Отчет на набор 2003 - 6

• 14 023
  • 321
  •   1
Отговори
# 135
Не съм писала до сега тук, затова представям Момчил - роден ноември, около 16кг, 99-100см (не знам точно  Embarassed) 26 номер обувки, със собствено мнение за всичко, както повечето и той сам избира дрехите си и претенции има даже как да е облечен.

Позноваме го , познаваме го Wink smile3521

# 136
Сашо спа страшно неспокойно през нощта ooooh! От 02.00 до зори не беше хленцане не беше мрънкане ooooh! Мисля, че е следствие на вчерашните събития на площадката. Нещо стана на пързалката, докато той се пускаше, а едно от децата настояваше да се катери по нея нагоре, от което моя дребосък се разплака. newsm78 Уж се поуспокои, но друго дете го нарече бебе и той пак ревна. И бяхме дотам с играта навън ooooh! Понякога много ме е яд, че им се вързва, а не им отвръща със същото, а заплаква и отстъпва, при положение, че е ударил първи или нещо подобно.
Прекалено е чувствителен на моменти за този жесток свят. 

# 137
Понякога много ме е яд, че им се вързва, а не им отвръща със същото, а заплаква и отстъпва, при положение, че е ударил първи или нещо подобно.
Прекалено е чувствителен на моменти за този жесток свят. 
и моята е така, и като се разстрои нещо и преумори, после цяла нощ реве и се събужда,
или пък оня ден гледа вечерта Аладин и през нощта ревеше, че повече не иска да го гледа, защото Джафар бил много страшен
вече спрях игрите на компютър вечер, сега внимавам и с филмчетата, които гледа, бях ги забранила, ама снощи ми се примоли за мики маус, аз се смилих и гледа, но после спа цяла нощ

# 138
Прекалено е чувствителен на моменти ...

Калин веднъж се разрева,че момиченцето с което си игра на пясъчника не пожела да му каже "Довиждане"  ooooh!

# 139
  • При хората, които обичам
Такива са - сълзичките им са съвсем "на края". Василена плаче толкова изразително за дреболии, че ти къса сърцето.

# 140
  • с/у ОколоМръсТното
Дани е 98 см и тежи 14-15 кг., носи 24 номер обувки, но е роден Декември и е почти година по-малък  Wink.
И Сави е така, но е родена септември и номера на сандалките е 23 и когато ги купувах без нея магазинерката ме гледаше  #Crazy като разбра за колко голямо дете са.

галаМА за Дани е наистина учудващо, че е с малко краче, щото е мъж. Ама Сави си е дама. Трябва да е нежна и грацилна.  Party
В тоз ред - щерката прохождаше с 16-17 номер. Но тогава на пазара трудно имаше дори 18. Как беше, не ме питайте  Tired

# 141
В тоз ред - щерката прохождаше с 16-17 номер. Но тогава на пазара трудно имаше дори 18. Как беше, не ме питайте  Tired

Василена проходи със сандалки №17, каката - с маратонки №15 ooooh! Добре, че чичото ги прати от Германия, аз се бях отказала от търсене...

# 142
Такива са - сълзичките им са съвсем "на края". Василена плаче толкова изразително за дреболии, че ти къса сърцето.
Калин веднъж се разрева,че момиченцето с което си игра на пясъчника не пожела да му каже "Довиждане"  ooooh!
Малко се поуспокоих, че не само моят дребосък плаче за дреболии. Simple Smile

# 143
Мерките му са от преди 2-3 месеца, тогава беше 105 см, 18 кг. Обувките му са 29 номер.

За дрехите - нямаше особен проблем с блузките с къс ръкав, съгласи се без да мрънка, но много държи да ходи със зимните обувки, въпреки че си има нови пролетни. До преди да ги купим, само мрънкаше, че му убивали, били малки и го боляли краката, а сега не ще и не ще да обуе друго. Представете си картинка - Тениска с къс ръкав и зимни обувки над глезена  Crazy

Нощният памперс още си го ползва по предназначение. Има от време навреме мераци да си ляга без памперс, но аз чакам да се постопли още малко и тогава ще го пробвам, че както спим в различни стаи, хич не ми се ще да се разхождам цяла нощ да проверявам потънал ли е в собствен сос или не.

