Помислих че може би е някакъв период който ще отмине, но от няколко дни насам не ми отговаря, потърсих някаква близост с нея (знам че бременността не е лесен период и искам да съм до нея да я подкрепям) но когато се видяхме тя ме гледаше с поглед който крещеше “не искам да те виждам”, дори избягва нормални неща за една двойка като прегръдка или целувка, стои с мен 5 минути и си тръгва. Преди 2 дена се видяхме и ми каза че и трябва време и иска да си остане сама в тях, аз не възразих все пак любовта изисква и пространство понякога. Но от тогава насам всеки ден ходи някъде, няма я по цял ден, не ми отговаря не ми пише….. от дни насам не съм спал, не съм ял и мисля само какво може да се е случило с нея, че така да изчезнат тези прекрасни взаимоотношения които имахме така изведнъж. Потърсих 3-ма доктори познати, да ми обяснят дали е нормално, ходих на психолог за да мога да разбера къде е проблема. Не спирам да мисля за нея и за детето и къде сбърках, вчера се опитах да говоря с нея, да и обясня че съм счупен на хиляди парченца и че поведението и не в нормално точно към мен, защото аз съм човека който я подкрепя и ще я подкрепя винаги каквото и да става. В замяна получих същия този празен поглед крещейки ми “не искам да те виждам” и отново тези думи, че и трябва време, опитвайки се да се измъкне и да се прибере. Признавам че съм страшен дебил и последния път когато бях плакал е било за беберона си преди 25 години. От дни насам не съм спирал да плача и да се обвинявам, чудя се толкова лош човек ли съм че заслужавам това което ми се случва и къде изчезна тази любяща съпруга която имах….. На някой друг ако му се е случвало (или подобно) моля да сподели опита си, как се справихте с това и нормално ли е бременните жени да изпадат в такива крайности.
Благодаря предварително за отделеното време, не пожелавам на никого такива мигове каквито имам аз !

# 1
Това е някаква голяма каша и пълна боза. Имате жилище, по цели нощи си говорите, но в същото тя се прибира у тях и се виждате само за малко като гаджета? И това след седем години. Някой бот ли се е опитвал да съчини история? И възрастта ви не пасва на връзката, и на тази възраст сте решили за дете...

# 2
  • Бургас
Нещо не схващам , уж ти е съпруга, а не живеете заедно?! От 7 години връзка, тя на ,22...демек сте заедно, от 15 - годишнината й? Малко недомислена фейк тема...

# 3
Много недомислена фейк тема. Laughing

Но пък съм силно впечатлена как за 2 месеца си купиха жилище, почнаха ремонт, скапаха си отношенията, той ходи на трима доктори и психолог, уж женени, ама всеки у тях си... Simple Smile

# 4
Закупихме жилището си наскоро, но има нужда от ремонт затова тя живее при майка си а аз при моята майка, женени сме от скоро, гаджета сме от близо 7 години, извинявам се малко ми е напрегнато и мисълта ми тече грешно…

# 5
Ами като и трябва пространство, дай и го! Какво се лигавиш и досаждаш… не стига че тя хормонална заради бременността, ами трябва и твоите неадекватности да търпи.

# 6
Вие някога живяли ли сте заедно въобще? Много странна история.

# 7
  • София
На 22 години бебе, ново жилище и всеки у майкини си.
Даже много търпи момичето.
А целувки и гушкане във втори месец бременна е мисия невъзможна. Повечето бременни тогава имат желание да повръщат, да плачат, да спят и всичко им смърди.
Вместо по лекари, да беше се запретнал с ремонта.
Уж всичко планирано, пък не могли да изчакат всичко по реда си.

# 8
Преди да се разделите да живеете с всеки с майка си, къде живеехте, живели ли сте изобщо заедно за тези 7 години? Тези цели нощи говорене, къде бяхте и защо не си останахте там, а се разделихте? Това може да е обърнало колата: тя може да се чувства изоставена и затова да не иска да те вижда.

# 9
Много недомислена фейк тема. Laughing

Но пък съм силно впечатлена как за 2 месеца си купиха жилище, почнаха ремонт, скапаха си отношенията, той ходи на трима доктори и психолог, уж женени, ама всеки у тях си... Simple Smile

Това е някакъв форумен феномен в не една тема напоследък.

# 10
Не е странно, че е била на 15 г., когато са станали гаджета. Една позната беше също на 15-16, когато започна връзка, с настоящия си мъж, който вече и е съпруг от няколко години. Той е по-голям с около 4-5 години, мисля че. Имат и дете. Сега тя е на около 30.

# 11
  • София
Не е странно това. Аз също бях на тази възраст.
Странно е, че толкова години са били уж заедно, а после се и оженили, а накрая тя забременяла и всеки по къщите си.
След сватбата не става явно дали са живели заедно, но пък нали по цели нощи планирали. Защо тогава са се разделили?

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:24 от Fever Ray

# 12
Постът е малко объркващ, освен че е дълъг. Аз от него останах с впечатлението, че те никога не са живели заедно. Аз лично за пръв път чувам за хора, които се женят и правят дете, без да живеят заедно. Може да има такива, но аз лично не познавам, и ми се струва много странно.
Е, със сигурност са си ходили на гости един на друг, с преспиване, то иначе каква връзка ще е! Та, затова е имало нощи, в които са си говорили за бебето. Въпреки че, малко преувеличено ми се струва.

# 13
  • София
Точно това и мен ме обърква. Уж са се оженили, пък не живеят заедно, пък дори и в детската стая при някои от родителите или в хола на дивана, докато ремонтират жилището.
Хем се оженили, хем като гаджета живеят.
Ако беше казал, че са направили детето, докато са гаджелували, щеше да е различно, но сватба, дом, мечти по цели нощи, ама отделно един от друг.
Авторът дали ще разясни?

# 14
  • София
По моята логика - жената се е почувствала изоставена и затова е решила да реагира защитно, а именно с моята "любима" фраза - аз ще се оправя сама. След като няколко пъти си й отказал емоционална подкрепа, след като живее отделно....
Ти какво си направил лично за нея в последния месец? Малки жестове като да й купиш шоколад, да я вземеш от работа, да пазарувате заедно?

Общи условия

Активация на акаунт