Много е обидчив. Не дай си Боже, някой да му каже, че е бебе, ела да видиш какво става. И е почнал да обижда на "дебел"  Cry

Вчера ме пита, вярно ли, че ако не яде и не пие сокче щял да умре. Аз бях така   #Crazy и само успях да питах кой му го е казал. Госпожата в градината била, според него. То че има нещо вярно, има, ама да казваш такова нещо на 3-4 годишно дете ?!?

# 144
Малко се поуспокоих, че не само моят дребосък плаче за дреболии. Simple Smile

Ето истинска дреболия,от вчера-взимам го от градината и той се разрева(със сълзи,сополи и чувства) защо никога не съм му била правила айрян  Shocked той искал да му направя айрян.
Все още не съм го направила Blush

# 145
И да го посолиш! Защото и това е било повод за рев ooooh!

# 146
пеперуна, може би не е само въпрос на чувствителност, ами и на каприз. Кейти реве понякога за такива глупости, че ме изважда от равновесие. В никакъв случай не бих ги нарекла "чувствителност", макар тя да спада към тази категория. Например: реве, защото баща й не звъннал на звънеца, зада се изиграе ритуала тя да попита "Кой е" и да отключи, ами имал наглостта да си влезе сам  Crazy; затова, че иска не в тази купичка, а в другата; че иска препечена филийка (при условие, че не я е заявила и не може да стане на секундата); че си/или не си светнал в банята/тоалетната.... Абе опитва се да ни прави на маймуни общо взето.... Crazy
Днес не е на ДГ, защото кашляше и вчера отидохме на лекар. Не беше нашата педиатърка, другата каза-гнойна ангина, ама без гной и Т. За всеки случай изписа антибиотик (който аз не дадох). Снощи вдигна Т, оправихме се, сутринта с 37.2 започна да прави челна стойка. Водя я на нашата педиатърка-ми няма гной, не посъветва антибиотик. Има сополи като за световно и кашля от тях. На гърдите/дробовете няма нищо. От време на време я втриса, и си мисля, че нещо грипозно я е заловило още в събота на един РД на открито....
"Работя" от вкъщи, но се отчетох и в офиса за час и половина, в който Катерина направи така, че да си личи, че е идвала.  Crazy
Не иска да пие течности, лекарката й се скара, аз се стреснах на свой ред и когато се върнахме у дома за около половин час я насилих да изпие 200 г вода, малко чай и сок. Сега спи и се напикава юнашки.... ooooh!

# 147
  • Бу-у-урга-а-ас
Ох, добре че споделихте. Вече си мислех, че аз съм с най-лесно разреваващото се дете. Confused Сълзите му са на носа.
Явно в тази възраст всички дружно стават маниаци на тема"не съм бебе" Simple Smile
Моят син също е виден представител на декемврийците и все още няма 15 килограма, а не съм сигурна, че е стигнал и 100те сантима  ooooh! Пантофите му са 25 номер, а сандалите от миналата година май ще му станат за първата половина от сезона поне.

# 148
Тази сутрин най-после малчо се съгласи да си облече тениска с къс ръкав.  bowuuМалко имах проблем с обуването на сандалите, но си ги сложи, защото надделя суетността, че щял да се похвали в градината, че са му нови ooooh!  Joy Той по принцип е от ранобудниците и тази сутрин искаше още в 6,00ч. да ходи на градина.  Shocked  newsm78
И да го посолиш! Защото и това е било повод за рев ooooh!
Joy Joy Joy

# 149
  • с/у ОколоМръсТното
много нерваци си имате...  Confused
Моят реве рядко, но качествено.

Общи условия

Активация на акаунт